Hotel Chez Amaliya in Tafraoute Marokko beoordelingen 8.9 | Zoover

Hotel Chez Amaliya Tafraoute

Beoordelingen Hotel Chez Amaliya

B.P. 41, 85450, Tafraoute
Hotel Chez Amaliya scoort een 8,9 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Chez Amaliya? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Chez Amaliya in Tafraoute, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Chez Amaliya vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel Chez Amaliya met andere accommodaties in Tafraoute.

19 beoordelingen over Chez Amaliya

9,5
met partner, Apr. 2011
"Geweldige bestemming"
sandra_w
16-4-2011 Chez Amaliya is een echte aanrader. Chez Amaliya ligt net iets buiten Tafraoute in een prachtige, rustige omgeving. Het is een kleinschalig hotel waardoor er een hele prettige en gezellige sfeer hangt, mede dankzij de persoonlijke aandacht van eigenaresse Liesbeth (nederlandse) en haar man Hassan. De kamers zijn mooi en na een actieve dag kan er gerelaxed worden aan het zwembad. Vanuit het hotel heb je een bijzonder uitzicht over de vallei en de rotspartijen. Het ontbijt is uitstekend, het avondeten gewoon prima. Wij zullen hier zeker nog een keer terugkomen!

met partner, Okt. 2010
"Een ervaring om nooit meer te vergeten."
A. Elsenaar
28-11-2010 Hotel Chez Amaliya ligt in een prachtige omgeving met telkens weer een nieuwe "natuur" verrassing op korte afstanden. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Het ontbijt is super, de lunch en het diner van Fatima is een Marokaanse verrassing vooral als er "du chef"achter staat. Liesbeth ziet er op toe dat alles naar de wens van de gasten is en blijft. Een onvergetlijke ervaring waar het weer ook telkens aan meewerkt. Een aanrader!

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Heerlijk zwemmen met uitzicht op de leeuwenkop"
Carola
30-10-2010 Wat een mooie plek om een hotel neer te zetten! Vanaf het zwembad zie je de prachtige bergen met leeuwenkop. Super rust. De kamers liggen om het zwembad. Wij waren overdag de enige gasten en de kinderen vermaakte zich in het zwembad. Heerlijk eten, leuk ontbijt en erg aardig en behulpzaam personeel. Onze kleine was iets ziek, ze vroegen elke keer of het beter ging. Een ochtend had ik uitgeslapen om 12 uur stond mijn ontbijt er gewoon, de ober riep me zelfs. Er is een lekkere lounge kamer met goede boeken en spelletjes, eetzaal en bar. Erg ruime hal (prima om rondjes in te rennen), dakterras met goed uitzicht over de vallei en 's avonds de sterren natuurlijk. Klein min puntje zijn de stoelen in de eetzaal, deze zitten echt niet lekker.
Super plekje vooral omdat er in de omgeving zoveel moois te zien is qua natuur. Absoluut een aanrader, wij gaan zeker nog eens terug.

met een groep, Mei 2010
"Modern en toch authentiek!"
Marijke Galdi-Kelde...
11-7-2010 Het fotoboek is eindelijk klaar. Toen wij de foto's van hotel Chez Amaliya terugzagen, beleefden wij opnieuw deze fantastische vakantie. De sfeer was geweldig. Mede te danken aan eigenaresse Liesbeth, Hassan en het personeel dat erg vriendelijk en behulpzaam was. In dit prachtige hotel in deze schitterende omgeving kreeg je echt een 'thuisgevoel'. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Familie Galdi/Kelderman

met oudere kinderen, Mei 2010
"Geweldig Hotel, Op een hele mooie locatie"
Jolanda Bak
3-6-2010 Chez Amaliya, is een echte aanrader, vind het een erg mooi hotel, kleinschalig, waar je heerlijk tot rust komt.......... Het Hotel ligt op een prachtige locatie, je kan door de bergen naar tafraout wandelen. De Oase bij het hotel is ook erg mooi, de kinderen vonden dit ook geweldig.
Het eten is er heerlijk, ook voor de kinderen, ze hebben heel wat aardappels moeten schillen voor de patat.
Personeel is vriendelijk, gastvrij.
Voor de kinderen liggen er veel spelletjes, zelfs een sjoelbak.
Kortom het is een aanrader, Liesbeth en Hassan ik kom zeker nog een keer terug. Want ik ben nog niet uitgekeken in Marokko.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Geweldig"
Barbara Bak
2-6-2010 We zijn begin mei bij Chez Amaliya geweest en is gewoon een geweldig hotel.
Het eten was prima en je kan overal eten waar je maar wilde; restaurant, salon, buiten.
En 's-ochtends heerlijk ontbijten bij het zwembad met verse sinaasappelsap.
De kamers zijn ook zeer schoon. Wat heel fijn was, was dat de eigenaresse nederlandse is en je alles kan vertellen over de omgeving, waar de mooie plekjes zijn.
We hebben ook een keer mountain bikes gehuurd en gefietst naar de waterbronnen.
Liesbeth en Hassan bedankt voor de gastvrijheid.

met vrienden, Feb. 2010
"Fantastisch!"
anja nederpel
19-3-2010 fantastische week gehad in Marokko. elke ochtend ontbijt bij het zwembad, met versgeperst sinaasappelsap. prachtig uitzicht op de bergen. heerlijk relaxed op een ligbed bij het mooie zwembad en af en toe een baantje trekken in het water.
sfeervol restaurant, vriendelijk personeel. mooie salon en bar. naast receptie een leuk winkeltje waar je kadootjes en mooie ansichtkaarten kunt kopen.
taxi door eigenaresse geregeld van en naar het vliegveld. mountainbike te huur, waarmee je prachtige tochten kunt maken.
Liesbeth en Hassan bedankt! vanaf dag een voelde ik me thuis. Nu ik de foto's thuis bekijk, geniet ik nog na en ben ik weer even helemaal terug op die geweldige plek, dat Chez Amaliya heet.! Anja nederpel.

"Heerlijk genieten in Marokko!!"
Jacqueline bak
7-1-2010 Geweldig, prachtig weer, mooie locatie, heerlijk zwembad, vriendelijke bevolking, betrokken eigenaresse, aardig personeel. Genieten in de oase en van de prachtige bergen. En wat een rust!!!!

met oudere kinderen, Mei 2009
"De ideale plek!"
Trudie
21-6-2009 Na een vermoeiende reis door de bergen was Auberge kasbah "Chez Amaliya" een ware oase. De rust, de schone mooie kamers, het lekkere eten, de bediening, het zembad, kortom alles was van uitstekende kwaliteit. Heerlijk ontspannen in de berbertent van onze, in Marokko gekochte, waterpijp genoten terwijl wij rummikub speelden. Allerlei spelletjes en boeken lagen er voor het grijpen. De twee nachten in dit heerlijke verblijf en de geweldige omgeving waren voor het mooi veel te kort. Reden om hier zeker een keer terug te komen. De complimenten voor de eigenaresse Liesbeth van Woerden die hier iets heel moois heeft neergezet. We hopen voor haar dat velen hiervan gebruik zullen maken want het is zeker de moeite waard. Wij waren met gezin met 5 volwassen personen.

met vrienden, Feb. 2009
"Geweldige plek!!!!!!!"
Helma Verboon
19-3-2009 Samen met 3 vriendinnen heb ik een heerlijke week gehad bij onze vriendin Liesbeth, de eigenaresse van het Hotel. Dit was mijn tweede keer, de eerste keer was het nog niet geopend. Ik vond het fantastisch allemaal, niets op aan te merken. Heerlijke keuken, prima personeel, mooie kamers, prachtige omgeving en uitzicht, teveel om op te noemen. Een echte aanrader om er even tussenuit te zijn en tot rust te komen. Er is genoeg te beleven en te ondernemen, te voet, op de fiets of per taxi. Ik kom zeker weer terug en heb al weer heimwee. Liesbeth veel succes gewenst!!!