13-3-2010
Net terug van een lang weekend Marrakech, met een SUPER verblijf in Sofitel. Een beetje jammer van het weer, maar wat een geweldig hotel, 2 zwembaden waarvan een verwarmd, heerlijk. Mooi aangelegde tuinen. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met oa vers fruit, lekkere croissants en Marokkaanse lekkernijen. We hebben ons lekker laten verwennen in de Spa, voor de eerste keer een Hammam genomen met een massage, jammer dat een uur gauw voorbij gaat. 's Avonds in de Lawrence bar hebben we genoten van het orkest, leuke sfeer en daarna gegeten in de Orangerie, ze hebben een Franse kaart en een Marokkaanse kaart, dus genoeg keuze. Het personeel is heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar. We hadden een junior-suite met uitzicht op de zwembaden, tuinen en het Atlasgebergte. Lekker op je terras van je kamer zitten genieten. We hebben de directrice ontmoet, en tot onze verbazing is ze Nederlandse, dus we konden lekker in onze eigen taal communiceren en ze heeft ons de Do and Don't uitgelegd v