Mellah de Marrakech Marrakech Marokko. Informatie & Beoordelingen Mellah de Marrakech ~ Zoover

Beoordelingen Mellah de Marrakech

Joodse synagoge

Beoordelingen Mellah de Marrakech

40000, Marrakech
Wil je weten wat anderen vonden van Mellah de Marrakech in Marrakech? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Mellah de Marrakech.
Wil je weten wat anderen vonden van Mellah de Marrakech in Marrakech? Op deze pagina lees je beoordelingen van Mellah de Marrakech. Je kunt 17 vakantiefoto's van Mellah de Marrakech bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Mellah de Marrakech in Marrakech.

4 beoordelingen over Mellah de Marrakech

met een groep, Nov. 2011
"Mooi gebouw"
Dick van Marle
14-1-2012 Kunstwerk om te zien dit gebouw

met partner, Feb. 2010
"Joodse wijk"
Betty
4-3-2010 Echt een buurt waar de mensen wonen, leuke markt en straatjes. Wij hebben maar een synagoge weten te vinden! Prima te doen overdag.

met partner, Mrt. 2009
"Prachtige Joodse wijk"
Jan en Christien
9-2-2010 De Mellah, ten zuiden van het Bahiapaleis, is de oude joodse wijk van de medina, het is een wijk met een geheel eigen uitstraling. De hoofdingang bevindt zich aan de Place des Ferblantiers.
Op dit moment bevolken de armste inwoners van Marrakech de Mellah. In deze buurt komen niet veel toeristen. Het is ten zeerste af te raden je er ’s nachts alleen in te wagen. Het is een prachtige wijk vol synagogen.

met partner, Aug. 2006
"Laat je niet lokken naar een sinagoge!"
Pluim
1-6-2010 hier terecht gekomen door het zwalken in de medina en een arabisch jongetje die ons (echt gratis) naar de Sinagoge wilde brengen.
Daar aangekomen was een blinde man die ons de sinagoge liet zien en een verhaal vertelde. Het einde van het liedje was dat hij geld wilde en dat wqas niet weinig. We kregen zelfs ruzie. Naar de sinagoge hoef ik niet meer terug, niet veel aan, het lag wel mooi in een riad, maar daar kreeg je niets van te zien. De wijk zelf was arm, rustig en hoe het echt is daar. Indrukwekkend en zeker een plek om naar terug te gaan!