Vraag en Antwoord Hotel Kenzi Club Agdal Medina*****

26 mei 2013

Kenzi Club Agdal Medina*****
Vraag en Antwoord Hotel Kenzi Club Agdal Medina*****
Avenue Mohammed VI, 40000, Marrakech

wellness pakket (0 reacties)
Andy
24-5-2013
wij hebben op onze tickets staan dat wij recht hebben op een wellnesspakket, kan iemand mij vertellen wat dit inhoud

diner (0 reacties)
Andy
19-5-2013
kan iemand mij vertellen of de mannen in het restaurant een lange broek aan moeten?

Excursies (1 reacties)
Angelique Hillebrand
4-5-2013
Welke excursies zijn te boeken/aan te raden? Met vriendelijke groet, Angelique

16-5-2013
Wij hebben zelf een tour gemaakt naar het Hoge atlas gebergte vond ik erg mooi, thee gedronken bij Berbers, diverse dorpjes gezien, verzorgde lunch op mooie locatie, afwisselende dag.

Vraagjes (1 reacties)
Mandy
4-3-2013
Betaal je geld voor de handdoeken service? Is a la carte restaurant de moeite waard? Zijn er sapjes te bestellen zonder prik? Is de hammam goed? En wat zijn de prijzen ongeveer voor behandeling? Alvast bedankt voor antwoorden! Zou hiermee erg geholpen zijn.

16-5-2013
Wij hebben niets betaald, je krijgt een pasje en daarmee wissel je de handdoeken om. A la carte niet geweest, wel goede dingen over gehoord, bijbetaling 10 euro. Sapjes genoeg bij ontbijt heb je zeker 4 verschillende verse sappen. Hamman heb ik de scrub gedaan (26 euro voor 1 uur, krijg je washandje mee) vrienden ook nog massage erbij (totaal bedrag 85 euro). Ik vond dat zelf teveel een gedoe, hun hebben genoten. Spa ziet er verzorgd uit, wel zijn de meisjes Franstalig.

welness en cola light (2 reacties)
robert de man
8-1-2013
is er cola light te krijgen en wat houd een welnesskamer precies in Bvd robert

jo
10-1-2013
ja hoor er is cola light. gr jo

16-5-2013
Wij kregen Cola Zero in flessen een glas kennen ze niet bij het eten...

Binnenzwembad (1 reacties)
NJAC
13-11-2012
Mag je met kleine kinderen in het binnenzwembad?

Peter
22-12-2012
Beste, Wij zijn in juli in dit resort geweest, super bevallen, maar hetbinnenzwembad maakt deel uit van het Spa-centrum, waarvoor je bv. Een hamanbehandeling koopt en dan kun je ook in het binnenzwembad.. Als je in de wintergaat is het misschien anders..

Tips welkom (4 reacties)
Jane
15-4-2012
Wij gaan in augustus naar dit hotel en zijn erg nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen! Heb jij al een vakantie mogen houden in het Kenzi Agdal laat ons je ervaringen weten. Dank! Jane

Arno van Z
3-6-2012
Echt een aanrader!! Verrassend op alle aspecten!

Elcke B
10-7-2012
Wij gaan eind juli voor 15 dagen, ook onze eerste keer.. We zijn er benieuwd.. Wie weet tot ziens ;-)

Jane Bessem
11-7-2012
Wij vertrekken pas 10 aug. dan zijn jullie misschien al naar huis

Elcke B
11-7-2012
Dan zijn wij inderdaad al weg.. Alvast een fijne vakantie!!

activiteiten (1 reacties)
Mayke
29-1-2012
Kan iemand ons vertellen wat voor activiteiten er allemaal te doen zijn in en rondom het hotel en Marrakech?

Arno van Z
3-6-2012
Het animatieteam op het resort is fantastisch. Wel veel franstalig toegelicht maar desalniettemin kun je er vaak wel gewoon aan mee doen. Voor activiteiten in de buurt: het is ons goed bevallen de reisleider van Neckermann/Thomas Cook een aantal activiteiten voor ons te laten boeken. De stadstour en dromedarissen toch zijn erg leuk!!

Bijbetalen? (6 reacties)
28-11-2011
Je hebt All Inclusive,en je wilt a la cart in het (hotel) restaurant eten,moet je dan bijbetalen? Is er een handdoekenservice bij het zwembad en zo ja,hoe werkt dat? Kan je alleen maar de drankjes nemen van B merken ,of zijn er ook echte merken die je als All Incl.gast krijg zonder bijbetaling? Wat ligt er in de badkamer behalve handdoekken...b.v zeep/shampoo? Wie kan mij antwoord geven?

24-12-2011
A-la-carte eten kost euro 10 per persoon per avond. Er is handdoeken service bij het zwembad. Bij aankomst haal je een handdoek op bij het animatie station naast het zwembad. Elke dag kun je hem daar omwisselen voor een schone. Op de laatste dag lever je hem daar weer in. A-merken hebben we zeker zonder bijbetaling gezien. Maar om zeker te weten of jouw merk er ook bij hoort, zou je wellicht het hotel kunnen mailen? Aanwezig in badkamer shampoo, badschuim, zeepje en toiletpapier. Ook een fohn. Er waren GEEN tissues en GEEN badmuts. Bij de receptie kun je gratis badjassen vragen. Er zijn GEEN slippers (koude stenen vloer).

25-12-2011
Dank je wel Linda voor je antwoord! Hebben jullie het daar naar je zin gehad en was het hotel zoals ze het beschreven hadden? Mocht je nog meer aan mij kwijt willen wat interessant voor ons is om te weten betreffende het hotel,dan hoor ik het graag. Vriendelijke groet:Alie

26-12-2011
Hallo Alie, Ik heb ook een beoordeling geplaatst. Die geeft onze plussen en minnen aan. Wellicht kun je die nog doorlezen. Samengevat hebben we het naar zin gehad, want ik kom op een 8 uit. Natuurlijk is de beleving heel persoonlijk en ook wat je als plus of min ervaart. Het park ziet er exact zo uit als op de foto's. Wat ik vergat te noemen was dat de drank bij het eten in flessen op tafel komt, zowel de wijn als de frisdranken. Dat gaf een bourgondisch gevoel. Verder is het verwarmde zwembad het vierkante. De ronde met de glijbanen is behoorlijk koud, maar we hebben toch stoere vaders met kinderen van de glijbaan af zien gaan. Van de spa hebben wij alleen gebruik gemaakt van het recht op 1x 30 minuten gratis turkse sauna. Dat is dan ook precies wat je krijgt. Douchen moet op jouw eigen kamer. Al je de a-la-carte reserveert, zou je kunnen checken met hoeveel mensen je zit. In het laagseizoen kun je zo maar met z'n 2-en zitten (maar misschien vinden jullie dat juist wel leuk). Hoop dat je hier iets aan hebt. Linda

27-12-2011
Hallo Linda,bedankt voor je moeite van het antwoorden. Ik zie nergens op de foto glijbanen?? Wij gaan pas half meien dan hoop ik dat het lekker is buiten en ook buiten wat vertier... Wij roken niet,en vinden het niet prettig om tussen allemaal rookwolken te zitten savonds binnen... Weet je toevallig of er in het restaurant ook gerookt word? Of kan je ook buiten op terras eten? Ik heb niets tegen mensen die roken,maar wil er zelf niet midden in zitten..... Zijn de kamers rookvrij of niet? Heb je in Nederland al Dirhams gehaald ,of in Marokko ? Vroeg me af wat beter is..... En is er bij het zwembad ook animatie,of alleen binnen? Wat een vragen he? Ben blij dat je ze wilt beantwoorden...je bent de enige...;-) Groetjes Alie

27-12-2011
Hallo Alie, Ik begrijp jouw vragen hoor en help je graag. Je hebt gelijk. Op de foto's zie ik de glijbanen ook niet. Die zijn dus later geplaatst (en ik nog zeggen dat alles exact als foto's was....). Om je een idee te geven. Als je naar de Neckermann site gaat en daar foto no 15 opzoekt, dan zijn de 3 glijbanen tussen het kinderbadje en het grote "rondvormige" zwembad geplaatst. Je valt in het rondvormige bad. Er is ook een mini glijbaan geplaatst in dat kinderbadje. Helemaal op de achtergrond zie je het verwarmde "vierkante" zwembad. Half mei is het inderdaad veel warmer. Overdag 28 graden en 's nachts 14. Er is inderdaad een terras (foto 12 Neckermann). Wij konden daar ontbijten en lunchen. In december was dineren daar niet mogelijk, maar in mei lijkt mij dat wel. Alle ruimtes in het park zijn rookvrij, behalve de bar. Dus ook alle kamers en het restaurant. Buiten mag wel gerookt worden, dus ook op het terras. Er is redelijk ruimte tussen de tafels, dus wij hadden er geen last van (terwijl mijn reispartner astma patiënt is). In het laagseizoen werd de avondshow in de bar gehouden, maar in het hoogseizoen verplaatst dat zich naar het rookvrije theater. Of mei daarin valt, weet ik niet. Je kunt vrijwel overal prima met euro's betalen. Ook kleine tips in euro muntgeld wordt geaccepteerd. Aangezien wij dat niet wisten, hebben we in het hotel gewisseld. Op het vliegveld kun je eventueel weer restanten terug wisselen. Je kunt NIET overal met creditcard betalen, dus cash is wel nodig. In de kamer hun je een safe huren voor 3 euro per dag. Animatie is er volop. Elk half uur start iets nieuws o.a. volleybal, voetbal, tennis, jeu-de-boul, boogschieten, stretching, aquagym etc. Alles wordt buiten gedaan. Het meeste op velden achter het zwembad, sommige dingen in het zwembad. Ook voor de kinderen is er kinderclub. En dus 's avonds een show van 1 uur. Daarvoor nog kinderdisco. Als je nog meer wilt weten, hoor ik het wel. Linda

3-1-2012
Hallo Linda,aller eerst nog de beste wensen voor 2012!! En ik wil je bedanken voor je uitvoerige verslag,erg fijn! Sorry voor de late reactie,maar ik zag het nu pas omdat ik geen melding had geregen van jou antwoord.... Volgens mij ga ik het gewoon ontzettend naar mijn zin hebben . Heel erg bedankt en lief voor alle info Linda. Met vriendelijke groet: Alie

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?