Hotel Diwane**** in Marrakech Marokko beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Diwane**** Marrakech

Beoordelingen Hotel Diwane****

24, rue Yougoslavie, 40000, Marrakech
Hotel Diwane scoort een 8,2 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Diwane****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Diwane**** in Marrakech, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Diwane**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel Diwane**** met andere accommodaties in Marrakech.

34 beoordelingen over Diwane****

met een groep, Apr. 2012
"Heel goed te verblijven"
de.hanen
29-4-2012 Dit is een authentiek hotel; goed en schoon. Goede keuken en voorzien wat wat er nodig is.

met vrienden, Jan. 2012
"Een fantastisch hotel voor een populaire prijs!"
Henny
4-2-2012 Met vrienden 8 dagen vanuit dit hotel Marrakech en omgeving bezocht eind januari 2012. Ongelooflijke prijs/prestatie verhouding. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Elke dag schone lakens en handdoekn. Voortreffelijk eten, zowel 's morgens als 's avonds met culinaire hoogstandjes bij de lunch in het aanpalende restaurant bij het zwembad. Als we weer Marokko bezoeken hebben we ons verblifadres gevonden.

met vrienden, Feb. 2011
"Fantastiche ervaring"
Fr
4-3-2011 We zijn naar marrakech geweest van 19-26 februari.
Het weer zat al mee, gemiddeld 26gr ipv de verwachte 21gr.
Het hotel beviel ook erg goed. De service was perfect. Op een gegeven moment
hoefden we ons kamernummer niet meer te noemen en kregen we hem al aangereikt, voordat we iets zeiden. Elke dag schone handdoeken en ook bij het zwembad kregen we een badhanddoek, perfect!
Het eten is prima en uitgebreid. Het bestaat uit een looptbuffet, zowel 'savonds als 'sochtends. De lunch bestaat uit een driegangendiner, genoeg keuze en lekker.
Het grote plein van Marrakech is met de taxi vanaf het hotel in 5 minuutjes te bereiken (voor slechts 30 Dirham, +- 3 euro).
Ook zijn er in de buurt van het hotel diverse barretjes en restaurants.
De bar van het hotel zelf is (voor vrouwen) enigszins af te raden, aangezien er vrijwel alleen maar marokkaanse mannen zitten aan de sigaret.
Onze (we waren met zn drieen) algehele beoordeling over het hotel als geheel is zeer positief.

met partner, Feb. 2011
"Goed volgens Afrikaanse normen"
Van Loocke Frans
1-3-2011 Zeer centraal gelegen, op loopafstand van de Medina (oud centrum). Hop-on Hop-off bushalte aan het hotel. Mooi hotel met klassiek inbterieur, mooie binnentuin en zwzmbad. Kamers, oetwat verouderd en aan renoivatie toe; Goede bedden; dagelijks verse lakens en kussenovertrekken; ook badkamerlinnen dagelijks ververst. Keuken; weinig of geen variatie, weinig keuze. Buffet met warme en koude gerechten, beperkte keuze. Warme gerechten soms koud of toch onvoldoende warm. Vriendelijk personeel; evenwel opgelet bij uitwisselen euronaar dirham in het hotel.

met partner, 2011
"Goed voor één keertje"
Guy & Riet
21-1-2011 Hotel Diwane ligt op een 30tal minuutjes van de medina. Kamers zijn verouderd, wat tegeltjes kapot in de badkamer en email uit het bad, maar elke dag werd netjes gepoetst en in de helft van de week werden de lakens ververst. Ontbijt is miniem en het redelijke goede dinerbuffet werd na 3 dagen vervangen door een menu omdat er te weinig gasten waren. Dit menu was echt niet voldoende voor een goede eter. Storend vonden we ook het Marokkaans orkestje dat elke avond dit povere 'menu' begeleidde, het was een beetje te luid getingel. Het hotel is vlgs mij slechts een 3 sterren waard. Bij aankomst hadden we een discussie dat we slechts voor een weekend geboekt hadden terwijl dit voor een week was. Daarna dat we geen half pension hadden enz..enz..op de langzame Marokkaanse wijze... De Medina is echt de moeite, wel opletten als ze je aanspreken, ze hebben ons 2x proberen te zakkenrollen.

met partner, Dec. 2010
"Leuk"
Anita
1-1-2011 Hotel op zich is netjes, kamers zijn proper elke dag. Ruime kamers, goedwerkende airco, alleen die kleine douchestraal is minpunt. Eten is een ramp! Ontbijt elke dag hetzelfde, avondbuffet ook elke dag hetzelfde! Gelukkig kan je in de nabije buurt lekker en goedkoop eten. Mooie wandeling (ca 30 minuten) naar het centrale plein en de omliggende soukhs, en voor 7 DHS (35 cent) kan je de bus ernaartoe nemen.
Kamermeisjes heel vriendelijk, maar de receptie-meisjes hadden niet veel zin om vriendelijk te zijn... Aanrader als je enkel ontbijt neemt, HP neem ik hier nooit meer! Ligging vlak aan de bushalte van zowel de toeristische route als de stadsbus, ideaal dus, niet ver van treinstation. Marrakech is echt wel de moeite, je moet er gewoon een keer geweest zijn!
Als je excursies wil doen, voorzie dan kleine spulletjes(ballonnen, pennen,...) of snoepjes voor de kinderen in de locale dorpjes, die maak je er superblij mee!
Voor meer info : altijd welkom via mail!

met partner, Juni 2010
"Hotel in Marokkaanse sfeer"
Pronk
16-6-2010 Hotel Diwane is officieel een zakenhotel denk ik. Straalt het wel een beetje uit van binnen en buiten. Personeel is heel vriendelijk en spreken allemaal netjes Engels naast het gebruikelijke Frans.
Kamers zijn heel eenvoudig maar netjes en schoon. Douche viel een beetje tegen. Zat niet veel druk achter dus stond elke dag te douche onder een zielig straaltje. Bedden en kussen zijn goed. Er is een airco en koelkast aanwezig.
Eten is simpel maar wel lekker. Is niet veel variatie maar de kwaliteit is erg goed. Proberen er op hun manier variatie aan te geven. Iedere avond is er live Marokkaanse muziek. Ontbijt is voldoende. Iedere dag is er verse jus-orange...heerlijk! De souks liggen ongeveer 30 minuten lopen van het hotel. Gaan ook taxi maar het is een leuke wandeling. Er is zelf een Mac Donalds, KFC en grote winkelstraat met bekende winkels zoals Zara. Vanauit Marrakech kun je erg leuke excursies doen zoals naar Ouazazate en de watervallen van Ouzoud.
Marrakech is schitterend!

met partner, Apr. 2010
"Helemaal goed"
harry
16-4-2010 "Hotel Diwane'" ligt perfect ten opzichte van het centrum , dichtbij genoeg om het wandelend te doen en ver genoeg er vandaan om de omgeving van het hotel ook goed te verkennen.
Het eten is er goed, de kamers zijn er mooi, ook een mooi en ruim terras.
In de vroege ochtend wordt men nu niet gewekt door de oproep tot het gebed , maar door het gezang van de vogels in de tuin en dat midden in de stad!

"Aanrader!"
Wout en Sophie
23-11-2009 mooi hotel, heerlijk eten, mooi terras, lekker zwembad, grote kamers.

met partner, Nov. 2009
"Echte aanrader, prima hotel!"
Angelique
11-11-2009 Zoals in de omschrijving beschreven staat, ligt het hotel buiten het oude centrum. Maar daarvoor krijg je wel goede service, lekker eten en een mooie kamer terug. Een taxi naar het oude centrum kost 1-2 euro, maar een wandelingetje is ook goed te doen (ca. 30 min). Bovendien is het in de "nieuwe stad" rustiger dan in het oude centrum. Kortom: we hebben het zeer goed naar onze zin gehad in dit hotel!