Hotel Club Med Marrakech La Medina in Marrakech Marokko beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Med Marrakech La Medina

6,3
5,6
5,4
3,8

Hotel Club Med Marrakech La Medina Marrakech

Beoordelingen Hotel Club Med Marrakech La Medina

Avenue De Hassan 1er, 40000, Marrakech
Hotel Club Med Marrakech La Medina scoort een 6,2 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Med Marrakech La Medina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Med Marrakech La Medina in Marrakech, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Club Med Marrakech La Medina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel Club Med Marrakech La Medina met andere accommodaties in Marrakech.

14 beoordelingen over Club Med Marrakech La Medina

6,1
5,4
met partner, Jan. 2012
"Mooie plek, maar kamers niet meer van deze tijd."
demol
1-5-2012 Perfecte locatie. Gratis shuttle naar het veel grotere La Palmeraie. Leuke, schone maar achterhaalde kamers. Bedden met dekens en oud sprei, matrassen erg hard en doorgelegen. Personeel is vriendelijk. Eten is goed. Met een last-minute is de prijs/kwaliteit ok, maar in het hoogseizoen absoluut niet.

met vrienden, Juni 2011
"PERFECTE LIGGING, VRIENDELIJK EN SCHOON"
liesbeth
22-6-2011 Ik ben in diverse Clubs Med geweest, deze is anders maar zeker niet minder, echt een club in de stad. Zeer vriendelijk personeel, hele schone opgeruimde kamers met elke dag schone handdoeken, kamers zijn in marokkaanse sfeer met vrolijke tegeltjes, rustig met uitkijk op een mooie binnentuin. Perfecte ligging, kan niet beter, alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Op het grote plein ga je een poort door en je stapt in een andere wereld. Ideaal is de shuttlebus (elk half uur) naar de grote zeer luxe club med op een kwartiertje rijden als je daar een keertje wilt eten, sporten of aan één van de zwembaden (silencepool) wil liggen. We hebben er een kleine week gezeten en kregen dikke zoenen toen we weg gingen. Volgend jaar weer.

met partner, Mrt. 2011
"Perfecte locatie voor stadsbezoek."
Mia Minor
29-3-2011 Gezien de andere ervaringen toch even een toelichting, club ligt super in de stad een luxe serviece de hele dag en avond een shuttle bus naar de luxere club, kamers zijn anders maar zeer schoon en iedere dag schone handdoeken. Voor ons was het opvallend hoe er gepoetst werd in de club, alles was brandschoon en personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, ook lief voor de kinderen maar de club is niet ingesteld op kinderen. Eten was prima en volop vers geperst sinnasappelsap iedere ochtend.Mia

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Club Med Marrakech La Medin...

met vrienden, Okt. 2010
"Clubmed medina nooit meer"
hilda
10-10-2010 kamers heel vies zwarte schimmel in wasbak en douche,kleverige dekens op het bed.tafels blijven kleven in het restaurant, eten van zeer slechte kwaliteit . ligbedden bij zwembad versleten en onder vogelpoep en daarbij de constante lucht van de paarden die buiten de poort staan en clubmed maakt een duidelijk verschil tussen franse en niet franse gasten.

"Slechtste hotel ooit!"
Ilona
13-2-2010 Wat een tegenvaller! De locatie is magistraal maar dat was dan ook het enige pluspunt. Het hotel is erg vies en de faciliteiten zijn enorm achterhaald. Aftands toilet, oude dekens en sprei en een matras zo hard als een plank. Wellicht te verwachten in een oud Marokkaans Ryaad waar je een paar tientjes betaald, maar niet in een Europese keten als Club Med. Het vruchtvlees van de jus d'orange die ik geknoeid heb, zat drie dagen later nog aan de tafel en de vloer gekleefd en waarschijnlijk over drie jaar nog.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Nooit meer!"
gezin
8-3-2010 Wat betreft de ligging scoort de accomodatie hoog, maar voor de rest. Het is werkelijk niet Club Med waardig. Het staat al jaren op de lijst omgerenoveerd te worden en dat kun je zien ook. De kamers zijn ronduit smerig en de kakkerlakken lopen door het eten. Als je vervolgens een klacht indient bij het hoofdkantoor geven ze niet thuis, terwijl het personeel op de locatie zelf aangeeft dat de accomodatie heel snel opgeknapt moet worden. Club Med schande!!!

met partner, Sept. 2008
"Helemaal top!!!"
Dorien
10-9-2008 Superligging, aan het zeer drukke Djema el-Fna plein, in de oude stad en toch heerlijk rustig. Echt een prima keuze voor een korte trip naar Marrakech. Als je een zonvakantie (of iets met kids) in Marrakech zoekt, kun je beter voor Club Med La Palmeraie kiezen. Dat is een veel grotere club met heel veel activiteiten, sporten, entertainment, etc. Maar als je (zoals wij) 5 dagen naar Marrakech gaat om de omgeving te ontdekken, raden wij La Medina aan. Je kunt vanuit dit hotel (ieder half uur) met de bus naar La Palmeraie toe en mag daar ook van alle faciliteiten gebruik maken. Het eten was helemaal top! Zeer goede keuken en het personeel is zeer vriendelijk. De kamers zijn ook erg origineel. Wel wennen aan de op- en afstapjes...

Jef Janssens
18-2-2008 De ligging bij het plein is buitengewoon. Het verblijf ook! Wat een prachtige kamer, heerlijk geslapen!. Na het ontbijt bekijken we het programma van La Medina als La Palmeraie, wij mogen van beide verblijfplaatsen genieten. Voor ’s middags kozen we voor het tuinfeest, dit bleek een voorbode van veertien maaltijden met het-betere-trouwfeest-allure. We worden ontvangen alsof het om een staatsbezoek gaat. Daarna languit in de zon, vanuit onze ligstoel kijken we uit over het domein. golfers, zwemmers en ruiters doen hun ding, op de achtergrond dat aanlokkelijke Atlasgebergte.
Dan eens lekker gaan zwemmen. Plots krijgen we zin in groen. En dus een balletje slaan op het schitterende golfterrein van La Palmeraie. Dan gaan montainbiken, een ideale manier om de streek nog wat meer te verkennen. Een partijtje boogschieten wordt tijdens het diner beloond. Onvergetelijk !

Mike
10-10-2007 In vergelijking tot andere clubmed-bestemmingen, is dit één van de kleinere. Het is zeer sfeervol ingericht. Leuke aparte kamers met de douchecel half in de kamer, weer eens wat anders. (Maar als je een tweepersoonskamer boek, dan is het handig als je elkaar goed kent - toilet is in ieder geval wel apart). De ligging is hartje stad dus ideaal vwb het ontdekken ervan. Maar let op...de hoofdmoskee van Marrakech ligt op nauwelijks 50 mr. Dus dat betekent dat je elke dag rond half 5 s'morgens wordt gewekt! Dat went op een gegeven moment wel, maar toch...je bent gewaarschuwd. Al met al voor herhaling vatbaar.

Familie, Aug. 2007
Sanne
28-2-2008 De ligging is super, midden in het centrum, grensend aan de souks!
Het eten is ook heerlijk! Je betaalt er wat geld voor, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Wat heel leuk is, dat is dat je dagelijks met een gratis bus naar palmeraie kan (een ander club med) waar je ook gebruik kunt maken van het zwembad, restaurant en natuurlijk de super leuke nachtclub!
Als je met kinderen gaat, raad ik eerder palmeraie aan en niet midden in de stad naar club med medina. De kamers zijn heel luxe, alleen is de airconditioning niet goed.
Een leuk hotel, perfecte service, leuke excursies!!