Hotel Atlas Premium Médina & Spa***** in Marrakech Marokko beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Atlas Premium Médina & Spa*****

Hotel Atlas Premium Médina & Spa***** Marrakech

Beoordelingen Hotel Atlas Premium Médina & Spa*****

Ave Hassan 1Er, 40000, Marrakech
Hotel Atlas Premium Médina & Spa scoort een 8,2 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atlas Premium Médina & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atlas Premium Médina & Spa***** in Marrakech, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Atlas Premium Médina & Spa***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Atlas Premium Médina & Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel Atlas Premium Médina & Spa***** met andere accommodaties in Marrakech.

19 beoordelingen over Atlas Premium Médina & Spa*****

6,7
met partner, Mei 2012
"Prima verblijfplaats"
Harrie
10-5-2012 Uitstekend hotel, deels zakelijk, maar toeristen zijn er ook zeer welkom! Grote kamer, heerlijk zwembad (volop handdoeken ter beschikking), prima ontbijt en de service is, zeker voor Noord afrikaanse begrippen boven verwachting. Omgeving is wat saai, een hotel- en congreswijk, met brede straten en hard rijdende auto's, maar voor 30 Dirham (3 euro) ben je op het onvergetelijk Jama el Fena plein. Elke dag schoonmaken, verse handoeken en badlakens, volop heet water. Uitstekend restaurant met voortreffelijk ontbijt- lunch- en dinerbuffet, naar keuze continentaal of Marokkaans. Mogelijk nadeel: het hotel zou overal ter wereld kunnen liggen... personeel neutraal gekleed... spreekt Frans en Engels, geen Noord-Afrikaanse sfeer... veel zakelijke gasten, maar daar hadden wij voor gekozen.. een eerder bezoek aan de stad was in een centrumhotel... continu lawaai, stof en stadsgeuren... en bij ruim 30 graden was het zwembad ook heerlijk... een aanrader!

met partner, Nov. 2010
"Super hotel en prima verblijf"
Meta
10-12-2010 met mijn moeder van 68 verbleef ik 5 nachten in Marrakech, hotel Atlas Medina & Spa was echt een perfecte uitvalsbasis om de stad en omgeving te verkennen. niet middenin het drukke centrum, maar voor een paar euro rijden er veel taxi's rond. grote luxe kamer met uitzicht op zwembad, buffet ontbijt en diner maar wij aten meestal in de middag buffet en gingen daarna de stad in tot 's avonds. in de ochtend na het ontbijt heerlijk luieren langs het buitenzwembad in november!! het water was wel erg fris maar super netjes onderhouden en sfeervol met palmbomen en een barretje. de spa hebben we niet bezocht, er was genoeg te doen! echt een aanrader!

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Tsja....."
paulienvandeworp
6-12-2010 Lastig... het is een mooi hotel, je kunt alle kanten op, taxi's genoeg om snel daar te komen waar je wezen wilt.
In de tijd dat wij er waren (september) , was het aantal gasten tot een minimum gedaald...
Dan heb je dus geen lunch- of diner buffet maar zijn lunch en diner gelijk danwel ontzettend hetzelfde..
Service is niet om heel erg naar huis te schrijven... en hangt, eigenlijk net als in Nederland, af van degene die achter de balie staat ergo de telefoon aanneemt.
Soms heel goed, soms om te huilen..

met partner, Juni 2010
"Prima Hotel"
Jos en Petra
24-6-2010 Verbleven o.b.v halfpension. Het eten s'avonds is niet echt top, ook niet slecht. Je kunt beter de luch gebruiken (mag o.b.v. halfpension) en s'avond in de stad eten, b.v. op El Fna (uitstekend bevallen en goedkoop). Ligging is prima, is goed te lopen. Marakech zlef is een aanrader, hectisch maar uniek. Als je verdwaald in de soek dan kun je gerust gebruik maken van de jonge jongens, echter weet zeker voordat je wat betaald dat ze je ook naar de plek brengen waar je moet zijn, geloof niet in hier rechtdoor lopen dan kom jer vanzelf! Verkopers in de soek waren niet echt agressief, op het plein wel, echter negeren. Een paar leuke dagen gehad!!

met partner, Feb. 2010
"Werkelijk een 5 sterren hotel"
Wim en Anneke Kos
15-2-2010 We zijn zojuist terug en hebben een geweldige vakantie gehad.De verzorging in het hotel was uitstekend,prima bediening en vlot.Het eten was er prima,keuzemenu beviel ons beter dan buffet maar dit is persoonlijk.Niet een keer in 11 dagen het zelfde.Mooi en super schoon hotel.Naar het oude centrum ongeveer 40 minuten lopen,maar dit was geen probleem,taxi en paard en wagen,wel flink afdingen.Een nadeel was de excursies,we hadden gevraagd om engelstalige gids,werd toegezegd maar toch franstalig,voor ons niet te verstaan.Het is geen straf om nog een keer terug te gaan,het plein midden in de Medina leeft van uur tot uur.Kortom DOEN.....

met een groep, Okt. 2009
"Heerlijk luxe hotel"
G. Stevens
3-11-2009 In het kader van het 50-jarig jubileum van ons bedrijf hebben wij van 30 oktober tm 1 november 3 nachten gelogeerd in dit fantastische hotel.
De kamer was groot en riant.
Een keer viel 's ochtends kort de stroom uit en was er geen water.
Het ontbijtbuffet werd druk bezocht, maar de keuze was reuze !
Een aanrader in Marrakesh dit Atlas hotel

met oudere kinderen, Okt. 2009
"Geweldige dagen"
hotemetoot
24-10-2009 Wij zijn 5 nachten geweest. Het hotel is ons prima bevallen. Naar de medina is het te lopen (1 keer per dag) Wij liepen ongeveer een half naar het jaama el fna . Hebben een marokkaanseavond geboekt en hebben daar ook geen spijt van gehad. Al met al geweldige dagen gehad in een stad die je moet beleven.......

met partner, Okt. 2009
"Mooi hotel, service minder, traag personeel"
inge
11-10-2009 - water zwembad te koud om in te zwemmen (begin oktober)
- weinig keus bij buffetten
- grote chaos bij ontbijt (glazen op, borden op, eten op en werd pas aangevuld als je er drie keer om vraagt
- duurt zeker 30 minuten als je bij de terrasbar een broodje besteld
- in 6 dagen aan het zwembad 20 x Celine Dyon en kenny Rogers moeten aanhoren

met partner, Juni 2009
"Voor herhaling vatbaar."
Vinken
23-6-2009 Zeer goed hotel nadeel ver van centrum.Opgelost met taxi.

met vrienden, Juni 2009
"Zeker een aanrader"
Betsy
16-6-2009 Het is een erg net hotel met mooie grote kamers. De buffetten vallen een beetje tegen, maar er zijn genoeg echt hippe restaurants in Marrakech waar je met een korte taxirit zo bent. Erg vriendelijk personeel en bijzonder behulpzaam. De buitenbar en de binnenbar zijn een beetje ongezellig qua inrichting, maar ach je neemt gewoon je eigen slingers mee... Het zwembad is groot en heerlijk, alleen erg warm in de lente en zomermaanden.