Hotel Albatros Club in Marrakech Marokko beoordelingen 4.8 | Zoover

Hotel Albatros Club Marrakech

Beoordelingen Hotel Albatros Club

Avenue de la Menara, B.P 528, 40000, Marrakech
Hotel Albatros Club scoort een 4,8 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Albatros Club? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Albatros Club in Marrakech, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Albatros Club vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel Albatros Club met andere accommodaties in Marrakech.

13 beoordelingen over Albatros Club

6,5
6,2
met vrienden, Mrt. 2012
"Prima hotel"
Marjan
9-4-2012 Ik ben samen met een vriendin begin maart naar Marrakech geweest en hebben toen dit hotel geboekt. Het hotel was eigenlijk mooier dan we dachten ook heel mooi zwembad heeft echt de uitstraling van n 5 sterren hotel. Eten was prima maar niet heel bijzonder wel afwisselend. Hierover hadden we nog n beetje onze twijfels, aangezien we gelezen hadden dat mensen ziek waren geworden enzo..nou nergens last van gehad hoor!! Dus laat je hier vooral nit door afschrikken! Verder leuke vakantie gehad. Als je veel aan t zwembad wilt liggen perfect, alleen wij zijn bijna alleen maar op pad geweest en vonden t hotel wel wat ver van de medina liggen om dit lopend te doen. Dus veel taxi's genomen prima te doen mits je duidelijke afspraken maakt!

met partner, Dec. 2011
"Groot en toch sfeervol"
Frans
13-12-2011 Albatros club is deel van Albatros palace. Groot hotel, maar door de haaks op elkaar staande gebouwen oogt het minder groot. De zwembaden liggen beschut tussen de gebouwen. Veel ligstoelen, maar of er voldoende zijn bij volledige bezetting is de vraag. We hadden all-inclusief geboekt. De buffetmaaltijden waren goed verzorgd met veel afwisseling in gerechten en het personeel was zeer behulpzaam. Voor kinderen is er een speeltuin en kinderzwembad. Op loopaftand (half uur) van de medina van Marrakech. Taxi voor de uitgang wel onderhandelen over de prijs.

met partner, Nov. 2011
"Mooi en goed hotel en zeer goede ligging"
jackysmit
22-11-2011 Mooi en schoon hotel. Grote kamers dagelijks schone badhanddoeken en er wordt dagelijks goed schoongemaakt. Ruime badkamer. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk in het bijzonder Tamarine het hoofd van de housekeeping.
In vier bars konden we drinken halen. De Brasserie, La Caseta Le Colombus en Le Charlot. En geen b merk van cola of sinas. Wijn ook prima van smaak. ik heb vaak slechtere gehad bij all -inn. Eten kon in de Brasserie. Daar was smiddags ook een snack te krijgen. Buffetten uitgebreid en altijd genoeg keuze vlees vis kip groenten rijst aardappels salades, fruit gebak . Steeds op andere wijze en smaak bereid. Enig minpuntje was dat gasten de mussen en duiven bij het restaurant brood voerden. Echt beetje dom want dat veroorzaakte overlast van uitwerpselen op terrasstoelen.
's avonds lichte animatie: karaoke, bingo, quiz, buikdanseressen, cobrashow. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en kinderanimatie.

met vrienden, Nov. 2011
"Heerlijk hotel!!!"
Petra25
11-11-2011 Wat een geweldig heerlijk hotel is dit. De service helemaal top iedereen was heel erg vriendelijk en stond meteen voor je klaar! Ook de kamers zijn heel ruim en mooi. Eten was ook prima niet heel veel keus maar het was genoeg en goed! Wij zouden hier zeker naar toe terug gaan!

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldige vakantie gehad!"
Caroline
30-9-2011 Nieuwe manager, nieuwe koks.
Werkelijk een geweldige vakantie gehad, iedereen was aardig en behulpzaam.
Ik vind het een echte aanrader.

"Een zeer goede vakantie"
Kevin en Lien
15-9-2011 We zijn met 2personen naar Albatros club getrokken. We waren een beetje bang na de negatieve comentaar, maar niets is minder waar.
De bediening in het hotel was zeer goed, zeer vriendelijk personeel, kamers dik in orde, elke dag onze flesjes water zoals vermeld in de All-in Formule. Enige min punt, het eten was niet altijd het gene wat wij lustte maar dat is persoonlijke mening.zeker een aanrader voor de mensen die die een toffe vakantie willen.

met oudere kinderen, 2011
"Inclusief salmonella"
Ronald
25-8-2011 geen warm water op de kamer en het werd ook niet opgelost. Iedereen uit Nederland die met ons aankwam(10p)heeft last van diarree/braken gehad. Bij 2 is er zelfs een arts aan te pas komen! Niemand had buiten gegeten! all inclusive bacterieën dus.All inclusive wil hier zeggen lauwe frisdrankjes, bier komt uit een teil met lauw water zodat het etiket er is afgeweekt en je handen onder de lijm zitten

"Russische roulette"
stules
27-8-2011 Neem AUB een ander hotel. De reviews hier kloppen volkomen. Een gewaarschuwd man, ...

Het eten is verschrikkelijk, zowel wat betreft kwaliteit als hygiëne (tafels VUIL!). Onze kamer viel nog mee. Maar als we de kamers zagen van mensen die wij daar leerden kennen, sjonge jonge ... daar zou ik niet in gebleven zijn. Mijn vriendin had na enkele dagen buikloop en ik lig NU ziek in bed (vanmorgen terug gekomen)

Niet twijfelen, gewoon NIET boeken en een ander hotel in marrakasch boeken ;-)

met vrienden, Aug. 2011
"Geen 4 sterren waard!"
Salamandertje
13-9-2011 Maar Moeke (dkaatje) toch, gelukkig heb je goed gezelschap gehad hé, dat is meer dan een 10 waard!!! ;-)
Het hotel is inderdaad wat verouderd.
Veel zaken die moeten vervangen worden of die gedeeltelijk gerenoveerd zijn.
Is een goed stadshotel maar zeker geen 4 sterren waard.
De kamers zijn ruim en groot genoeg (je moet wel in Albatros Club zitten)... Bijgebouwen zijn verouderd en het zwembad is ook cava.
Een dikke pluim voor de mensen achter de bar voor de vriendelijke bediening en voor het opleggen van de betere muziek!

met vrienden, Juli 2011
"Noooooit meer !!!"
kenneth
17-9-2011 Het was gewoon een ramp, slecht eten, slechte service, all inn die op niets trekt ,... Onthaal en vriendelijkheid van het personeel is zeer belangerijk en toch was er in dit hotel geen sprake van in 1 woord rampzalig !!!! wanneer je om drinken moest mocht je de hele andere kant van het hotel lopen en het was dan nog lauw ook, en om niet te vergeten het eten trok op niet zeer weinig keuze bijna geen afwisseling ,... zo kan ik blijven doorgaan

Mensen a.u.b. boek niet naar daar, mensen die hier goed over spreken zullen waarschijnlijk geluk gehad hebben maar wij waren met 9pp en meer zelfs en iedereen vond het gewoon weg slecht wij hebben die mensen leren kennen en dat was veruit het beste van de vakantie