Beoordelingen Essaouira

6,6

21 mei 2013

Essaouira
Beoordelingen Essaouira
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Essaouira. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Essaouira. Ben je zelf op vakantie geweest naar Essaouira? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Essaouira scoort een 8,5 uit 10, op basis van 87 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Aparthotel, 4 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 69 Hotels en 2 Pensions in Essaouira. Op Zoover vind je bovendien 247 vakantiefoto's van Essaouira. Je kunt 2 video's van Essaouira bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Essaouira. Bekijk ook andere accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Essaouira

alleenreizend, Dec. 2012
"Een betroverdende plek in Marokko !"
tweetaktmz
Sfeer
21-12-2012 Een mooie vestingstad direct aan de oceaan.
De sfeer is heel erg oosters.
Het enige nadeel is dat het er ontzettend smerig is, hier moeten de Marokkanen echt verandering in brengen als ze een serieuze zon bestemming willen worden.
Overal ligt vuilnis en een deel van de straten zijn onverhard.
Het strand is ook erg smerig, alle troep wordt in de oceaan gegooid en dat spoelt dan weer aan.
Ook wonen de lokale daklozen in het park bi de stad en ook hier is het een vieze bende door het ontbreken van sanitaire voorzieningen.
Er is dus nog flink wat werk aan de winkel.

met partner, Nov. 2012
"Erg mooi en sfeervol vissersdorp"
Laura
Sfeer
28-11-2012 We zijn hier 2 dagen geweest nadat we in Marrakech waren. Wij vonden dit echt een heel leuk, sfeervol en relaxed plaatsje! Erg mooie medina. Hier kun je een stuk relaxter shoppen als in Marrakech. De verkopers zijn minder opdringerig. Het hele stadje heeft witte huisjes met blauwe luiken. Neem ook zeker een kijkje in de haven, erg leuk om te zien. Mooi breed zandstrand, heerlijk om lekker een wandeling te maken. Daarnaast ook nog een kamelenritje gemaakt op het strand, wat ook erg leuk was. Als je naar Marokko gaat is deze plaats zeker een aanrader.

met vrienden, Sept. 2012
"Geweldige sfeer"
Willeke
Sfeer
22-9-2012 We, een groep van 5 vrienden, hebben een dagexcursie gedaan naar Essaouira. Vanuit Marrakech geboekt bij Morocco Hikes. Onderweg al vele bezienswaardigheden. Bij aankomst heerlijk geluncht bij een visrestaurant op het strand en vervolgens de haven en de stad bezocht onder uitstekende begeleiding van onze gids Mouloud. Vervolgens 's avonds weer gegeten in een restaurant met uitzicht over zee, zodat we de zonsondergang in zee goed konden zien. Het strand op zich viel ons tegen maar al het overige maakte dit bezoek zeker de moeite waard. Een eventuele volgende keer zouden we wel een overnachting willen in Essaouira zodat we net iets langer kunnen genieten van wat ze te bieden heeft,

met partner, Sept. 2012
"Geweldig!"
John
Sfeer
11-12-2012 Een heerlijk relaxte bestemming om ff tot rust te komen. Niet ver van de drukte van Agadir en Marrakech, een moetje als je daar op vakantie gaat.

met partner, 2012
"Lekker uitrusten hier"
Linda Grinwis
Sfeer
22-8-2012 Na een rondreis door Marokko van 3000 km gingen we richting Agadir eerst langs Essouira.
Wat een heerlijk visserplaatsje is dit! Het was voor ons hier echt bijkomen van alle mooie indrukken die we hebben opgedaan in dit mooie land. Heerlijk gegeten en veel 'leven' om je heen.
Echt een aanrader!

met vrienden, Juni 2012
"Een plek om van te genieten"
Petra
Sfeer
22-8-2012 een fijne bestemming voor hen die hun rondreis willen verlengen met een paar dagen aan de kust

met partner, Apr. 2012
"Geweldig indrukwekkend."
heer Griffioen
Sfeer
3-5-2012 mooie mengeling van oud, traditioneel en toch toegankelijk voor het westerse toerisme

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Relax essaouira"
Ilias
Sfeer
24-3-2012 Ik had niet verwacht dat essaouira zo'n mooie, relaxe plaats zou zijn. Als je van surfen houdt dan is essaouira the place to be!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Fantastisch essouira"
fikri
Sfeer
7-4-2012 Essaouira is een plek die je nergens anders in Marokko tegenkomt. De gebouwen zijn wit met azure blauwe ramen en duren. De medina is goed onderhouden en beschikt over historisch mooie gebouwen.

met partner, Feb. 2012
"Fantastische plek"
M. van Wessel
Sfeer
4-4-2012 uitstekende bestemming voor een week met familie of vrienden.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit