Hotel RIU Tikida Dunas**** in Agadir Marokko beoordelingen 8.9 | Zoover

hotelgebouw

Beoordelingen Hotel RIU Tikida Dunas****

Chemin des Dunes B.P. 901, 80000, Agadir
Hotel RIU Tikida Dunas scoort een 8,9 uit 10, op basis van 184 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Tikida Dunas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Tikida Dunas**** in Agadir, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 163 vakantiefoto's van Hotel RIU Tikida Dunas**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel RIU Tikida Dunas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel RIU Tikida Dunas**** met andere accommodaties in Agadir.

174 beoordelingen over RIU Tikida Dunas****

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Fantastisch"
Carla
25-3-2012 Heerlijke vakantie gehad in de Riu sfeer die we gewend zijn. Zeer alert personeel in restaurant en bar; weten de 2e dag al wat je prettig vind.
Leuk animatieteam, dat goed kan inspelen op omstandigheden, zoals bijv. als het erg warm is. We hebben alle dagen geweldig lekker weer gehad en konden ook in de zee zwemmen. Fijn dat er een stuk strand is afgeschermd, zodat je niet steeds door verkopers lastig gevallen wordt. Eten was fantastisch en altijd genoeg. Marokkaanse avonden zijn aan te raden; lekker eten. Met de taxi ben je zo overal; wel prijsafspraak vooraf maken! Excursie naar Taroudant en Tiout is erg leuk; incl. echte smaakvolle Marokkaanse maaltijd. Souk All Had is erg leuk.
Bij ons bood iemand van het animatieteam aan om op zijn vrije dag mee te gaan als gids; dat was zeer prettig.De Marokkanen die wij hebben ontmoet zijn erg harde werkers, die erg weinig verdienen. Zijn erg gastvrij en vinden het lastig als je ze een fooi wil geven, zijn reuze blij met 20 Dirham(=maar € 1,80)

"Superbuffet"
Marieke
16-10-2011 Heerlijke vakantie. Lekker weer nog eind september. Agadir zelf stelt heel weinig voor, maar je kan je zeker een week vermaken in dit hotel. Erg goed eten, zijn we niet gewend van all in, stukken beter dan we kennen van Egypte en Turkije. Zeer vriendelijk animatieteam die leuke shows verzorgen. Geen geleur om fooien, echt een heerlijke vakantie.

"Geweldig"
Kees
21-9-2011 ;eerste keer in riu maar goed bevallen eten zeer goed, kamers super, service perfect
ligging mij iets te ver van het centrum.
het winkelen is heel veel lopen als je een winkeltje heb gevonden moet je zeker 1kilometer lopen voor het volgende winkeltje maar voor de rest super vakantie gehad.

"Leuk hotel"
Chris
28-7-2011 Dit was de vierde Riu ervaring en gewoon weer de kwaliteit waar Riu voor staat. Wel voor de eerste keer in een vier sterren hotel van Riu en dan ga je toch een beetje vergelijken en dan is dit hotel toch iets minder. Daarvoor ook de steraanduiding. Het is een leuk hotel, met goede kamers, mooie zwembaden, leuk stuk strand, leuk animatieteam en het eten was ook goed. Vond het marokkans restaurant en het italiaans restaurant toch wel een beetje tegen vallen, maar het buffet restaurant is gewoon goed net zoals in de middag waar elke dag de kok met een bbq staat.

Wanneer ik later op vakantie zou gaan dit jaar of begin volgend jaar, zou ik toch kiezen voor het nieuwe Riu palaca hotel.

"Echt geweldig! Een aanrader!"
C. Stokkel
19-6-2011 Het hotel is werkelijk super, niets op aan te merken. Hier komen wij zeker nog een x terug. Wij vonden de bedden wel wat aan de harde kant maar dit zullen anderen juist weer prettig vinden. Kortom: Doen! Hier kun je genieten van alle comfort die je zoekt als je wilt ontspannen en lekker wil eten!

"Echt geweldig! Een aanrader!"
Rob en Mary
22-6-2011 Afstand vliegveld 20 - 25 minuten.
Prachtig gelegen aan het strand en een geweldige boulevard(+/- 6Km lang).
Aankleding binnen stijlvol, entourage buiten zoals binnentuin, zwembaden geweldig
Zowel op het strand als op de boulevard kun je kilometers lopen.
Eten ( veel variatie ) en drinken zeer goed. Elke dag á la carte mogelijk.
Entertainment goed en niet storend.
Vriendelijk personeel, Kamers echt schoon en goed.
Tijdens ons verblijf 27-30 graden, met zeewind voelde het aan als 24-25. s,avonds 20-24 graden. s,Nachts koelde het af tot 16 graden, heerlijk slapen zonder airco.
Naar de stad is alles te voet te doen.
Eventueel taxikosten: € 1,- of € 2,-.
Souk All Had is aanrader (wel met taxi) en geen last van opdringerige verkopers.
Klein min puntje, de kamer onruimen voor 11.00 uur normaal, maar dan kun je alleen nog gebruik maken van de douches bij de fitness ruimte. (Mijns inziens voor zo'n hotel niet geheel correct).
Top vakantie, gaan zeker terug.

met partner, Mei 2011
"Prachtig ingericht, prima hotel"
Herman en Mary
16-6-2011 Van 30 mei t/m 7 juni 2011 na een rondreis in dit prima Hotel neergestreken. Met 2 personen(55+) hebben wij kunnen genieten van de uitstekende keuken en een thema restaurant.
Grote kamer, 10 bij 3,5 meter, tuinzijde. Prachtig aangelegde tuin.
Ook de aanleg van de zwembaden is een plaatje.
Prettig personeel dat zich goed verstaanbaar kan maken in het Frans en Engels.
Aankleding van het grote restaurant prima, de kaars en een roos op elke tafel maakt de sfeer perfect.
Als klap op de vuurpijl op zondag een champagne ontbijt.
Kamer onruimen voor 11.00 uur is normaal, maar dan kun je alleen nog gebruik maken van de lummelige douches bij de fitness ruimte. (Mijns inziens dit hotel onwaardig).

"Prima Resort"
Jan
19-6-2011 Prachtig gelegen aan het strand en een geweldige boulevard. Zowel op het strand als op de boulevard kun je kilometers lopen. Naar de stad is alles te voet te doen.
Eventueel taxikosten: € 1,- of € 2,-. Eten ( veel variatie ) en drinken zeer goed. Elke dag á la carte mogelijk, italiaan is het beste. Entertainment goed en niet storend. Voldoende plaats aan het zwembad en aan het strand. Vriendelijk personeel, ook zonder fooi! Kamers schoon en goed. Tijdens ons verblijf 27-30 graden, met zeewind voelde het aan als 24-25. s,avonds 20-24 graden. s,Nachts koelde het af tot 16 graden, heerlijk slapen zonder airco, met de balkon deuren open ( geen vliegen of muggen! ). Slechts 20 - 25 minuten van en naar het vliegveld.
Eén minpunt: s,avonds na entertainment slechte dansmuziek, maar je kunt gratis naar disco Tikida Beach ( drankjes niet gratis ). Maar ook in Agadir ( niet ver ) diverse disco,s of dansgelegenheden. Excursies niet te duur.
Al met al een fijne vakantie!

Jan en Corrie

"Heel goed"
nee
12-6-2011 Clu Riu Tikida Dunas.
Mooi hotel en gunstig gelegen aan boulevard en strand. Eten is gevarieerd en lekker. Grote en comfortabele kamers met uitstekende airco. Zeker een aanrader.

"Top hotel"
Sylvia
13-6-2011 Prima hotel met goede service, vriendelijke mensen en prima eten.