Beoordelingen Hotel Club Al Moggar Garden Beach***

23 mei 2013

Club Al Moggar Garden Beach***
Beoordelingen Hotel Club Al Moggar Garden Beach***
Boulevard Mohammed V, 80000, Agadir
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** in Agadir, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Club Al Moggar Garden Beach scoort een 7,0 uit 10, op basis van 192 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** in Agadir, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Al Moggar Garden Beach***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 135 vakantiefoto's van Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Marokko. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marokko. Vergelijk Hotel Club Al Moggar Garden Beach*** met andere accommodaties in Agadir.

151 beoordelingen over Club Al Moggar Garden Beach***

6,2
"Uiterlijk mooi, innerlijk slecht"
Na werken komt vaka...
17-9-2011 Mooie ontvangstlobby, terras, tuinen, 2 zwembaden, complexen met kamers. Het uiterlijk heeft het hotel mee. Het innerlijk niet. Afgezien van de boulevard is er weinig te doen en te zien in de buurt. Daarvoor moet je echt excursies boeken. Het hotel wordt gedomineerd door Fransen, Oost-Europeanen en Marrokanen. Tip: probeer frans te leren, want met engels kom je niet ver.
De kamer was ronduit smerig. Leenbakker interieur waar veel stuk&vies aan is. TV met 3 fr zenders, een arabische en 2 duitse. Natuurlijk zit je niet de hele dag op je kamer, maar het is wel je uitvalsbasis s morgens en s avonds. Als je wilt douchen, moest dit in fasen omdat de hele badkamer anders onderloopt. Je bed opmaken en schone handdoeken neerleggen = niet schoonmaken mensen! Tevens vreemde kluis die zichzelf reset. Er was mogelijkheid om een andere kamer te krijgen, echter wel tegen betaling.
Personeel restaurant erg vriendelijk,maar personeel zwembad, chagerijning.

Voor ons geen retour naar deze locati

"Redelijk hotel"
Henny
16-9-2011 Dit hotel hadden wij uitgekozen voornamelijk voor het strand. Er waren meer parasols dan bedden en de bedden die er waren werden al vroeg door handdoeken bezet. Er was toezicht maar dat bezet houden door handdoeken (soms uren) werd toegestaan. Jammer, er is plek zat op het strand er was een klein gedeelte gereserveerd voor hotelgasten. Eten was eenzijdig, maar voldoende en zeker niet slecht.

"Prima hotel voor een weekje zon, zee,strand"
Joep
5-11-2012 Het hotel ligt direct aan het strand + de gezellige boulevard van Agadir en op korte afstand van de Marina. Het hotel heeft een mooie tuin met terrassen en twee zwembaden, enig minpunt hieraan is wel dat men hier heel erg is van 'handdoekje leggen'. Tegen de tijd dat je dus na het ontbijt bij het zwembad aankomt zijn er geen ligbedden meer beschikbaar.

We verbleven hier op basis van logies & ontbijt en het ontbijt was dan ook prima. Al met al een erg leuke vakantie gehad!

met vrienden, Aug. 2011
"Nooit meer"
E & M
18-9-2011 Eten is elke dag hetzelfde en niet hygienisch. Je moet vroeg eten, anders is er niets meer. Duurt lang voordat je drinken aan je tafel krijgt. Bediening traag en onvriendelijk. Voordeelkamer is zonder balkon of zitje. Voor 40 euro p.p.een kamer met zitje gekregen. Schoonmaak is erg matig. Wordt nooit gedweild, geen schone lakens. Prijs - kwaliteit is niet in verhouding. Er is maar 1 restaurant en niet 3 zo als in de gids staat beschreven. Doen moeilijk als je om 2 glaasjes fris vraagt. Zwembaden zijn klein, weinig parasols. Op strand geen all-inclusive en geen toezicht. Voor alles moest je betalen: handdoekenservice, darten, tennis etc. Animatie is er wel, maar er wordt alleen frans gesproken. Achter receptie kunnen ze ook erg slecht engels. Op het eerste oog ziet park er mooi uit, maar er ligt overal papier, glas, etc.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een goede prijs- / kwaliteitsverhouding"
José
27-8-2011 Ondanks alle negatieve recensies over dit hotel is het ons erg meegevallen. Het is inderdaad wel oud, maar onze kamer was schoon en werd iedere dag schoongemaakt en iedere dag schone handdoeken. Het eten was in de eerste instantie matig, maar naarmate we er langer waren raakten we er aan gewend. Het is redelijk eenzijdig, maar wel goed. Er is wel controle op de hoeveelheid drank die per kamer per dag wordt besteld. Helaas veel Oost Europeanen die erg nors zijn en veel drinken. Verder veel Fransen, weinig Nederlanders en Engelsen.
Bij het zwembad zijn genoeg bedjes, maar het aantal parasols is aan de lage kant. Er zijn ook meer parasols dan parasolvoeten. En als je er al een had was de kans groot dat deze stuk was.
Gezien de prijs is het een goed hotel.
We hebben 2 excursies gemaakt, naar Marakesh en naar Immouzer/Paradise Valley. Beide aan te bevelen, vooral de combinatie stad (marakesh) en natuur (Immouzer).

"Fantastisch zeker voor herhaling vatbaar"
Marokko (Agadir) 20...
26-7-2011 Een heel mooi complex leuk opgezet met die tuinen en zwembaden.
Schoonmakers en bediening waren ook heel vriendelijk en behulpzaam, geef die mensen af en toe een fooitje en ze vliegen voor je, niks gemerkt van mensen die niet all inn waren dat die voor gingen, ik denk dat dat een beetje aan je zelf ligt.
Koop in Marokko alleen geen weggooi cameraatjes want die zijn heegebruikt, wij moesten wel want onze camera scchee er mee uit. (dus weinig fot's)
Leuke excursie's gedaan kamelentour wel er lang 2 uur met zo'n kameel tussen je benen daarna een barbeque, Klein Marakesch (vonden wij matig), Atlasgebergte heel mooi en indrukwekkend alleen hadden wij een chaffeur die op schoemacher leek.

"Zeker de moeite waard"
priscilla
20-6-2011 ik ben hier met mijn partner 15 dagen geweest ik heb een toptijd daar gehad we zijn er 3 juni heen gegaan en net terug overheerlijk genoten en een schone kamer en er word zeker niets uit je koffer gehaald het eten is goed te doen en alles word voor je gedaan als je ze met respect behandeld een mooie hotel en zeer lief personeel wil je een goede kamer boek dan kamer 712

met partner, Mei 2011
"Voor Herhaling vatbaar!!"
Khalid Anflous
20-6-2011 Ik ben met mijn vriendin naar het hotel gegaan met toch wel gemengde gevoelens doordat ik al die reviews had gelezen. En ja het is waar dat het eten niet echt lekker is, maar er is wel variatie om telkens wat te kiezen. En mocht je er echt niet uitkomen aan het boulevard hebben we grandioos ontbeten voor een 2euro pp. Ik denk dat je dan niet eens 30stappen doet en ben je er.(waar hebben wij het dan over) Mijn vriendin is zwanger en wouden toch even nog weg met ze 2en. Ik kan jullie garanderen dat het niet waard is om jezelf druk te maken over 1 a 2 euro`s ontbijt, lunch. Wij hebben elke avond bijna lekker op het boulevard gegeten met heerlijk uitzicht op het strand en het boulevard waar je heerlijk mensen kan bekijken. (typisch een actie als we in A`dam zijn bijv.) Ik heb het ook geanalyseerd hoe of wat! Mijn conclusie:Goede vakantie/ 3* hotel bediening/ ligging perfect/zwembad heerlijk. Tip van de sluijer:geef zo nu en dan een tip, als het jou goed voelt. Ze bewijzen hun dienst terug

met partner, Mrt. 2011
"1e keer maar ook de laatste"
Sylvia
31-3-2011 Wij zijn net terug uit dit hotel, sluiten ons zeker aan bij vorige toelichting .
Nederlanders worden soms gewoon genegeerd bij het bestellen van drankjes bij de poolbar, Franstaligen worden gelijk geholpen + degene die geen allinclusive bandje omhebben worden ook eerder geholpen, echt schandalig.
Wij hebben toch ook betaald hiervoor?
Vrouwen in de bediening negeerden ons helemaal, volgend jaar zeker weer naar Egypte!! moesten helaas omboeken door de problemen aldaar.

met partner, Mrt. 2011
"Goed te doen!"
rianne
31-3-2011 wij zijn net terug en hebben best een leuke vakantie gehad, helaas begon het wel slecht, hadden een enorme vieze kamer gekregen die stonk naar schimmel en de badkamer durfde je gewoon niet in zo vies na 1 nacht verhuisd naar een andere kamer, kregen eerst nog een kamer zonder balkon of terras, ook niet leuk maar uiteindelijk wel een goeie kamer gekregen.
personeel in het restaurant was meestal vriendelijk, eten viel ook goed mee hoewel t ontbijt elke dag hetzelfde was met weinig variatie.
de Housekeeping is wel een ramp elke dag schone handdoeken maar voor de rest doen ze niet veel behalve kleren uit je koffer jatten, dit gemeld bij de receptie blijken ze een hele lijst te hebben van spullen die gepikt worden. Alles goed opbergen dus.
dat gezeur over verschil van all in en niet all in is niks van waar, wij hadden all in en alles was in orde, je kan ook 2x eten in t restaurant aan de boulevard, zeker doen!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit