25-10-2007
ALL IN is niet goed, wordt behandeld als derderangsburger. Aperitieven zijn slecht, bier (storck)het goedkoopste van Marokko, zonder smaak.
Goede produkten moet je betalen, dus all in is nutteloos. In restaurant is
tekort aan alles: glazen, borden, tassen, lepeltjes, messen enz;..Bediening is zeer slecht, zeker voor ALL in klanten. Kamers zijn goed maar lawaaierig, heel de nacht lawaai
in de hall, en receptie reageert niet
op nachtelijke telefoons en bezoeken
om te reklameren. Luid roepen in hall
's nachts hoort tot de privacy van de
gasten, Goed slapen blijkbaar niet.Nooit meer Amadil Beach
26-7-2007
Het was voor ons al de 7de keer Marokko. Het relaxte maar sociale leven is er zalig ! Marrakesch, Immouzer, Tafraout, ... we hebben het allemaal al gedaan met de plaatselijke reisbureau's.
De souks, de vissershaven, tajine en sardienen eten tussen de Marokanen, flaneren op de boulevard, taxi nemen om overal rond te toeren, drankje aan de bar, en lekker niksen, ... zijn nu onze favoriete bezigheden. Elk jaar nemen we een ander hotel om toch iets anders te hebben maar hier komen we zeker terug. Prima hotel, schitterende inkom, mooie ligging met prachtig uitzicht, heel netjes, vriendelijk personeel, pracht van een animatieteam, zwembad eerder een beetje sober, heel mooi terras en privé strand. Natuurlijk word je extra verwend als je ook maar een beetje fooi geeft, hoe zou je zelf zijn ?!?!?!
Door defekt vliegtuig konden wij maar 's avonds pas terugkeren i.p.v. 's morgens, maar we werden in 't hotel prima opgevangen.
Prijs/kwaliteit heel goed, wij komen zeker terug !