(Cruise)schip Mare fan Fryslân in Enkhuizen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 2.205 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Enkhuizen > (Cruise)schip Mare fan Fryslân

Beoordelingen (Cruise)schip Mare fan Fryslân

-5  °C

10 februari 2012

9,5
(Cruise)schip Mare fan Fryslân Enkhuizen

(Cruise)schip Mare fan Fryslân scoort een 9,3 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Mare fan Fryslân? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Mare fan Fryslân in Enkhuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van (Cruise)schip Mare fan Fryslân vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip Mare fan Fryslân bekijken.

16 beoordelingen over Mare fan Fryslân

zakelijk, Mei 2011
Fantastisch schip & zeer vriendelijke bemanning
Suman Korenhof
6-6-2011 Het schip is fantastisch, mooie verblijf, bar, comfortabele bedden, heerlijk eten en het wordt nog mooier omdat de bemanning met Joris de Wit voorop erg attent en behulpzaam is. We hebben met ons gezeschap drie heerlijke dagen gehad aan boord van de Mare Fan Fryslan.

met een groep, Mrt. 2011
Dik voor mekaar!!!
Dekker
23-3-2011 Een overnachting gehad aan boord van de Mare fan Fryslân. Gezellig gekletst aan de bar en heerlijk geslapen. Alles is tip-top in orde!

met een groep, Sept. 2010
Fantastische dagen op het water!
Bas en Anke
8-11-2010 Op dit ruime schip met de vriendelijke en zeer vakkundige bemanning hebben wij heerlijke dagen beleefd met onze familie. We laten ons graag nog eens uitnodigen ;-).

zakelijk, Juni 2010
Fantastisch bedrijfsuitje gehad!
J. Cats
22-6-2010 Alls is perfect in balans op de Mare fan Fryslan. Het is een heel mooi luxueus schip met zeer comfortable hutten. De catering was uitmuntend en de zeer vriendelijke schipper en bemanning straalde ontspanning en gastvrijheid uit! Alles is in overleg mogelijk. Tijdens het zeilen is het mogelijk om rustig toe te kijken, te ontspannen op het dek of om actief mee te helpen. Voor ieder wat wils. Werkelijk een aanrader.

zakelijk, Mei 2010
Fantastische zeilervaring/gastvrije bemanning
Jurien Rook
21-5-2010 Een midweek zeilen op de Mare fan Fryslan is een absolute aanrader.
Ik heb deze zeiltocht georganiseerd voor een 14-tal collega's uit Frankrijk, Italie en de VS.
Een betere kennismaking met Nederland kun je je niet voorstellen.

Helemaal TOP!
Hans en Esther
23-11-2009 Afgelopen september hebben wij ons huwelijksfeest aan boord van de Mare gevierd... werkelijk niets dan lof over het schip en haar bemanning!
Prachtig, sfeervol, schoon schip. Iedereen heeft zich helemaal thuis gevoeld en erg genoten van de ontspannen sfeer en gezelligheid. Joris, Gerrie en de rest van de bemanning hebben daar dan ook erg hun best voor gedaan! Extra veiligheidsmaatregelen werden getroffen voor onze kleine kinderen. 's Avonds hadden we een fantastisch feest. Mooie hutten met goede matrassen. Heerlijk ontbijt in de stralende zon, de jacuzzi was op temperatuur dus de kinderen konden zwemmen, de mannen gingen wakeboarden/waterskien... kortom niets was te gek, het was werkelijk TOP!
Joris en Gerrie, enorm bedankt voor het onvergetelijke huwelijksfeest wat we aan boord van de Mare fan Fryslan hebben gehad! Onze familie en vrienden verheugen zich al op ons 12,5 jarig jubileum op de Mare :-)
Groetjes, Hans en Esther

Mare Fan Fryslan is TOP
Quint Kelders
7-9-2009 Afgelopen weekend hebben wij met een groep watersport vrienden een top weekend gehad aan boord van Mare Fan Fryslan, Jorris en Gerrie hebben een uniek schip met een zeldzaam hoog niveau van service en gezelligheid. Het schip is werkelijk top uitgerust en is zeer netjes en schoon. Wij charteren reeds 20 jaar in September een "Bruine Vloot" schip, maar Mare Fan Fryslan is werkelijk het beste tot nu toe. Eten is heerlijk, hutten zijn luxe met top bedden alom een aanrader!!! Joris en Gerrie ga zo door en tot volgend jaar!

met vrienden, Sept. 2009
Een fantastisch schip met uitstekende bemanning
Peter van Heijst
1-10-2009 het verblijf van enkele dagen op deze unieke boot brengt je dicht bij de natuur!
alles is prima aan boord, de keuken is goed! Het is een zeilend luxe-hotel met een zeer voorkomende bemanning! Zéér aan te bevelen!
Hulde aan schipper/eigenaar Joris en zijn crew: ga zo door!
We komen gaarne terug!

met een groep, Aug. 2009
Geweldige mensen, fantastisch ontvangst
goedele van der str...
19-8-2010 we hebben een geweldig meerdaags huwelijksfestijn gehad. met friese vriendelijkheid, belgische catering (en belgisch bier) en een prachtig schip. het is een jaar geleden en ik wordt er nog steeds emotioneel van. het ontvangst, de service en de sfeer waren geweldig. zeer professioneel maar uiterst betrokken en vriendelijk. alle succes gewenst!

met een groep, Juli 2009
Prachtig schip, geweldige bemanning!!
Anna & JanWillem
26-7-2009 Op 18 en 19 juli hebben wij onze bruiloft gevierd aan boord van de Mare fan Fryslan.

Een geweldige locatie om te trouwen, prachtig zeilschip met mooie hutten, ruim eetgedeelte zeer gezellig bargedeelte en verschillende leuke plekken op het dek.
Zeer vriendelijke, gastvrije en behulpzame bemanning. Eten en drinken waren geweldig, er wordt zelfs rekening gehouden met dieetwensen.
Het schip is erg kindvriendelijk, er zijn (kinder)zwemvesten aan boord en de bemanning is niets teveel om het ook de kinderen naar de zin te maken.
De jaccuzi op het dek is helemaal top en geeft natuurlijk plezier aan jong en oud.
Alles is even schoon en netjes aan boord, je voelt je vrij en toch van alle gemakken voorzien. Joris en Gerrie het is in een woord perfect bij jullie aan boord!!

De Mare fan Fryslan is een regelrechte aanrader!!

zakelijk (4)
met een groep (5)