24-7-2010
Bij aankomst redelijke indruk! Na 3 nachten slapen en een pijnlijke rug (door een doorgezakt matras met uitstekende veren!) is dit geheel veranderd. Na 5 keer klagen bij de reisleiding en 3 dagen verder, een andere kamer gekregen met dezelfde klachten (naar mijn idee zijn alle matrassen in het hotel aan vervanging toe!). Manager zei in eerste instantie: 'Mijn shift is afgelopen en het is zondag, ik kan niets doen!'
Ontbijt kan er mee door: eieren, simpel brood, spek, kaas, ham, bonen en worst, melk, koffie/thee, sinaasappel. (erg engels en geen variatie, elke dag hetzelfde!)
En kamer die minimaal wordt schoongemaakt! De douche is ook sterk aan vervanging toe....weinig druk en stralen die andere kanten opspuiten behalve naar beneden.
Bedden en matjes bij het zwembad zijn echt aan vervanging toe, vies en kapot!Zwembad redelijk!
Voor ons geen SAN PAWL meer, wat een slechte service! (we zijn echt wel wat gewend, maar dit kan echt niet!)
22-2-2009
nooit meer
de kamer was verouderd, donker, lampen ontbraken in de lichtptn., weinig gekuisd, slecht ruikende handdoeken, ontbijt telkens hetzelfde, het tapijt op de kamer zat vol vlekken,was pluizig en stofferig, geen badschuim en shampoo, alleen een onnozel stukje zeep, een triestige bedoening gelukkig was het maar voor 4 nachten en was het weer heel goed zodat we konden buiten leven.