Aparthotel St. George's Park*** in St. Julians Malta beoordelingen 5.8 | Zoover

4,6

Aparthotel St. George

Beoordelingen Aparthotel St. George's Park***

St George`s Park, STJ3170, St. Julians
Aparthotel St. George's Park scoort een 5,8 uit 10, op basis van 74 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel St. George's Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel St. George's Park*** in St. Julians, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Aparthotel St. George's Park*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel St. George's Park*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Aparthotel St. George's Park*** met andere accommodaties in St. Julians.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

4,2
met vrienden, 2010
"Nooit meer! Walgelijk!"
Familie de Galan
15-6-2010 Dit heeft alle verwachtingen overtroffen. Maar dan in negatieve zin. Kan een hotel slecht zijn? Ja, maar zo slecht, nee, dat wisten we niet. Er stond spanning op de koelkast, raakte je dat ding aan kreeg je een optater. De badkamer was te smerig voor woorden, schimmel, bruin douchegordijn, de wc stroomde over, niet alleen bij ons maar bij meer mensen, de gang op de bovenste etage stond blank. Airco, die was toegezegd, bleek een verwarming. Het hotelpersoneel was niet genegen om ook maar 1 vinger uit te steken. Hotel is gelegen boven een uitgaansgelegenheid. Extreem veel herrie, kotsende en schreeuwende Italianen en Engelsen onder je. Dit was werkelijk de hel op aarde. Voordeel was wel dat we zo weinig in de kamer wilde zijn dat we veel van Malta hebben gezien en dat is een mooi eiland. Groot gedeelte van de reissom hebben we teruggehad. Deze hel op aarde gun je niemand!

met partner, Apr. 2010
"Fantastische huwelijksreis"
brammulder
31-7-2011 Een week lang verbleven wij hier voor onze huwelijksreis en het was fantastisch. De meest negatieve reviews lijken voornamelijk voor het hoogseizoen te gelden, want in april was het prachtig. Het uitzicht: goed, schoonmaak: dagelijks, ruimte: veel, service: prima, prijs: koopje. De lawaaierige Britten zullen er vooral in de zomer zitten, want we merkten er niets van discotheken (die om de hoek zitten) of lawaaierige groepen in het hotel. Er is veel ruimte, een balkon, een in april keurig zwembad en een bushalte en supermarkt op loopafstand. Let vooral even op de souvernirshop in het overdekte winkelcentrum: daar hebben ze kaarten met hele handige busoverzichten voor een euro of 4.

We hebben niet in het hotel gegeten. De prijs was uitzonderlijk laag, maar van alle sleche ervaringen hebben wij niets, maar dan ook niets gemerkt.

Huwelijksreis in het voorjaar voor een prikkie? George Park in St. Julian's: doen!!

met partner, Sept. 2009
"Dit hotel NOOIT meer"
Etienne en Nicolett...
4-1-2010 We hadden geboekt voor la vallette, dit omdat we er daar 2 jaar terug veel plezier hebben gehad werden we naar het st george park gestuurt, dit hadden we niet geboekt dit was nota bene onze huwelijksreis nou werd erg gezellig niet dus
er waren erg veel italiaanse studenten dat is geen probleem wel als ze me 's nachts wakker houden door op de deuren te bonken, na een paar nachten toch maar de manager aangesproken maar die doet er niets aan, is een zwakkeling
Je voelt je er niet veilig!!!

Jammer want malta is een super mooi land we gaan zeker nog eens terug naar malta maar NOOIT meer hierheen

Had geboekt bij arke maar die maalt er ook niet om dat je je niet veilig voelt je weet toch dat dit een stad is voor jongeren!!!

Nou dit was een huwelijksreis om nooit meer te vergeten

het overige personeel was wel erg vriendelijk, kamer was prima groot balkon alleen de douche is iets minder verder ok

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel St. George's Park*** b...

met partner, Feb. 2009
"Hartje uitgaanscentrum"
Albert
16-2-2009 Hotel is er op voorruitgegaan, ik had een 1kamerappartement penthouse was keurig schoon werd elke dag verzorgd personeel zeer vriendelijk.

alleenreizend, Dec. 2008
"Typisch Malta!"
Wouter
27-12-2008 Als student heb ik 3 maanden lang (sept '08 - dec '08) Engels gestudeerd op Malta. Per toeval ben ik in St. Georges Park terecht gekomen, maar dit is zéker niet tegengevallen. De kamers zijn standaard en gespeend van enige luxe, maar worden dagelijks (érg snel...) gepoetst en eveneens dagelijks voorzien van schone handdoeken. Beddengoed wordt 2x per week verschoond.
De ligging van het hotel is erg centraal, met een grote bioscoop, winkelcentrum, supermarkt en strandje op loopafstand, maar vooral ook ontzettend veel bars, clubs en restaurants. De geluidsoverlast hangt sterk af van de kant van het hotel (zwembadzicht nauwelijks overlast), maar bedenk dat omgevingsgeluid vrijwel altijd aanwezig is in Malta.
Het eten in het hotel is gewoon: vers en, naarmate het seizoen ten einde loopt, steeds beter, maar verwacht geen topkwaliteit (wel genoeg keuze). Er zijn echter zóveel leuke, ontzettend goede en goedkope restaurantjes in de buurt te vinden dat dit geen probleem hoeft te zijn!

met partner, Nov. 2008
"Leuk voor de jeugd"
Albert
10-11-2008 uitermate geschikt voor de jeugd,ligging hartje uitgaansgebied.

"Totaal uitgewoond"
D. Schreurs
16-10-2008 We hadden geen meubilair op het balkon. Oud vies bad met handdouche. W.C. spoelde heel moeilijk door. Ventilator op slaapkamer niet te stoppen! Geen rugleuning aan de bank in de kamer. BVN nauwelijks te ontvangen. Gootsteen en aanrecht oud en niet schoon te krijgen. De schoonmaaksters konden het app. binnen 4 min. schoonnmaken. Nooit een schoon badmatje gekregen, en zo kan ik nog even doorgaan.

"Kon er net mee door, Verder is Malta OK"
Astrid en Tom
13-9-2008 Eerste dag hadden we koud water,
toilet spoelde amper door. De bedden waren slecht, je voelde de spiralen heel erg. Schoonmaakster lieten schuifpui open staan na het schoonmmaken.
Bij het uitchecken (zeer vroeg in de ochtend) lag een dame van de receptie op de bezoekersbank te slapen met een kussen wat wij zeer ontverantwoord vonden. verder vonden wij t.o.v. andere gasten de geluidsoverlast meevallen.

met vrienden, Sept. 2008
"Matig maar ok"
R
25-10-2008 midden in uitgaansbuurt, dat was wel makkelijk. daarbij zaten we aan de goede kant van het complex( de zwembadkant) anders veel overlast gehad. Zwembad was ok, maar volk was er lag was kansloos, dus gingen meestal naar strand. app zelf was zonder airco en extreem basic. ok voor vakantie met vrienden, maar vakantie met partner zou ik echt elders doorbrengen.

"Prima appartement"
mar
13-8-2008 Appartementen midden in het uitgaansgebied, hierdoor een klein beetje overlast. Wij hebben hier vrij weinig van gemerkt, misschien doordat we op de hoogste verdieping zaten (met een heel groot balkon). Simpel maar een oke appartement. Ook wij hadden er last van dat de douchekop niet kon worden opgehangen en dat er niet echt een straal uit kwam. Verder prima te doen, elke dag schone handdoeken en onze bedden zijn 2 x verschoond in 7 dagen. Mooi centraal gelegen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende