Beoordelingen Hotel Juliani****

25 mei 2013

Juliani****
Beoordelingen Hotel Juliani****
12, St George's Road, 10, St. Julians
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Juliani**** in St. Julians, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Juliani**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Juliani scoort een 8,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Juliani**** in St. Julians, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Juliani****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Juliani**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Juliani**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Juliani**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Hotel Juliani**** met andere accommodaties in St. Julians.

6 beoordelingen over Juliani****

met partner, Juni 2012
"Knus hotel op een uitstekende locatie"
Stel 55+ uit Zeelan...
12-6-2012 Heel goed bevallen. Niet groot, wel knus, redelijk geprijsd. Mooi dakterras met zwembad, niet altijd plaats omdat er niet zoveel ligstoelen zijn. Even wachten dan maar, er zijn stoelen genoeg. Lekkere lunchgerechten en niet duur. Prima ontbijt. Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam. Schone en complete kamers. Opstapplaats public bus en hop-on-hop-off bus aan voorzijde hotel. Leuke buurt met veel goede en betaalbare restaurants.

met partner, Aug. 2010
"Heel tof hotel"
pit de bens
26-9-2010 Wij verbleven van 22-28/8 in dit hotel, gelegen aan Spinola Bay in St. Julians. We kwamen midden in de nacht aan maar werden toch heel vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Onze kamer was ruim, modern en mooi ingericht, met alles erop en eraan ( zelfs bubbelbad )Het uitzicht op de baai was wondermooi. De service was zeer goed, de supervriendelijke hotel-staff hielp je met alles en nog wat, niks was teveel. Het ontbijt was zeer lekker, met als kers op de taart zalige Illy - koffie, per kopje versgezet. Het kleine zwembadje op het dak was elke namiddag ons relax-plekje, na de autoritten of wandelingen. Ook daar vriendelijke bediening, en er was altijd nog wel een plaatsje vrij op de ligbedden. Er lagen daar ook altijd propere handdoeken ter beschikking. 1 minpuntje ( maar dat had eigenlijk niks met het hotel te maken )tijdens ons verblijf was er net het zeer lawaaierige feest van de Heilige St Julian...

met partner, Aug. 2010
"Tof hotel"
pit & ineke
26-9-2010 Wij verbleven van 22-28/8 in dit hotel, gelegen aan Spinola Bay in St. Julians. We kwamen midden in de nacht aan maar werden toch heel vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Onze kamer was ruim, modern en mooi ingericht, met alles erop en eraan (zelfs bubbelbad)Het uitzicht op de baai was wondermooi. De service was zeer goed, de supervriendelijke hotel-staff hielp je met alles en nog wat, niks was teveel. Het ontbijt was zeer lekker, met als kers op de taart zalige Illy - koffie, per kopje versgezet. Het kleine zwembadje op het dak was elke namiddag ons relax-plekje, na de autoritten of wandelingen. Ook daar vriendelijke bediening, en er was altijd nog wel plaats vrij op de ligbedden. Er lagen ook altijd propere handdoeken ter beschikking. 1 minpunt (maar dat had niks met het hotel te maken)tijdens ons verblijf was heel de week het feest van St Julian... Lawaai tot 1 uur 's nachts, dus.

elke
4-2-2008 Wij hebben het Hotel bezocht in juli 2007. Het werd geboekt via touroperator.WE waren heel erg ontgoocheld. De service was beperkt en alle extra's waren bij te betalen.De ontbijtruimte is heel klein, waardoor de gasten dikwijls moeten wachten vooraleer ze kunnen aan tafel gaan. In de brochure stond vermeld dat er 3 restaurantjes waren in het hotel . Toen we daar aankwamen was maar 1 restaurant nog open en het was een aziatisch. Als je 12 dagen moet aziatisch eten , kan ik je verzekeren dat het langs je oren uitkomt.
We hadden een kamer gevraagd met zicht op stad of tuin en kregen een kamer met zich op een muur . Het was zelfs danig erg dat er geen zonlicht aan de kamer kon. Als wij om een andere kamer vroegen , dan was dit niet mogelijk. De manager was hoogstonvriendelijk.
Kortom zeker NIET voor herhaling vatbaar. En ik weet niet hoe dit hotel in Touroperatorboek terechtkwam.

met partner, Juli 2007
Els D.
20-7-2008 Dit klein hotel is uiterst charmant! Het eten in Zest (Aziatisch restaurant) is van het beste ter wereld. De kamer is zeer verzorgd, en deze met uitzicht op de baai zijn prachtig! De ontbijtzaal is inderdaad wat klein, maar het ontbijt is verzorgd. Het enige negatieve punt is het zwembad... Er is te weinig plaats en er zijn te weinig ligmogelijkheden. Maar als je komt op conferentie op om Malta te bezoeken, een echte aanrader!!!!

met partner, Okt. 2005
Pim
12-3-2006 Een bijzonder mooi hotel aan de baai van St. Julians. niet zo groot als veel van de resorthotels. Wel erg aangenaam en zeer stijlvol ingericht. Een parchtige lounge en meerdere uitstekende (niet goedkope) restaurants. Goede website: http://www.hoteljuliani.com

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?