Hotel Golden Tulip Vivaldi**** in St. Julians Malta beoordelingen 7.6 | Zoover

De voorzijde

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Vivaldi****

Dragonara Road, STJ 3141, St. Julians
Hotel Golden Tulip Vivaldi scoort een 7,6 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Vivaldi****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Vivaldi**** in St. Julians, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Vivaldi**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Hotel Golden Tulip Vivaldi**** met andere accommodaties in St. Julians.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Golden Tulip Vivaldi****

5,8
"Niet meer dit hotel"
erna bomas
4-6-2010 De bedden uitstekend, verstopte wastafel, wc-hendel kapot, we hadden pech, uitzicht op muur, ingewikkeld om bij de kamer te komen, eerst naar verdieping 2, vervolgens achterlangs door een gang, stond je op verdieping 3, dan weer naar beneden om bij onze kamer te komen, km. 1265. Eten zeer beperkt (Engels gericht), koffie en thee stond te koken. Neem hier GEEN HALFPENSION, genoeg voordelige en gezellige restaurantjes in de buurt. Openbaar vervoer vanuit het hotel was goed.

"Dichtbij uitgaansbuurt, drukke wijk, zonder strand"
Mieke
15-5-2010 Groot hotel met zwembad op het dak en één in de kelder. Erg vriendelijk personeel. Geen balkon, wel Frans balkon wat wil zeggen dat er 2 schuifdeuren open kunnen. Het uitzicht was waardeloos. We zaten in een hoek van het hotel, keken waardoor we de deur niet open hebben gezet vanwege zeer aanwezige, luidruchtige Italianen.
Het hotel ligt in een hele drukke buurt, vlakbij uitgaansgebied. Het centrum van St Julian is op loop afstand. Op loop afstand is ook een heel klein strandje waar altijd nog wel een plekje te vinden is.
Valetta is met de bus redelijk tot goed te bereiken (wat een belevenis, in een gammele bus die het toch iedere keer weer redt tot de bestemming).
De badkamer beschimmeld en vies. De toilet stonk enorm na urine. Naar een melding is de badkamer extra gepoetst. Maar volgens ons was dat niet meer dan een flinke spray-beurt. Nadat de schoonmaaklucht weg was(een uur of 3 later), stonk het weer net zo hard.
Ook hebben we een enorme kakkerlak gezien.
Dit pas in mijn opinie niet in zo'n goed aangeschreven hotel.
Al met al viel het wat tegen. We hadden meer verwacht van een Golden Tulip hotel.

met vrienden, 2010
"Mooi"
Marleen
1-4-2010 De kamer an sich is perfect, maar door het geluid dat de airco maakt op het platte dak waarop je uitkijkt, kun je niet lekker van je franse balkon genieten. Op de service is niets aan te merken, het eten is goed, een paar minuutjes lopen van de restaurants. Doordat we een auto hebben, hebben we ook meer dan alleen St. Julians gezien. Vooral Medina is de moeite waard.

"Dit is geen vier sterren hotel ,"
Cees
9-10-2009 De recenties over dit hotel zijn over het algemeen zeer goed , zo te lezen. Maar als we van te voren hadden geweten dat we in een beschimmelde naar rook stinkende vieze kamer terecht waren gekomen hadden we er nog geen euro voor gegeven bah, om over het betonnen uitzicht nog maar te zwijgen . Na lang geklaagd te hebben kregen we met pijn en moeite een andere kamer ,die was nog kleiner dan de eerste kamer en was wederom beschimmeld en stonk ook naar de rook.

De brandgaten zaten in de stoelen en in het beddensprei , De lobby ziet er mooi uit als een vier sterren hotel, maar de kamers zijn geen sterren waard .

De schoonmaaksters waren gelukkig wel heel vriendelijk en deden hun werk zeer goed , om de dag een fooitje van twee euro en ze deden extra hun best .

We hebben ons veertien dagen wel vermaakt op Malta , maar dit hotel is ons vies tegen gevallen.

met partner, Sept. 2009
"Geen 4 *"
sas
15-9-2009 Redelijk hotel maar geen 4 *.. de kamer (401 achterzijde) was oud, badkamer was echt aan vervanging toe. Trok de handgreep van 't bad zo van de muur. tegels/bad/douchegordijn oud en slecht schoongemaakt. geen balkon om te zitten maar waar je net kan staan. uitzicht op de daken aan de achterkant. Je hebt hier geen last van geluidsoverlast.

Ligging is zeer goed, je loopt zo naar de bussen, winkeltjes, uitgaansleven en een baaitje bij paceville waar je kan liggen op een (klein) stukje zandstrand.
Je kan zo de bussen pakken richting waar je maar wilt en voor nog geen 1,- sta je er. September zou er geen regen vallen normaal gesproken, maar wij hadden dit helaas wel 5 dagen lang bewolking..

met partner, Sept. 2009
"Goed hotel"
Bart
15-9-2009 GT Vivaldi is een goed hotel met mooie ruime kamers, die goed worden schoon gehouden, maar het maakt wel uit waar je zit. Wij hadden geboekt; superior-room
met als voorkeur zeezicht, we kregen een kamer op de vijfde verd. met een deur die niet goed sloot. De volgende dag via de reisleiding, een kamer gekregen op de zesde verd. Kaners op deze etage hebben allemaal een echt balkon. Tegenover het hotel was vorig jaar een buitenbarretje met afentoe een artiest die wat muziek maakte, was je dat zat, dan deed je de deur dicht en hoorde je niets meer. Nu zit er een disco met vergunning tot 2 uur. de drie dubbele deuren houden dit niet tegen. Wil je niet in de herrie zitten boek dan aan de achterkant een kamer.

alleenreizend
"Goede ligging voor duikers"
Bob
7-8-2009 Goed hotel (kmr.401 achterzijde), weinig last van drukke omgeving. Veel leuke restaurants. Bussen op loopafstand om eiland te ontdekken. Supermarkt nabij. Heerlijke zwemplek bij haven bij Hilton. Voor mij als duiker het allerbelangrijkste: zeer goede duikschool CRESTA DIVE CENTER op loopafstand!!

met partner, Aug. 2009
"Toch niet zoals verwacht"
Inge
5-8-2009 Wij (jong stel, 20ers) zijn gisteren terug gekomen van een 8 daagse vakantie in Vivaldi Hotel. Ligging is perfect, zo bij het strand en dicht bij het uitgaanscentrum en restaurantjes. Wat erg tegen viel, dat wij geen balkon hadden, kon je wel krijgen als je 200 Euro bij zou betalen, dat was mij wat te veel. Badkamer viel ook erg tegen, wat mij betreft echt geen 4 sterren waard. Zie foto's. De douche deed het eerst niet, dat hebben we doorgegeven en werd meteen gereparaard. Wij hebben alleen ontbijt gehad, dat was wel goed en ruime keus, alleen wel de hele week hetzelfde, dat gaat wel vervelen. Nooit All-Inn boeken, er zijn restaurantjes genoeg in de omgeving en echt niet duur. Het zwembad was niet groot, maar het viel mee met de drukte en dan was je nog wel in het hoogseizoen. Er is geen handoekenservice bij het zwembad, dat viel ook wel tegen. Na 1 week hadden wij het wel gezien, ik zou niet terug gaan. Maar wel een prima vakantie gehad.

met partner, Aug. 2009
"Wij gaan weer terug, TOP hotel"
Dennis & Chantal
3-8-2009 Wij jong stel (begin 3=0) heerlijk 8 dagen naar Hotel Vivaldi geweest. Wij gaan zeker weer terug. Kamer op de 3e etage aan de achterzijde, dus heerlijk rustig. Grote, schone kamers. Heerlijke bedden en mooie, grote badkamer. Kamers werden iedere dag schoongemaakt en zien er echt netjes uit. Het gehele hotel ziet er netjes uit! Ontbijt was 1 groot feest, zoveel keuze heb je nog nooit gezien en het brood was altijd vers. Aardig personeel en altijd in voor een praatje. Hotel ligt op 1 minuut lopen van het strand en 5 minuten van een zandstrand. Voor de jongeren is het ook maar 5 minuten lopen naar de uitgaansgelegenheden. Restaurants in overvloed, erg lekker eten en uiterst betaalbaar. Estilo en Paparazzi zijn echt een aanraden. Ons zien ze zeker weer terug hier.

met vrienden, Juli 2009
"Mooi hotel op goede plek"
Sanne (25)
24-3-2010 Bij binnenkomst in dit hotel: prachtige hal alleen moeilijke lift constructie. Wij zaten in een bijgebouw, waardoor je andere liften moest nemen. We hadden een goede, ruime kamer mét balkon en uitzicht over het eiland (of, zoals sommigen dat noemen: beton). Op het dak is een zwembad, waar het wel druk is dus op tijd je handdoek op een bedje gooien is wel makkelijk. Ontbijt was super! Heel veel keus en erg lekker. Een keer gebruik gemaakt van restaurant op het dak, was ook goed. Service lekker Zuid-Europees. Al met al echt een goed hotel.

1 2 3 4 5 6 volgende