Appartement Dean Hamlet** in St. Julians Malta beoordelingen 5.7 | Zoover

Appartement Dean Hamlet** St. Julians

Beoordelingen Appartement Dean Hamlet**

Upper Ross Street, STJ10, St. Julians
Appartement Dean Hamlet scoort een 5,7 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dean Hamlet**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dean Hamlet** in St. Julians, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Appartement Dean Hamlet** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Appartement Dean Hamlet** met andere accommodaties in St. Julians.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Dean Hamlet**

5,9
5,8
4,3
6,6
Lin
19-7-2008 Voor een 2-sterren hotel is dit prima. De kamer waar een vriendin en ik in zaten was schoon. Het is geen luxe, dat zeker niet. Mijn vriendin en ik waren trouwens blij dat we geen kamer met balkon hebben genomen, het uitzicht dat we nu hadden was veel mooier dan die aan de kant van de balkons (we keken nu uit op een baai). Het raam kan wagenwijd open. Ik vond het kortom een prima appartement en zou hier ook zeker weer heen gaan, mocht ik weer naar Malta gaan.

met partner, Juni 2008
"Centraal gelegen"
Linda
22-1-2009 Deam Hamlet ligt erg centraal en je loopt zo overal naar toe. Het appartement was ruim en netjes. Personeel erg vriendelijk maar dat zijn ze overal op Malta. Niet heel veel luxe maar precies genoeg voor een leuke vakantie.

met partner, Okt. 2007
M. Fousert
30-10-2007 kamer was niet schoon bij aankomst, hebben zelf de keuken, koelkast en tafel schoon moeten maken.
Beheerder kon / wilde niets doen.
De volgende ochtend waren de schoonmaaksters wel erg attent en hebben de vloer gedweild.

Familie, Okt. 2007
C. Bogaard
30-10-2007 Zeer uiteenlopend van kwaliteit. "Palm" was oostblok-achtig en zeer rumoerig. We mochten de laatste nacht verhuizen i.v.m. de zeer luidruchtige (weekend-)bar beneden. Aardige mensen!

lassche H H
30-9-2007 Het geheel bestaat uit 2 gebouwen, een oud gebouw waar de kamers ruim waren maar onder het gebouw is de bar met het
nodige lawaai. Het nieuwe geb. heeft een lift en is mooier, vooral als je in een zijkantdeel of de achterkant zit, stil en mooi uitzicht. Bediening in rest.
heel vriendelijk en goed. onderin het gebouw klaslokalen voor alle taal studenten en internet.

Theo M.
26-9-2007 Hamlet is niet luxe. Weinig geld voor weinig luxe. Geen smerige boel, maar wel het geluid van de disco tegenover. Heb je je raam op deze kant, tja.
Ons 1 kmr app. met balkon was niet te krap. Reisgenoten zaten op kmr 214. Da's mooi: 3 balkons met diverse ramen (ook aan de niet-discokant), mooi uitzicht op de haven in de verte en veel space.
De aardige dame aan de receptie vertelde hoeveel losse inkoop kost.2-kamerapp.: 30 lires/dag (hoogseizoen) en daarbuiten 20 lires. Dit is voor 4 p. Bij 2 p 5 lires minder. De lire staat voor ongeveer 2,2 euro.

De lieve kleine man die ons ontbijt verzorgde, verdient een 10; zeldzaam vriendelijke en naturelle kerel.
Hamlet vraagt weliswaar 1 lire voor het bedje aan het zwembadje, verwisselt de handdoeken maar 2x per week, maar voor 2 sterren is het ons niet tegengevallen.

Turboklagers lopen maar door naar het Hilton.

alleenreizend
Jip
11-9-2007 De kamer werd slecht schoongemaakt. Het interieur is erg oud en zeer slechte bedden.
Handdoeken krijg je eens per 4 dagen dus een tip neem zelf handdoeken mee. In de reisgids staat dat het 3 sterren (Oad) maar op het apartement staat 2 sterren.
Voor de jeugd is het redelijk vertoeven. Goedkoop en centrale ligging. De bushalte is dichtbij. Verder is St. Julians een erg leuke plaats. Waar goed te vertoeven is.
Voor de ligbedden moet je betalen en zijn erg vies. Volgens mij waren ze de hele zomer nog niet schoongemaakt. Tip vochtige schoonmaakdoekjes. De grond bij het zwembad was erg vuil.
Mensen die van iets meer luxe houden, ga hier vooral niet heen. Ik zou een volgende keer iets luxer willen.

met partner, Sept. 2007
M. Tilma
14-10-2007 Appartementen met meerdere kamers zitten niet in het hoofgebouw, inrichting is sterk veroudert en geen uitzicht. Onder dit gebouw zit een luidruchtige kroeg, waarbij het geluid van het terras op een binnenplaats weerkaatst. Studio's zonder balkon hebben een betere inrichting en wel een mooi uitzicht. Meer kamer appartementen zijn echt af te raden. In september veel luidruchtige italiaanse jongeren.

met partner, Sept. 2007
V.M.E Walters
30-9-2007 Wegens overboeking kregen we een studio ipv 2kmrapt.Als tegemoetkoming kregen we een sober ontbijt van een allervriendelijkst man. Het ligt eigenlijk ideaal qua winkels, haventje, terrasjes en uitgaansgelegenheden maar de disco tegenover ons tot laat in de nacht maakt de ligging minder. Het zwembad is erg klein. De service en vriendelijkheid van het personeel groot.
Overigens was op de heenreis geen rolstoel geregeld terwijl dat via het reisbureaul wel was geregeld en toegezegd. Op de terugreis wel in orde.

met vrienden, Sept. 2007
S. Zand Scholten
22-9-2007 Het enige, wat goed is aan Dean Hamlet, is de ligging van het hotel. Het ligt namelijk net is buiten het gezellige centrum...ongeveer 5 minuten lopen!

Verder is alles slecht aan het hotel:
- De mensen van de receptie zijn chagrijnig
- Het hotel oogt vies, geen schone toiletten(algemeen gebruik), geen of weinig toiletpapier.
- De kamer had geen airco.
- De handdoeken, bedden en wc worden maar 1 keer in de 4 dagen verschoond. Verder zaten er haren in het putje van enkele maanden en een wc, die totaal niet goed doortrok.
- De bedden waren van zeer slechte kwaliteit, waarvan je een goede rugpijn kan overhouden.
- Het ontbijt was ook waardeloos, bestond uit 2 sneetjes brood met jam of boter. Wilde je een eitje, dan moest je daarvoor al weer extra betalen.
- Het zwembad is heel klein en als je daar op een bedje wil liggen, moet je betalen en wel 1 LM(=ongeveer 2.5 euro!)

Denk dus goed na, als je gebruik wil maken van dit hotel!!

1 2 3 4 5 6 7 volgende