Hotel Crowne Plaza***** in Sliema (bij St. Julian's Bay) Malta beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Crowne Plaza*****

5,8
5,6

Hotel Crowne Plaza***** Sliema (bij St. Julian

Beoordelingen Hotel Crowne Plaza*****

Tigne Street, SLM11, Sliema (bij St. Julian's Bay)
Hotel Crowne Plaza scoort een 6,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Crowne Plaza*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Crowne Plaza***** in Sliema (bij St. Julian's Bay), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Crowne Plaza***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Hotel Crowne Plaza***** met andere accommodaties in Sliema (bij St. Julian's Bay).

6 beoordelingen over Crowne Plaza*****

5,8
5,6
C. de Ruiter
14-6-2006 Wij zijn 4 juni 2006 wezen kijken bij dit hotel, omdat wij 4 jaar geleden er hebben verbleven tot onze grote tevredenheid. Vooral ook vanwege het prachtige zwembad. Wie schetst onze verbazing toen wij zagen dat het hotel gesloten was en totaal onbereikbaar door opgemetselde muren. Dit gold ook voor het zwembad. Reden onbekend.

jan
11-9-2005 5-sterren hotel, nou niet in onze beleving.
In september 8 dagen in dit hotel gezeten en het ging al mis tijdens het inchecken. We kwamen te vroeg, maar de kamer zou binnen 3 kwartier gereed zijn... dat werd dus drie uur!!! Echt een hotel voor mensen met kinderen of mensen op leeftijd. Malta is wat ons betreft een once-only holiday. Weinig te doen. Positief punt van Sliema/Malta is het openbaar vervoer, daar zouden ze in Nederland nog wat van kunnen leren.

h. en c.y. raadsma
11-8-2005 prima hotel waar wij met onze 3 kinderen een heerlijke week hebben gehad. Kamers aan zeezijde met prachtig uitzicht. Ontbijt en diner top! Ook de service en assistentie van personeel verdient een aanbeveling! De bereikbaarheid van de verschillende toeristische attracties geeft dit hotel ook een voorsprong.

Bart
16-6-2005 Mooi hotel met zeer grote kamers en balkons. Inrichting hotel en kamers kunnen een renovatie gebruiken. Ligging op 5 minuten lopen van de grootste winkelconcentratie op Malta en de bushalte of pont (10min) naar Valetta.
Ontbijtbuffet is uitgebreid en wordt goed bijgevuld. Prijs/kwaliteit kan ik niet inschatten omdat ik zelf niet geboekt had, maar ik zou niet direct zeggen dat het een 5 sterren hotel is.

C.H.Frehen
15-6-2005 Alles tot in de puntjes verzorgd.
Kamers ruim en zeer goed. Buffet eten heel uitgebreid en tot 22.30 uur werd er geregeld bijgevuld. Zwembad met "stilte gedeelte", dwz. geen kindergeschreeuw om je heen. Op nog geen 3 minuten van de bushalte, die je in 5 minuten naar Valletta brengt.

Martin en Mettie
12-11-2003 Hotel wordt verkocht als een ***** hotel.
Misschien was dit het ooit in de Engelse koloniale tijd. Alles is vergane glorie, versleten tapijten, kapotte en slecht werkende liften, zowel binnen als buiten zwembad koud water. Afbladerende verf.
Service in het restaurant was bar en boos en echt duur en geen glimlach en het eten bestond uit een (klein) lopend buffet waar het eten er al uren lag. Er aten zo weinig mensen voor de tweede keer dat het niet werd ververst/ aangevuld. het italiaanse restaurant wat bij het hotel hoort verdient wel een 8. Vers en goed eten en vriendelijke bediening. Nee..... dit hotel is naar onze mening niet aan te bevelen!! Misschien kwam het dat het het eind van het seizoen was (nov).