Tips Aparthotel Bayview***

6,4

25 mei 2013

Bayview***
Tips Aparthotel Bayview***
143 The Strand, GZR 1026, Sliema (bij St. Julian's Bay)

9 tips van Bayview***

3-4-2013
Willem

uit het hotel 5 minuten naar links lopen en je staat midden tussen de winkels.

23-10-2012
danielvandalen

let op: Als je slecht te voet bent neem niet zomaar de boot naar the bleu lagoon. Wij kwamen namelijk aan en met onze kinderwagen konden wij niet het land betreden. Voor de ouderen was dit ook niet te doen.Je moest namelijk eerst klimmen voordat je verder kon.

1-10-2012
W. Kuperus

Tip: Ga vooral naar de 5 d movie over Malta in de Old Bakerstr. in Valetta, nieuw gebouw ( 6 weken in gebruik) modern ingericht en een schitterende filmimpressie over Malta in 5 D Heel apart. Echt een aanrader

29-9-2012
guus

Vraag bij het inchecken direct om appartementen die beginnen met 82xx enz.
Wij hadden na de verhuizingen app.nr. 8291 gekregen en dit was inderdaad zeer netjes en mooi.

28-7-2012
Stephanie24-08

Als er iets niet goed is, telkens naar de receptie gaan, anders doen ze er niks aan.
Je kunt een bus kaart kopen voor 7 dagen voor € 12,- per persoon, zo kun je het hele eiland over.
In het plekje Sliema zelf, is niet veel te beleven.

19-7-2012
Arthur

Neem een weekkaart voor de bus (12 euro) en je komt overal. De bussen zitten wel propvol.
Ga voor het echte Malta (met bijna geen toeristen) naar Marsaskala.

8-1-2012
weeg37schaal

Als je het eiland wil verkennen, niet in de drukte wil zitten, maar toch overal dichtbij dan is het een aanrader

25-10-2011
Anja

Supermarkt Tign Point
Busvervoer

20-10-2011
Berends

Neem een zevendagenbuskaart en je reist voor € 12 pp het hele eiland rond.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!

Plaats ook een tip

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?