Aparthotel 115 The Strand*** in Sliema (bij St. Julian's Bay) Malta beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel 115 The Strand***

6,4
5,1
5,9
4,5

Aparthotel 115 The Strand*** Sliema (bij St. Julian

Beoordelingen Aparthotel 115 The Strand***

115 The Strand , GZR1027, Sliema (bij St. Julian's Bay)
Aparthotel 115 The Strand scoort een 6,6 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel 115 The Strand***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel 115 The Strand*** in Sliema (bij St. Julian's Bay), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Aparthotel 115 The Strand*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel 115 The Strand*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Aparthotel 115 The Strand*** met andere accommodaties in Sliema (bij St. Julian's Bay).

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over 115 The Strand***

5,4
6,4
5,4
alleenreizend, Okt. 2011
"Nooit meer"
Jadranka
9-10-2011 Geluidsoverlast, geen uitzicht op straat, te smalle gangen, badkamergordijnen aan de onderkant beschimmeld, opgesloten gevoel, moeilijk parkeren in de buurt.

alleenreizend, Sept. 2011
"Goed hotel voor een goede prijs."
M.G. de Bruin
30-9-2011 Was er voor de 2de maal in dit hotel en het beviel uitstekend. het is aan te raden om een appartement met zeezicht te boeken. deze zijn veruit de beste kamers. personeel erg vriendelijk en ik kreeg zelfs een flesje wijn met een kaartje waarop "Welcome back" stond. De kamer was groot genoeg voor mij alleen maar met z'n 2-tjes is het ook goed te doen.
Ga er zeker weer heen volgend jaar.

met partner, Juli 2010
"Sliema/Malta is geweldig, maar een ander hotel/app"
Nijenhuis
6-8-2010 Bij aankomst werd ons verteld dat onze kamer niet klaar was. (we hadden 1-kamer app. geboekt) Hiervoor in de plaats kregen we één nacht een hotelkamer en daarna een 2-kamerappartement met uitzicht op zee. Dus dat pakte voor ons erg goed uit. Dat was eigenlijk maar goed ook, want een 1-kamerapp. is echt een opgesloten kamer zonder balkon. Ook kregen we nog een diner en ontbijt voor de 1e avond en ochtend aangeboden. Dus kun je beter laten schieten!! Het eten was echt té smerig! Het 'buffet' was een soort van gaarkeuken, waarbij de kok je het eten op je bord gooide... Na deze ervaring hebben we het ontbijt maar laten schieten en hebben aan de boulevard gegeten, waar het eten echt super is en niet duur! Voor de rest is de service best prima, elke dag nieuwe handdoeken, vriendelijk personeel. Schoonmaak kan wel stukken beter! Weet dat het een jongerenhotel is met veel Italiaanse jongeren!

met partner, Juli 2010
"Never nooit meer"
willem
28-12-2010 is een slecht verzorgende appartement /hotel rommelig en slecht onderhouden kamers

met partner, Juni 2010
"Heel leuk"
dezodiac
8-6-2010 Leuk Hotel, ik ben dan ook al wat gewend met veel reizen. Aardige mensen die er werken. Van hun moeder taal is niks te begrijpen maar gelukkig spreken ze vlot Engels. Nette kamers, bedden waren niet ju van het meer ( lag iets door ). Super weertje, Jeep Safari gedaan, met de "pont"over naar Valletta kost €0.93 cent. Zondags is er markt in Valletta. Eten op straat goed en goedkoop, in het Hotel s'ochtens zelf pakken en in de avond stond de KOK op te scheppen, niet nodig. Genoeg variatie voor iedereen. Al met al de moeite waard!

met vrienden, 2009
"Prima hotel"
paula
19-9-2009 Ben inmiddels 11 keer op Malta geweest, waarvan 1x in dit hotel. We hadden een hotelkamer en alleen ontbijt.
Ontbijt was magertjes, op zich wel te doen. Zijn 1x 's avonds gaan eten in het hotel, maar was niet echt gezellig (op boulevard veel leuker) en niet super eten.

De ligging is heel prettig. Bushaltes aan de overkant en naast het hotel. Vanaf deze locatie kun je makkelijk alles in Sliema bereiken en ook Valletta en St Julians zijn met de bus prima te bereiken (alles op Malta is met de bus prima te bereiken).

Helaas geen zwembad, alleen een jacuzzi op het dak. 2m Lang en je kunt er met een man of 6 in zitten en dan is het wel vol. Prima om even af te koelen, maar meer niet.

Hotelkamer viel tegen. Klein, 1 raam die uit keek op muren (met leidingen en buizen). Als je er alleen bent om te slapen is het een prettig hotel.

met partner, Sept. 2009
"Goed onderkomen"
marieke
6-12-2010 Niet al te chique maar goed genoeg voor mij, op vakantie ben ik toch nooit de hele dag op mijn hotelkamer/appartement.

Familie, Aug. 2008
"Niet nogmaals"
Irene
30-8-2008 Het hotel ligt goed gelegen dichtbij een aantal busstops. Het hotel is ons zeer tegengevallen. We moesten steeds om handdoeken en toiletpapier vragen. Ook hadden wij veel overlast van groepen Italianen die op onze verdieping een aantal kamers hadden. Tot half 6 in de morgen feest was heel normaal. Dus dat was telkens verzoeken of het wat zachter kon en 's nachts de receptie bellen. Als men voor dit hotel kiest zou ik bij aankomst hier zeker naar vragen want het schijnt dat deze groepen daar erg lang verblijven ivm werk dat ze op Malta verrichten. En een beetje nachtrust na een hete dag is toch wel lekker! Het zwembad op het dak stelt niet zo veel voor en was zeker niet schoon. Hele plukken haar en rotzooi dreven er in. Niet echt uitnodigend. Het personeel bij de receptie was vriendelijk, het personeel bij het ontbijt had geen manieren. Als men niet in het hotel eet kunnen we Avenue in St. Julians aanbevelen. Heerlijk eten voor weinig geld en zeer vriendelijk personeel.

met vrienden, Juli 2008
"Huh?zonlicht?niet gezien!"
Stephan de Groot
13-8-2008 er is gewoon 1 regel voor dit hotel: geen inpandige kamer!!! Neem een kamer met balkon of in ieder geval een appartement, wat zijn de 2p kamers klein zeg! Ze kijken uit op een onwijs stinkende schacht waar geen zonlicht doorheen komt. Het zwembad op het dak werd niet schoongemaakt,het ontbijt was belabberd...De schoonmaak was goed,service van de medewerkers uitmuntend en de winkeltjes onder het hotel waren ideaal!Reisgezelschap had een 3p kamer, die was prima, enorme badkamer, leuk balkon met half uitzicht op de baai, genoeg ruimte, alleen het 3e bijzet-bed was niet optimaal voor je rug. Voor het ontbijt raad ik het bakkertje (met je rug naar het hotel toe naar rechts lopen, 2e straat naar rechts in, klein stukje doorlopen) aan, vers brood voor €0,55. Niet aan te raden als je een stapvakantie wilt,we hebben 1x gelopen:nooit meer. Daarna elke avond taxi gepakt voor €5 p.p. Ook het busstation is een stukje lopen (daar is ook het echte centrum). Kortom, allemaal net niet.

met vrienden, Juni 2008
"Uitzicht"
Paul
24-6-2008 alles was redelijk okee aan het hotel behalve het uitzicht vanuit het raam, je keek nl. uit op een mini-binnenplaats van 5 bij 3 waar vuilnis werd gedumpt

1 2 3 4 5 volgende