Appartement Sunny Coast**** in Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Sunny Coast****

slaapkamer 2

Beoordelingen Appartement Sunny Coast****

Qawra Coast Road, SPB 08, Qawra (bij St. Paul's Bay)
Appartement Sunny Coast scoort een 7,6 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sunny Coast****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sunny Coast**** in Qawra (bij St. Paul's Bay), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Appartement Sunny Coast**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Sunny Coast**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Appartement Sunny Coast**** met andere accommodaties in Qawra (bij St. Paul's Bay).

31 beoordelingen over Sunny Coast****

"Heel erg leuk"
gerlinda
1-8-2011 wij hebben het erg naar ons zin gehad in dit appartement
alles zit dichtbij supermarkt, winkeltjes, pinapparaat, busplein en kleine 10 min. lopen ben je bij de grote winkel straat in buggiba.
erg handig is ook, je kunt heerlijk eten halen bij het zwembad.
personeel is vriendelijk en behulpzaam,schoonmaak is goed maar er was 1 dame bij die alleen toilet deed en de handoeken, die had er nooit zoveel zin in.
goede prijs kwaliteit verhouding, eenvoudige kamer maar erg ruim en netjes.
wij zijn altijd luxe all-in vakanties gewend
maar dit viel ons helemaal niet tegen

"Vrij rustig gelegen"
wendy_van_hooff
18-7-2011 Wij hadden een driekamerappartement op 6de etage. We waren met 4, dan was het ruim genoeg, ingericht voor 6, dan wel krap. Het balkon was heel klein, dat was jammer. En de airco maakte herrie in de kamer, dus was nog warm slapen, of slapen met herrie. Wel elke dag schone handdoeken en 3 keer een schoon bed in 11 dagen. Het ontbijt was erg slecht, droog brood, wat boter, jam, kaas, ham en iets gebakken erbij. Personeel was aardig, behalve dat ze geen ontbijt wilde regelen op onze vetrekdag, terwijl je er toch voor betaald. De ligging vond ik prima. Niet in het drukke uitgaansleven, maar wel dichtbij restaurantjes en bushalte enzo. Zwembad had zout water, ook een nadeel en zee is niet echt fijn met al die rotsen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi uitzicht!"
lia
2-10-2010 We hebben eind aug. hier verbleven in een appartement met zeezicht, dat was ideaal lekker s 'avond op je balkonnetje met een bak koffie naar de zee enz. kijken. app. zeer ruim, alleen de bankbedden zijn wel aan vervanging toe beetje doorgezakt. zaten op de 1e verdieping de winkel was daar ook heel handig om even iets te halen. hadden geboekt met ontbijt maar dat was super basic iedere dag het zelfde, kids gingen liever op de kamer ontbijten met meer keus, eigenlijk kon je ook gewoon terplaatse beslissen of je daar wilde ontbijten was goedkoper ook. jammer, leer je weer van voor een volgende x.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Leuk appartement, maar niet om te eten!"
5-10-2010 Leuk appartement, lekker ruim (5e verdieping met zeezicht) 2 slaapkamer 2 badkamers. Entree erg vies, stikt door de vijver met vissen. Wij hadden met ontbijt geboek, maar dat was echt niet te eten! Alleen wat houdbaar brood en croissantjes van de liddl. We konden gelukkig nog van het ontbijt af. In het appartement heel wat lekkerder gegeten. De hele week ook niemand in het restaurant gezien. Jammer van de muziek beneden, die het hele appartement doordringt en om 24.00 uur pas stopt.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Ruim appartement"
Fam. van Endschot
1-9-2009 Het appartement is eenvoudig ingericht, alles is aanwezig. Volop extra handdoeken en een fijn binnen en buiten zwembad. De ligging oké.
je ben zo bij de centrale bushalte. Een aanrader is de zeil/safari tocht naar het eilandje Gozo...... Er zijn in de omgeving genoeg restaurantjes, vooral de Boathouse is een aanrader heerlijk aan het water en rustig. Een prima appartement om met een gezin een weekje te verblijven

met oudere kinderen
"Non stop lawaai"
Isa
29-7-2009 Mooi gerenoveerd appartement met zeezicht. In het complex bevindt zich een supermarktje. Weinig winkels in de omgeving. Er zijn weinig kamermeisjes, waardoor er soms dagenlang geen schoonmaak wordt gedaan. Gasten klaagden bij de receptie over de schoonmaak. Nog nooit zo slecht gegeten. Slecht opgewarmd eten van een catering. Het restaurant wordt verhuurd. Non-stop lawaai door verkeer en disco. Het zwembad is verhuurd aan derden. Zwembad en ligbedden worden bezet door de lokale bevolking
tot 19.00 uur. Bij het hek wordt vermeld dat het zwembad tot 21.00 uur open is. Als het eindelijk rustig wordt in het zwembad, wordt er om 19.00 uur een emmer chloor gekieperd in het zwembad. Gelukkig is er een binnenbadje zonder zoutwater. De eigenaar van het winkeltje was erg vriendelijk. De Maltezers zowel in als buiten het hotel, die wij hebben ontmoet, waren helaas minder behulpzaam en vriendelijk.

Familie, Sept. 2008
"Best goed"
Elles
3-10-2008 Wij hadden een heel ruim, zeer praktisch 3 kamerappartement met vol zeezicht en een riant balkon. De ligging was zo dat er de hele dag geen zon op het balkon kwam. Voordeel daarvan is dat het appartement niet zo warm werd. En helemaal niet duur (wel relatief laat geboekt). Inrichting niet zo mooi of gezellig, maar alles was aanwezig. We hebben niet in het restaurant gegeten, alles was goed te lopen, geen herrie of overlast. Faciliteiten prima, ook binnenzwembad en fitness. Qawra is een betondorp, net als veel andere toeristische dorpen op Malta. Het Boathouse restaurant voor de deur met 3 kanten uitzicht op zee was iets duurder (pasta viel weer mee) maar kwalitatief erg goed, wel wat rustig door de ligging. We kregen heel vaak schone handdoeken en 1x schoon bedlinnen, vonden we voor een appartement heel netjes.

Familie, Sept. 2008
"Matig appartement, goed zwembad"
Jans Sintniklaas
28-9-2008 Ontbijt heel slecht, oud brood van de vorige dag, Ook het avondeten is zo slecht dat wij al na 2 dagen besloten om, ondanks de geboekte half pension om maar elders te gaan ontbijten en eten.
De airco was in ons geval een ventilator, maar elders in het comples hadden ze wél een echte airco, maar dat hoorden we pas op de dag van vertrek. Linnengoed wordt zeker niet dagelijks verschoond en sommige personeelsleden zijn zondermeer onvriendelijk.
Op ons balkon moesten we treintje spelen, maar er waren opok grotere balkons.
Wij hadden een kamer met zeezicht geboekt, maar moesten wel schuin over een ander balkon van een ander comples heenkijken, maar we hadden (een stuk zeezicht). Andere kamers keken vol op zee en het zwembad.
Voor ons is dit complex slechts 2 sterren waard en beslist niet meer
Het zwembad ziet er prima uit.

lore
17-7-2008 hey

ik vondt het wel goed al was door een vergissing van de receptie onze sleutel s'avonds een keer zoek. wij zaten daar met 2 familie's wij hadde de goede kamer met zee zicht. de ander hadde een kamer een verdieb hoger met euh.. straat zicht. dat app. was heel raar ingericht. verder was het er wel leuk. toen wij er ware een week geleden ware er heel veel restorantjes zelfs recht tegen over. het eten in t hotel is nie te vreten!! Maar daar buiten was het altijd heel goed!!!

loren
wij waren er van 4 tot 11 juli

Familie, Juli 2008
"Prima verblijf"
J.Bijnagte
27-7-2008 Goede ontspanningsmogelijkheden als zwembad, maar ook mogelijkheid om in zee te zwemmen. Verder een goed uitgeruste gym.
Op loopafstand minimarkets, souvenirwinkels en eetgelegenheden. Bugiba is ook te lopen, daar nog meer winkels en eetgelegenheden. Pizza, pasta, chinees, vis, vlees, met een aanrader bij het Dolman hotel (Batubulan).
Bij het Qawra Palace een geweldig koffierestaurant met een grote variatie aan bijzondere koffie-tjes met iets er bij.
In de buurt gelegenheid om (halve) dagtochtjes te boeken, bus onder handbereik.
Neem wel een kamer met uitzicht op zee; in verband met een probleem met onze kamer waren wij één nacht in een andere kamer ondergebracht en die lag op het oosten (waar de zon opkomt!) Vreselijk warm! De andere kamer was veel ruimer, koeler en was het extra geld dubbel en dwars waard.