Hotel Sunflower*** in Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sunflower***

Hotel Sunflower*** Qawra (bij St. Paul

Beoordelingen Hotel Sunflower***

Garcia de Toledo Street, SPB1061, Qawra (bij St. Paul's Bay)
Hotel Sunflower scoort een 7,2 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunflower***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunflower*** in Qawra (bij St. Paul's Bay), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Hotel Sunflower*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sunflower*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Hotel Sunflower*** met andere accommodaties in Qawra (bij St. Paul's Bay).

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Sunflower***

6,4
6,4
"Prima hotel!"
J & I
23-9-2011 Hotel is netjes, kamers worden iedere dag schoongemaakt en elke dag is er een handdoeken wissel.
Het hotel is even lopen naar het centrum toe, maar daar en tegen ligt het wel lekker rustig.
Op het dak is een zwembad, waar je lekker kan afkoelen en in de zon liggen, want er zijn voldoende ligbedden aanwezig.
Het ontbijt is niet uitgebreid maar voor ons was het voldoende.
Op Malta is een prima bus systeem waar je gemakkelijk overal naar toe kan reizen!
Kortom het is ons erg goed bevallen en als we ooit terug gaan naar Malta gaan we zeker naar dit hotel.

En Malta zelf is ook erg leuk en veel te zien!

met vrienden, Aug. 2011
"Malta tours en duiken: heerlijk!"
Astrid
6-9-2011 Rustig gedeelte van Bugibba. Max 10 min. vd boulevard: leuke eetentjes + centrale plein (wifi) incl cafes/restaurantjes. Busstation max 10 min (dagpas E 2,60). Het hotel ligt vlak achter moderne kerk (niet echt mooi gebouw), braakliggend terrein ernaast niet zo charmant; klein beetje zeezicht (4e etage n up). Bovenop dak prima uitzicht met klein zwembad incl. gratis stoelen/parasols. Zwembadbar 17.30u gesloten, dakterras tot 22.30u open. Weinig buitenruimte, wel wifiverbinding, pc's en binnenzwembad. Het hotel is aan n update toe, maar vanwege recessie uitgesteld. Sobere kamers maar prima (sommige kamers 2 balkons), schoonmaak prima: om de dag nieuw bedlinnen/handdoeken. Matrassen lagen super! Basis logies/ontbijt: ontbijt was niet breed maar prima. Vertrekdag ontbijtoptie voor openingstijd (avond ervoor aanvragen). Airco was super, prima instelbaar (plastic sleutel moet wel goed contact maken in de muur). Verblijf hotel kwam overeen met onze verwachtingen. Auto huren niet nodig.

"Prima Hotel"
Sander en Kirsten
24-7-2011 Het hotel lag op een redelijk eindje wandelen van het centrum, een minuut of 10 lopen. Verder werd je vriendelijk ontvangen en goed geholpen, verder zijn er nette en grote kamers. Het enige nadeel aan dit hotel is het eten. Wij weten dat dit heel persoonsgebonden is, maar toch denk ik dat iedereen het er wel over eens is dat je beter geen halfpension kan boeken in dit hotel. Bovendien is het eten in het centrum relatief erg goedkoop en ook kwalitatief een stuk beter. Al met al een prima vakantie en hotel, boek alleen geen halfpension.

met een groep, Juni 2011
"Leuk hotel"
martine.schuurman
17-7-2011 Leuk hotel.
Alleen jammer dat er op de kamers geen koelkastje staat en een betere wc zou ook niet verkeerd zijn op de kamers.
Uit zicht van af het balkon is echt beroed (saai)
Ontbijt en diner waren vaak het zelfde kan wat mij betreft wat uit gebreider en gevarieerder
Verder vriendelijk personeel deden er alles aan om het je naar de zin te maken.
Al met al een leuke vakantie gehad
Al met al een leuke vakantie

met partner, Sept. 2010
"PRIMA HOTEL VOOR WEINIG GELD"
els
21-9-2010 Net terug. Malta is geweldig en alles is goed en goedkoop bereikbaar per bus.
Hotel is prima , eten is gewoon lekker en voldoende afwisseling. Plafondventilator op de kamer en airco. Uitzicht niet zo geweldig
Leuk zwembad klein maar schoon water. Busstation 10 minuten lopen en centrum ook.
Personeel aardig.
Prima hotel dus voor weinig geld

met partner, Aug. 2010
"Kleine prijs = simpel hotelletje"
J.
6-8-2011 wij zijn toch de hele dag onderweg, dachten wij, en zou een goedkoop hotelletje voldoen. Wij hebben enkel ontbijt erbij geboekt, verder geen eten (halfpensioen). Het ontbijt was prima, maar weinig afwisselnd. Personeel is vriendelijk en service-/ klantgericht. Kamer was wel een beetje erg simpel, maar voldeed aan alle eisen (schoon, fatsoenlijk bed). De uitzicht van het dakterras met zwembad is geweldig, je kan ver het land inkijken. Voor bussen, zowel als restaurants, bars en bioscoop moet je ongeveer 10 minuten lopen, maar dat was voor ons ook geen punt. Wij vonden ons verblijf hier zeer geslaagd. Kleine prijs = simpel hotelletje. Wil je luxe, moet je zeker een duurdere hotel boeken!

met partner, Juli 2010
"Niet voor herhaling vatbaar!"
WB
25-8-2010 Mijn vriendin en ik zijn hier voor een week geweest en dat was ook meer dan genoeg. We zijn vrij actief ingesteld en Qawra/Buggiba is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Er ligt een busstation op loopafstand en hiermee is in principe het hele eiland te bereiken. Wanneer je veel van plan bent met de bus te gaan is een weekabonnement voor ongeveer 11 euro een aanrader, zo hoef je niet elke keer rekening te houden met kleingeld etc.
Voor mensen met kleine kinderen of ouderen is dit hotel minder aan te raden. Je moet namelijk vanaf het busstation en stand een behoorlijke heuvel op.
Het hotel is slecht, het ontbijt is niet lekker. De broodjes zijn als stenen en het fruit is uit blik. De service is eveneens waardeloos. We hebben geen schoon beddengoed gehad en 1x per 2 dagen schone handdoeken. Wij gooiden ze op de grond en die dozen hingen ze weer op. Niet erg fijn dus!
De vakantie is ons goed bevallen maar het hotel een stuk minder!! Maar je betaalt dan ook wel minder!

"Prima hotel"
A. van den Bulk
25-11-2010 Zwembad niet groot, maar voldoende om af te koelen. Mooi uitzicht vanaf het dak. Kamer was netjes en ruim genoeg.

met partner, Juli 2010
"Leuk hotel met vriendelijk personeel"
R&R
9-8-2010 Hotel Sunflower is een super hotel voor mensen die veel van het eiland willen zien. Maar het is minder gischikt voor mensen die de hele vakantie bij het hotel aan het zwembad willen liggen. Het ligt een kleine 10 minuten van het centrum van Bugibba en Qawra en daar vandaan vertrekken bussen naar het hele eiland. Met een dag kaartje kun je de hele dag voor minder dan 4 euro reizen. Aanraders: Gozo, Blue Lagoon, Blue Grotto, Mdina, Snorkel/duiktripjes, Azure window.
Het personeel in het hotel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. De kamers zijn eenvoudig, maar wel van alle gemakken voorzien. Wij hebben een superior kamer geboekt zodat we airco hadden. Een waterkokertje hoorde daar ook bij, dus we konden wat lunch gerechtjes op de kamer klaar maken ipv dure lunch bij het zwembad terras. Het zwembad is heerlijk voor een afkoelende duik en altijd bedjes beschikbaar. Het ontbijt is erg uitgebreid (broodjes, beleg, yogurt, musli, fruit), engels ontbijt kon je bestellen tegen betaling (3,50)

met partner, Mei 2010
"Simpel."
henk en elly
11-6-2010 Een eenvoudig, maar wel schoon hotel,in een woonwijk gelegen. Op de kamer is geen koelkastje en dat is heel jammer. Fan i.p.v.airco.Weinig afwisseling in het eten.
Het zwembad op het dak stelt weinig voor.

1 2 3 4 5 volgende