Hotel San Antonio**** in Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.577 bezoekers online
Home > Malta > Qawra (bij St. Paul's Bay) > Hotel San Antonio****

Beoordelingen Hotel San Antonio****

10 februari 2012

Hotel San Antonio**** Qawra (bij St. Paul's Bay)

Hotel San Antonio scoort een 7,7 uit 10, op basis van 146 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel San Antonio****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel San Antonio**** in Qawra (bij St. Paul's Bay), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 141 vakantiefoto's van Hotel San Antonio**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel San Antonio**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Hotel San Antonio**** met andere accommodaties in Qawra (bij St. Paul's Bay).

129 beoordelingen over San Antonio****

met partner, Okt. 2011
Lekker centraal gelegen!
Will en Anja
3-11-2011 Het hotel was prima, we hadden een grote kamer, met uitzicht op een parkeerplaats. Maar dat was niet erg. De bedden waren aan de zachte kant en de airco werkte niet. Dit hebben we wel aangegeven, maar o.i. is er niets aan gedaan. Ze werden wel elke dag goed schoongemaakt. Aan het zwembad was het lekker rustig, maar dat kwam door de tijd in het jaar. De ligging van het hotel is erg gunstig. Met vijf minuten ben je in het centrum en op 100 m afstand ligt het busstation. Daar kun je een weekkaart kopen voor € 12,50. De vraag is of je dat moet doen. Je kunt dagkaarten kopen voor €2,60. Als je niet van plan bent elke dag weg te gaan, kun je beter dagkaarten kopen. Verder heeft het hotel genoeg voorzieningen en enterainment. Ook in het laagseizoen is er elke avond iets te doen. Het ontbijt is goed, niet echt gevarieerd (elke dag vrijwel het zelfde), maar omdat er voldoende keus is kom je niets te kort.

Leuke vakantie
Esmée & Douwe
6-11-2011 Wij zijn op huwelijksreis naar Malta geweest.
Het hotel was prima, wij moesten wel iedere keer tekenen voor ons drankje. De cocktails waren niet all-in. Bij het zwembad is heerlijk vertoeven, het hotel heeft flesjes drinken bij het zwembad, erg prettig. Eten was prima, je kon het menu van tevoren al zien. Wij zouden in Malta nooit meer all-in gaan, het is toch anders dan in bijv. Turkije. Je kan heerlijk eten en drinken langs de boulevard. Het hotel zit vlak aan de zee en bij het busstation. Er waren wel veel oudere mensen toen wij er waren(half september) Wij vonden het een beetje jammer dat het personeel niets aan ons huwelijksreis hebben gedaan.

Malta was erg leuk en de locatie van het hotel super!

Leuk hotel
Marloes
25-9-2011 Wij zijn 11 dagen in dit hotel geweest. Was een prima hotel. We kregen een grote kamer met uitzicht op zee, terwijl wij een voordeelkamer geboekt hadden.

Ontbijt was lekker, voor ieder wat wils eigenlijk. Verse broodjes met beleg, vers fruit, pannenkoekjes, cakejes enz. Was goed te doen.

Aan het zwembad was het redelijk druk, maar op ieder tijdstip hebben wij wel een bedje weten te bemachtigen. Jammer dat je geen bedje kon krijgen op het nabij gelegen privestrand van het hotel, daar moest je voor een bedje betalen.

Aanraders qua excursies zijn zeker een buskaart kopen voor een week. 12 euro en je kan de hele week het hele eiland over. Verder zijn de sightseeing bussen ook heel leuk. Voor 15 euro kan je de hele noord- of zuidkant of gozo bezoeken, waar je op alle leuke plekjes uit kunt stappen en de volgende bus weer kunt nemen.

Al met al een hele leuke vakantie gehad, malta is een mooi land!

Geweldige vakantie!!
Mieke & Joey
15-9-2011 Zijn net terug van San Antonio, en hebben een geweldige vakantie gehad! Hadden enkel kamer en ontbijt, wat achteraf een heel goeie beslissing leek te zijn. Het ontbijt was lekker, niet bijzonder. In Buggiba kan je bij elk restaurant hetzelfde eten, daarom zijn we af en toe naar St Julians geweest om te eten waar de keuze van eten iets uitgebreider was. Het busstation is vlakbij het hotel, je kan een dagticket kopen van €2,60 en dan kan je heel de dag overal naartoe met de bus. Hebben een boottocht gedaan, die je vlakbij het hotel kon reserveren, voor 25euro naar Gozo, blue lagoon en comino, met de speedboot naar grotten,.. was zeker de moeite waard! Wij hebben erg genoten van onze vakantie in Malta!!!

Nooit meer San Antonio
Jan
4-10-2011 In een eerder revieuw werd al melding gemaakt over All Inclusive in dit hotel. Dit was een veredeld vol pension arrangement. Op de drankjes moesten we (extra) lang wachten. Helemaal van de zotte werd het toen na een paar avonden ineens geen droge witte huiswijn meer werd geschonken. Reden: dit had een manager bepaald. Gelukkig konden we een enquete formulier invullen. Hierin hebben we e.e.a. gemeld; prompt werden we vanaf die avond door bepaalde dames/heren van de Lobby Bar met de nek aangekeken (toeval?). De kamer was ok. Het schoonmaken super. De receptie idem. Het eten was goed. Behalve op de dag van vertrek (0600 uur). Het "ontbijt" bestond uit een paar droge croisantjes en aanmaak koffie; schandalig.

Ik kan het iedereen aanbevelen!
Sanne
29-1-2012 Per abuis een suite gekregen i.p.v. een gewone hotelkamer met zeezicht. De prijs/kwaliteitsverhouding was dan ook perfect en boven verwachting!
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, de Nederlandse receptionistes hebben het grote aanbod aan excursies voor ons overzichtelijk gemaakt door de excursies te vergelijken en te boeken.
Het ontbijt was redelijk goed, heel veel keus maar vooral gericht op de Engelse toerist. Het diner was iedere avond super! Heel veel keus en goede kwaliteit van o.a. vlees en vis. Het dessertbuffet bestaat uit vele soorten taarten.
De ligging van het hotel is minder. De hotels in Sliema en St.Julians zijn een stuk duurder maar deze badplaatsen zijn ook bruisender. In Qawra/Buggiba zijn niet zo veel leuke terrasjes, cafe's of restaurants. Het strand van Qawra is prima en de supermarkt is dichtbij.
Excursie naar Sicilië is een echte aanrader! Let op: bij een hoop excursies kan je gebruik maken van een studentenkorting of leeftijdskorting.

met vrienden, 2011
Hotel gedateerd geen 4* personeel erg vriendelijk
marianne
9-8-2011 Veel onduidelijkheid betreffende All-in. Eerste paar dagen drankes e.d. tot 22.30, daarna tot sluitingstijd. In de brief van reisaorganisatie stond dat je mocht eten in Cafe Oliver of Bonaparte of in het groote restaurant. Dit klopte niet. All in moest eten in het algemene restaurant Dit bepaalde de manager. Regels werden telkens weer veranderd. Personeel ook niet altijd op de hoogte.
Personeel aardig en vriendelijk, maar wachten op je dranke duurde 30-45 minuten. Niet als je gelijk betaalde wel vreemd.
De lokale bevolking mag ook gebruik maken van het hotel/zwembad. Veel avonden georganiseerd voor lokale öuderen". Kan voorkomen dat je sávonds/overdag geen plek hebt op het zwembad/loungebar.
Eten was super, erg gevarieerd en goede kwaliteit

met oudere kinderen, Juli 2011
Nooit meer
Neel
7-8-2011 We hadden All inclusief geboekt maar dat was het totaal niet meer vol pension met extra drinken .
De extra snacks die je zou kunnen krijgen was tegen betaling een ijsje nee dat zat er niet aan jammer .
Hotel is op zich goed alleen de faciliteiten zijn te klein voor de grote van het hotel.
Restaurant helemaal vol gepropt met tafeletjes die ook nog eens te klein zijn.
Zwembad redelijk maar de ruimte erom heen is gewoon te klein je ligt bijna bij elkaar op het bedje .

Het personeel op zich is zeer wisselend de meeste kijken boos en zijn niet berijd om extra werk te verrichten .
Ook zijn ze zeer gestressed omdat het management ze continu in de gaten houd met camara's wat niet ten goede komt van de sfeer.

Eten is in bufetvorm en zoals bij de meeste hotels , wel echt engels dus vet.
ze proberen wel elke dag iets anders te maken .

In het hotel zitten veel oude mensen 50+ en de entertainment is oudbollig
wat het allemaal ook uitstraalt .
Malta was eens maar nooit meer

Aanbeveling voor toekomstige vakantiegangers Malta
Familie J. Klinkham...
23-7-2011 Goed hotel, goed eten, goede kamers, en vriendelijke personeel.
Snap sommige reacties over het eten niet. Voor ieder wat wils. Teveel op om te noemen. Uitgebreid ontbijt en diner.
Wij hadden een kamer met zeezicht.Geweldig.
Het enige minpuntje was dat we pas om 15.00 gebruik konden maken van onze kamer. Wij kwamen om 8.45 uur aan in het hotel!
Eerlijkeid gebied gelijk erbij te vermelden dat de "baas "zijn excusses hiervoor aanbood, en onze een dinerbon gaf. Top!
Ook alle lof voor de reisleidster Jaqueline.
Ik maakte al op de eerste dag een lelijke val, en zij bood gelijk haar hulp aan, en heeft steeds geinformeerd hoe het ging.
Wij komen hier zeker nog een keer terug.

met vrienden, Juni 2011
Fijn hotel, zeker aan te raden!
Hetty en Wendy
19-7-2011 San Antonio voldeed aan alle verwachtingen. We hadden een fijne kamer, die erg schoon was met uitzicht op zee (en ondergaande zon). Helaas moesten we wel tot half 2 wachten, voordat we hiervan gebruik konden maken (aankomst 9 uur). Het eten was prima, veel variatie. Rustige sfeer en heerlijke Spa met professioneel personeel.

met een groep (3)
alleenreizend (1)