Aparthotel Park Lane**** in Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Park Lane****

Zwembad op het dak

Beoordelingen Aparthotel Park Lane****

Maskli Street, SPB1480, Qawra (bij St. Paul's Bay)
Aparthotel Park Lane scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Park Lane****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Park Lane**** in Qawra (bij St. Paul's Bay), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Aparthotel Park Lane**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Aparthotel Park Lane**** met andere accommodaties in Qawra (bij St. Paul's Bay).

2 beoordelingen over Park Lane****

met partner, Mei 2011
"Uitstekende prijs/prestatie verhouding"
Lode
19-5-2011 Ik onderschrijf volledig de beoordeling van mijn voorganger. Wij hadden een badkamer met jacuzzi, vind dat maar eens voor die prijs.
Bij ons vertrek liep de receptionist mee naar buiten om ons uit te zwaaien, dat is ons nog nooit overkomen !
Om ook een paar kleine minpuntjes te noemen: de douche stelt weinig voor en geen douchegordijn. Sommige kamers hebben "inkijk" van de naastgelegen kamers en van de overburen. In Qawra wordt de vuinis 's nachts opgehaald dus reken er op een aantal keren in de week uit de slaap gehaald te worden.

met partner, Sept. 2009
"Geweldig complex"
Maureen
28-9-2009 Een erg gezellig complex met enorm aardig personeel (van de schoonmaak tot aan de eigenaar) het ontbijt is vrij engels maar vers en smakelijk. De kamers zijn erg ruim en hebben mooie badkamers. Een leuk ruim balkon. Het complex ligt om de hoek van het busstation en de winkeltjes en restaurants. Een absolute aanrader voor mensen die niet van die enorm grote hotels houden. Verder hebben ze zowel hotelkamers als appartementen.