Appartement Ramla Bay Resort**** in Mellieha Malta beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ramla Bay Resort****

Appartement Ramla Bay Resort**** Mellieha

Beoordelingen Appartement Ramla Bay Resort****

Marfa, L/O Mellieha, MLH 7100, Mellieha
Appartement Ramla Bay Resort scoort een 7,2 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ramla Bay Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ramla Bay Resort**** in Mellieha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Appartement Ramla Bay Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Appartement Ramla Bay Resort**** met andere accommodaties in Mellieha.

31 beoordelingen over Ramla Bay Resort****

6,4
6,5
"Nooit meer"
trudy
18-7-2011 wij hebben dit hotel allin geboekt en werden als 2derangs behandeld. koffie uit een andere automaat,in de rij en eten van een karig buffet terwijl betalende gasten lekkere koffie kregen en met voorrang geholpen werden.
2x zwembad om 5 uur gesloten omdat het verhuurd was. echt onvriendelijk ongastvrij hotel

met jonge kinderen, 2011
"Prima verblijf in appartement met 2 kleine kindere"
Vink
30-1-2011 Groot en schoon 2 kamer appartement met uitzicht op zee. Het resort wordt goed onderhouden. Wij zagen s'avonds de ondergaande zon. Onze twee kinderen (0 en 2) pasten prima op de slaapkamer. Een auto is zeker wel aan te raden, echter busstation naar Melliaha en boot van eiland gozo op loopafstand. (rijdt regelmatig)

Prima zwembad (binnen en buiten) met klein kinderbadje (buiten). Wij hadden het appartement, maar voor ongeveer 15 EUR p.p. kan je van het buffet eten. Actief annimatieteam, als je daar behoefte aan hebt. Supermarktje voor de dagelijkse dingen.

met partner, Sept. 2010
"Geweldig voor watersport."
Dick
16-8-2011 Zeer luxe appartement, ontbijt en lunch is goed, diner is van mindere kwaliteit.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Ramla Bay Resort**** ...

met jonge kinderen, Juni 2010
"Prima plek om met 2 kleine kinderen te verblijven"
Vink

"Geen aanrader"
Vannoord
13-9-2009 Lokatie is mooi.
Ligt afgelegen van alles.
Helaas geen winkels en supermarkt in de buurt.
personeel niet erg vriendelijk.
Eten is erg eentonig. All inclusive is geen aanrader. Voor veel dingen moet je bijbetalen.
Bedden erg klein en oud.
Jammer, zeker geen 4 sterren waard.

met partner, Sept. 2009
"Geen aanrader"
Vannoord
13-9-2009 De lokatie is erg mooi. Ligt alleen erg afgelegen. Geen winkels en supermarkt in de buurt.
Het personeel is niet erg vriendelijk, op sommige na.
Het eten is erg eentonig. Voor All inclusive zijn we beter gewend. Voor heel veel dingen moet je gewoon nog bijbetalen. Erg jammer.
De bedden vonden we erg klein, zeker als je wat langer bent.
We vonden het zeker geen 4 sterren waard. We zullen dan ook nooit meer naar Malta gaan.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Fijn appartement met hotelservice"
remko
4-1-2010 Wij zaten in een appartement, maar met Aal inclusive in het hotel.
in de reisperiode was het niet druk.
Eten was goed, lekker en ook goed verzorgd. redelijk afwisselend. buffet werd tot het einde toe steeds bijgehouden.
Appartementen zijn goed. niet state of the art maar wel schoon en ruim.
Het hotel ligt nogal afgelegen. Als je ook wat van Malta wil zien is het zeker handig om een auto te huren.

Ik heb niet zelf geboekt, dus kan helaas geen oordeel geven over prijs/kwaliteit.

"Voor wie rust wil. Goede accommodatie"
R.A. Koch
21-11-2008 Rustige ligging, afgelegen. Appartement was prima. Helaas geen behoorlijke supermarkt in de buurt.
Een meer centrale plaats op Malta is aan te bevelen. Te demken valt aan Bougiba. In Mellieha kun je o.a. prima eten bij Ta Peter (verse vis) en The Hilltop (konijn en lampuki). Beide in de hoofdstraat onder de kathedraal.

Familie
"Mooi resort op 1 ding na!"
Y. Ellenbroek
20-10-2008 Bij aankomst was de badkamer absoluut niet schoon. Na klagen bij de receptie is hier wel wat aangedaan, maar nog steeds was de badkamer niet schoon.
Verders was alles ok.
Ruim appartement, goede keuken, lekker rustig, vriendelijk personeel.

met partner, Okt. 2008
"Wel leuk, niet top en geen 4*"
Wiebols
27-10-2008 In appartement gezeten van 09-10 t/m 19-10. Groot appartement, wel ouderwets. Appartement was schoon en uitzicht op zee was mooi. Het resort vinden wij geen vier sterren waard, het zal toch naar modernere standaarden worden vernieuwd. Personeel was wel vriendelijk. Genoeg bedjes bij zwembad en ligplateaus (aanrader, veel privacy), maar het was dan ook oktober en rustiger. We hebben geen all inclusive gedaan en achteraf blij van. We hebben één keer in het restaurant gegeten en dit was niet lekker. Het eten was lauw, erg droog en weinig smaak. De ligging is mooi maar wel afgelegen omdat in de winterperiode de laatste bus 's avonds om 21.00 / 21.30u terugkomt op resort.