Appartement Sundown Court*** in Kappara Malta beoordelingen 6.8 | Zoover

Appartement Sundown Court*** Kappara

Beoordelingen Appartement Sundown Court***

Triq ir-Russet, SGN 08, Kappara
Appartement Sundown Court scoort een 6,8 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sundown Court***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sundown Court*** in Kappara, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Appartement Sundown Court*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malta. Vergelijk Appartement Sundown Court*** met andere accommodaties in Kappara.

40 beoordelingen over Sundown Court***

6,2
6,4
5,7
met oudere kinderen, 2010
"Leuk appartement"
ien
21-7-2010 In 2005 een week doorgebracht met onze kinderen.
Een sterk verouderd appartement, maar wel met een schitterend groot dakterras.
Ligging wat verder van de "bewoonde" wereld af, maar wel goed te doen met het openbaar vervoer: de bus. Een hele ervaring, dat wel. Mooie uitstapjes gemaakt.
Wij hebben er een hele gezellige week gehad in ieder geval.

"Prima!"
NLR
21-7-2010 Wij zijn met z´n tweeen hier naar toe geweest. Het appartement zag er mooi uit, wel ouderwets. Het was er schoon en werd elke dag ook schoongemaakt. We hadden het penthouse, dus een groot balkon erbij. We keken uit naar het zwembad en naar Valletta.
Het personeel was erg aardig, het eten was prima en goed betaalbaar.
Er waren veel studenten tijdens ons verblijf. Verder was het rustig, lekker om te relaxen.
De rotonde is inderdaad best gevaarlijk, maar de automobilisten laten je wel voor gaan.

"Zeer slecht"
piet
11-1-2010 na tientallen keren er zijn geweest zijn we vorig jaar weer een keer geweest maar nooit mee. We waren de enige toeristen in het complex de rest studenten het maakte een gammele indruk het was er niet schoon en onruistig ik ga nooit meer terug.

met oudere kinderen
"Super"
Tineke Koningen
5-5-2009 Wij zijn 27 april tot 4 mei geweest. Het was er erg rustig. We hadden een soort penthouse, een heel ruim appartement met enorm balkon! Wat oubollig ingericht, maar schoon. Personeel heel vriendelijk, eten was prima, ook voor de kinderen. Het ligt wat buiten de drukte, wat wij heerlijk vonden. Inderdaad vreselijk druk verkeer, maar niet in de straat waar het aan ligt. Mooi zwembad, mooi uitzicht. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad. Eén week was goed, we hebben veel gezien. Sliema op loopafstand, evanals bushalte. Het is in het echt net zo mooi als op de plaatjes.

"Wat een topper" "
schouten
22-4-2009 het was er heel fijn,goeie zorgen fijn dat er een nederlander werkt.
heel goede busverbinding naar valetta
en alsa de de drukke sraat niet over kan steken vlak bij app.sundown court stopt elk half uur ook een bus alleen de rit is dan langer en het kost maar 0,47 euro wij hebben het er erg naar ons zin gehad voor ons een topper

Familie, Sept. 2008
ineclaassen
2-10-2008 In sept. 08 waren voor de tweede keer te gast in Sundown Court te Kappara,en tevens de laatste keer. Het appartement was slecht onderhouden en vertoonde inbraakschade,kapotte keuken kastjes,kapot meubilair of doorgezakt.Tot overmaat van ramp zaten er vlooien,w.s van de vele zwerfkatten die daar rondliepen.De vlooien zaten tot zelfs in de slaapkamer/en beddengoed.Het braakliggend terrein wat grenst aan het"park"lag vol met rommel en afval(zelfs een dode kat in ontbinding)het zwembad zag er netjes uit evenals de receptie,restaurant nogal gedateerd ,kaart zeer beperkt.Tijdens ons verblijf hoorden we van een nieuwe inbraak in een appartement. Jammer,het ''park" heeft een flinke opknapbeurt nodig wil het mijn aandacht nogmaals krijgen.

met partner, Sept. 2008
"Als je echt niets wil doen."
M. den Besten
30-9-2008 Inrichting was wat aan de ouderwetse kant maar de appartementen waren schoon. Het ligt wel wat ver van de gezelligheid af. Voor de supermarkt en de bakker moet je wel een eindje lopen. Service in het appartement is erg goed. Zwembaden zijn erg groot en mooi. Er wordt ook elke dag schoongemaakt. Niet iets voor mensen die van stappen en drukte houden.

met partner, Sept. 2008
"Tegenvaller"
fam. Breeman
10-9-2008 Omgeving van de appartementen ziet eruit als een
vuilnisbelt veel troep en dode katten. Hostess was
niet erg behulpzaam en telefonisch niet tebereiken.

Familie
"Eenvoudig net verzorgd complex"
Miryam Dörenberg
13-8-2008 Het hotel is in maltezer stijl zo was ook het eten een eenvoudig maar goed buffet.Het eten was ook maltees lekkere gerechten met engels/italiaanse invloeden. Wat jammer was er waren altijd grote groepen studenten in het hotel die overdag engels gingen leren op een school. Er waren relatief weinig vakantiegangers. Wat de winkel betreft als je de straat naar boven liep was een supermarkt die toch echt alles verkochten en was open van 7 tot 7 ik weet niet welke winkel die andere mensen bedoelen?. We zijn met ons gezin geweest van 17 tot 24 juli kinderen 12 en 15 jaar.

met vrienden, Juli 2008
"Ouderwets, redelijk goed"
K.
27-7-2008 Ligt niet echt in een mooi dorp,redelijk ver lopen naar een leuk stadje. Hadden in totaal 2 kakkerlakken in ons appartement.
Erg ouderwets allemaal, maar wel een groot appartement en zwembad.