Aparthotel Ulysses (Moby Dives)*** in Xlendi Malta beoordelingen 8.4 | Zoover

29 mei 2012

Ulysses Apart Hotel

Beoordelingen Aparthotel Ulysses (Moby Dives)***

Gostra Street, VCT115, Xlendi
Aparthotel Ulysses (Moby Dives) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Ulysses (Moby Dives)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Ulysses (Moby Dives)*** in Xlendi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Aparthotel Ulysses (Moby Dives)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gozo. Vergelijk Aparthotel Ulysses (Moby Dives)*** met andere accommodaties in Xlendi.

5 beoordelingen over Ulysses (Moby Dives)***

met vrienden, Okt. 2009
"Echt duikershotel mét duikschool"
Liesbeth
4-11-2009 Het hotel heeft naast kamers ook een paar appartementen (daar zaten wij in) die ruim, zeer schoon en goed ingericht zijn. Alleen het ontbijt is voor een *** hotel wat aan de kale kant, en ook mogen wat ons betreft de handdoeken vaker gewisseld worden. Prima duikschool (Moby Dives) met sympathieke instructors!

"Goed voor duikvakantie"
Ger & Pauline
7-8-2009 Wij hebben hier vanaf 19 juli twee weken vakantie gehouden. Prima hotel zeker in combinatie met duikschool.
Service is perfect het ontbijt mag wat uitgebreider.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Geweldig hotel/duikschool!"
A. v. Bremen
7-11-2009 We hadden de duik vakantie naar Gozo geboekt via e-mail als pakket. In Ulysses Apart Hotel boven de mobydives duikschool. Het Hotel was erg schoon en com-fortabel. De airco was fantastisch want het was hot. Je gaat het hotel uit en je bent in de duikbasis met zwembad, wat een pre is je hebt alles bij de hand. Tussen het duiken door en erna kan je een snack of maaltijd bestellen in ''The Captain's Table" het restaurant van het hotel vers gemaakte, grill,pasta,pizza,chinees en happy hour van 5 tot 7.Het personeel en de eigenaren (Mark & Mariella) zijn zeer hulpvaardig en werken dag en nacht mocht je iets nodig hebben al wat te doen is vragen. De atmosfeer was te gek vooral de karaoke alle laatste hits en ook Nederlandse toppers voor als je heimwee hebt!! Wij komen zeker terug naar dit familiebedrijf voor het arrangement (prijswijs) en de gastvrijheid van de Cassar familie en niet te vergeten Gozo onvergetelijk voor beginners en experienced duikers wat een zee!! A. van Bremen. Amsterdam

met partner, Juli 2009
"Prima plek voor een duikvakantie"
Pauline & Ger
7-8-2009 Wij verbleven hier vanaf 19 juli 2 weken in een hotelkamer incl ontbijt. Prima basis voor onze duikvakantie zeker omdat de duikschool onder het hotel zit.
Prima service en schone kamers. De enige 2 verbeterpunten zouden zijn: een iets uitgebreider ontbijt (het is nu wel heel erg basis) en een kleine koelkast op de kamer zodat je bij deze hitte ook buiten de openingstijden van de bar nog wat kouds te drinken hebt.

met partner, Juli 2008
M. Zoetendaal - Dui...
7-8-2008 Super accomodatie voor als je voor het duiken naar Gozo gaat. Zeer vriendelijk/gezellig personeel. Alleen is de inrichting van de badkamer een beetje aan de lage kant qua spiegelhoogte en douche(kop)hoogte.