Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses**** in Xaghra Malta beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses****

30 mei 2012

Het prive zwembad

Beoordelingen Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses****

Srug Street, 01220, Xaghra
Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses scoort een 7,1 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses**** in Xaghra, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gozo. Vergelijk Vakantiehuis Bella Vista Farmhouses**** met andere accommodaties in Xaghra.

8 beoordelingen over Bella Vista Farmhouses****

met partner, Mei 2008
"Geweldige locatie"
CAT
29-9-2008 Dit keer in mei (wat koeler) met z'n tweetjes gegaan en toen hadden we echt veeeel ruimte! Aangezien we de weg kenden, hebben we mountainbaikes gehuurd en zijn we zo het eiland rondgefietst in 10 dagen.. Schitterende ervaring aangezien je op plekken komt waar je met de auto niet heen kunt. De bevolking was ons zeer behulpzaam (weg wijzen)en we hebben leuke kleine resaturantjes ontdekt in de dorpjes. Wel zorgen voor voldoende drinken, maar het was echt een unieke manier om Gozo te ontdekken. We gaan in oktober weer!

met partner, Mei 2008
D.Vis
16-5-2008 ruime en nette accomodatie, met mooi uitzicht
Service niet/ nauwelijk svn toepaasing
Prijs kwaliteitsverhouding goed

Familie, Aug. 2007
Sil
26-1-2008 Wij zaten midden in het dorp Xaghra,, waardoor we leuk contact hadden met de bewoners, die erg behulpzaam zijn. Mooie farmhouse, schitterend uitzicht en ruim en eigen zwembad die goed schoon werd gehouden.. Je moet vervoer huren of een taxi nemen aangezien de bussen niet altijd op tijd rijden en ook niet overal naar toe gaan. Je kunt zelfs lopend naar Victoria waar veel diverse restaurants zijn en je komt prima tot rust op Gozo.

Mark en Sandra
12-8-2006 Bella Vista heeft een prachtig uitzicht. Je moet even moeite doen om er te komen, maar dan heb je ook wat. Heerlijk rustig als je na een dag thuiskomt, je kunt hier echt ontspannen. We haalden wandelend boodschappen in het dorpje, goed te doen. Hebben later ook een scooter gehuurd, prima om Gozo mee te verkennen. Eigenaar altijd aanspreekbaar en je zwembad wordt professioneel onderhouden.

Joost
24-10-2005 Mooie ligging (wel met auto)met fantastisch uitzicht op Il-Kastell. Appartement zelf was keurig, wel wat kaal ingericht. Wel wat hobbels met de tranfer zo werden we in eerste instantie bij Hotel afgeleverd maar dat werd goed opgelost en hadden we op de terugweg een mooie BMW 5-serie als taxi maar viel de chauffeur soms in slaap.

Wilco en Diana
9-6-2005 In oktober 1994 hier geweest. Het farmhouse dat wij huurde stond midden in het dorp.Het was een schitterend huis met mooi terras en zwembad, ook was er een groot dakterras. We zaten echt tussen de plaatselijke bevolking. Hele lieve mensen. Het lijkt wel of de tijd hier heeft stil gestaan, in de kruidenierswinkel naast ons huis werd er nog afgewogen met lood. Ook zie je er heel veel oude auto's. Wij zijn nog een dagje naar Comino geweest was heel mooi maar niet echt bijzonder. Wel leuk was het om per helicopter van Malta naar Gozo gevlogen te worden. Wij hadden een huurauto bij ons huis inbegrepen en die heb je hard nodig, zonder auto niet veel te doen anders.

Simone
7-5-2005 Farmhouse met mooi wijds uitzicht, je overziet de helft van het eiland. Ruim van binnen, mooie kamers. Buiten is de ruimte wat beperkter: 8 bij 8 meter incl. zwembad. Auto huren is een must, want anders kom je nergens.

met jonge kinderen, Aug. 2003
"Lekker luxer dan luxe"
Henk
21-5-2012 Voor ons het perfecte plekje. Ik heb nog niet elders zulk een mooi en prettig huisje gehad tijdens mijn vakantie. Het huisje heeft 4 kamers op 2 verdiepingen en 3 badkamers. Een prive zwembad zonder inkijk en een voortreffelijk uitzicht over de omgeving. Een inpandige garage is ook aanwezig. Dit is ons zo goed bevallen dat alles wat ik schrijf tekort doet aan het plezier wat wij aan dit huisje beleefd hebben.