Appartement Tal Fanal Village*** in Ghasri Malta beoordelingen 6.6 | Zoover

30 mei 2012

Appartement Tal Fanal Village*** Ghasri

Beoordelingen Appartement Tal Fanal Village***

Lighthouse, G2, Ghasri
Appartement Tal Fanal Village scoort een 6,6 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Tal Fanal Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Tal Fanal Village*** in Ghasri, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Appartement Tal Fanal Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gozo. Vergelijk Appartement Tal Fanal Village*** met andere accommodaties in Ghasri.

19 beoordelingen over Tal Fanal Village***

6,2
6,4
5,7
5,3
met partner, 2010
"Smerig"
thea ducro
14-11-2010 Wij waren er in oktober. Er was amper schoongemaakt en dat gebeurde ook niet in de 10 dagen dat we er waren. Geen schone lakens gehad en de schone handdoeken zaten onder de vlekken. Allemaal vieze katten die, als je niet uitkeek, naar binnen schoten en dan vlooien achterlieten. Mijn man zat binnen 2 dagen vol met vlooienbeten.

met vrienden, Sept. 2010
"Expeditie Robinson"
lonneke
22-10-2010 We zaten in Farmhuis Sophia naast Village Tal Fanal in Ghasi.Het farmhuis zelf was prima. Heel ruim, schoon en een mooi privé zwembad.
We werden met een taxi naar het Farmhuis gebracht, kregen de sleutel van een oude huurauto met een bijna lege tank en de sleutel van het huis. En dat was het. Verder moesten we het maar zelf uitzoeken. We wisten niet waar we ons bevonden op Gozo. In de op het vliegveld ontvangen envelop stond alleen informatie over Malta. Omdat er nog geen lucifer in huis was, wilden we snel naar een winkel. Waar?? Benzinepomp. Waar?? Een fiets of scooter huren? Niemand kon ons helpen. Excursie? Idem. De door ons opgebelde hostess op Malta was erg vriendelijk, maar kon ons ook niet echt verder helpen. Een Duitse hostess op Gozo heeft ons na 3 dagen op haar plattegrond de plaats aangewezen waar ze vermoedde dat we logeerden.
Voor ons geen farmhouse op Go

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Honden zwemmen mee in het zwembad !"
Stenacker
18-8-2009 Als je niets om hygiene geeft, het fijn vind als Maltezen het complex bezetten met hele families en tot laat in de nacht kinderen laten bleren, ook hun hondje laten meezwemmen in het zwembad en het bad gebruiken als urinoir (water stinkt vreselijk). Rondom het zwembad wordt niet schoongespoten of opgeruimd. Toen wij aankwamen lag er vuil en 2 weken later nog hetzelfde vuil op dezelfde plek. Het barst er van de studenten die met deuren slaan, harde muziek draaien en ook herrie maken. Alleen de ruimte in het app. was goed. Verder 1 koekepan waarin alles aanbakt, op de lampenkappen schimmel en haren, echt heel vies. Schoonmaaksters komen met 3 man sterk en doen weinig. In de lakens zitten oude bloekvlekken. Over de wcbril wordt lapje gehaald en daarna met ramenwisser afgenomen echt vreemd en vies. Als je dit aanstaat moet je echt naar naar dit complex. Voor ons hoeft het niet meer. Het eiland is prachtig maar betaal gewoon meer en ga lekker naar het Kempinsky Hotel, dat is pas schoon !

met jonge kinderen, Juli 2009
"Groot appartement, redelijk goed verzorgd"
arno van den broek
3-11-2009 Mooi groot kamerappartement met 2 badkamers, groot balkon en rondom het zwembad gebouwd. De beschikking over een auto is bijna vereist omdat restaurants en supermarkten kilometers buiten het complex liggen. Als er bij de boeking een gratis huurauto is opgenomen moet u zich daar niet veel bij voorstellen. In de meeste gevallen is dat een oude auto die nauwelijks tegen de stijle helling van de parkeergarage op kan komen. In een aangrenzend complex bevinden zich groepen studenten, dit levert wel wat geluidsoverlast op. Let op dat het appartement wel echt geboekt wordt binnen het complex, bij overboekingen worden (overigens ook grote) appartementen aan de overzijde van de weg gebruikt.
Concluderend mooi complex, overdag uitermate rustig maar Gozo is zeker de moeite waard.

"Dit nooit meer"
Joke Haas
28-9-2008 Kregen een appartement in het hoofdcomplex direct aan het zwembad met de hele dag schreeuwende mensen ipv door ons geboekte dependance.Was niet mogelijk gebruik te maken van de douche, de slang van de douche lag op de grond en kon niet meer aan de kraan vastgezet worden. Het gehele appartement was niet schoongemaakt, de haren van de vorige huurders lagen in de badkamer en in de keuken op het fornuis.Niet mogelijk aan het zwembad te liggen omdat de Maltezers de handdoeken dag en nacht op de ligbedden lieten liggen. Vuil en slecht onderhouden appartement. Kakkerlakken in het bad en de slaapkamer.Ook hier overal schimmel en vochtplekken op de muren en vloeren. Keukenladen die niet open of dicht gingen. Een oven die uit de kast hing en stijf verroest was. Gasten lieten gewoon hun hond in het zwembad.

met partner, Sept. 2008
"Rustig gelegen, ruime appartementen!"
Lau
8-7-2009 In september 2008 ben ik samen met mijn vrouw naar Village Tal Fanal geweest. We zijn er helemaal tot rust gekomen, wat ook onze bedoeling was. Uiteraard besef ik wel dat we buiten het hoogseizoen zaten.

Een auto is een must. Zonder auto is het bijna niet te doen, zeker niet met 35 graden of hoger. We hebben zo'n beetje heel Gozo gezien, zijn heerlijk uit eten geweest maar hebben ook prima kunnen bbq-en op ons zeer ruime terras.

Aan het zwembad was het vaak heel rustig. Totaal geen last gehad van handdoek-leggende mensen.

Bij aankomst was ons appartement verschrikkelijk vies. Net op het moment dat we zelf aan de slag wilden (wat we uit voorzorg altijd doen) kwam de schoonmaakploeg. Die maakten schoon met een Frans-Maltezer slag. Niet super schoon dus.

De keuken was vrij minimaal ingericht, maar alles was er. De ruimte in en om het 3-kamerappartement was enorm. De bedden waren redelijk, maar mijn toen nog zwangere vrouw heeft er prima geslapen.

Familie, Juli 2008
"Wat een geluidsoverlast"
diana
12-7-2008 Tijdens onze vakantie dachten wij zoals omschreven in alle brochures, lekker rustig en stille omgeving, werd dit een soort van Lloret del Mar,
Op het moment dat wij er net 2 dagen zaten werd er even tussen neus en lippen door verteld dat er ongeveer 60 studenten komen huisvesten in het complex van Tal Fanal. nieuwe gedeelte. geen 50 m van ons maar 5 meter van ons balkon vandaan.
Aan de overzijde van de doorgaande weg.
Zo werden deze studenten ook in Farmhousen ondergebracht en dan wel voor 6 weken :-(
De verhalen over de Maltesen met hun geschreeuw klopt nog steeds en houden ook alle bedden met hun handdoeken bezet, en zijn zelf de heledag niet aanwezig@@#$%
Meerdere malen geklaagd maar werd niks aan gedaan.
Ga hier pas na 18 augaustus naartoe dan is het een stuk rustiger en zijn alle studenten en lokale bevolking weg.
Onze vakantie is voorbij, maar voor de rust ben ik daar niet tot rust gekomen.

met vrienden, Aug. 2007
anita de winter
17-8-2007 Wat een ruime appartementen! Niet meer zo mooi ingericht, maar je hebt precies wat je nodig hebt. Vanuit het dorpje Ghasri kun je prachtige wandelingen maken en ben je met de auto binnen 20 minuten in de badplaatsjes Marsalform en Xlendi. Zwembad is lekker groot en veel ligbedjes er omheen. Prima plek, echt een aanrader!

Egbert de Wit
22-4-2007 Vakantie maart 2007. Fraai hoofdcomplex met prima 3-k-app. met ruim terras. Eenvoudige goede inrichting. Keukengerei werd op verzoek aangevuld. Voldoende proper. Vriendelijk personeel. Redelijk supermarktje op kwartier loopafstand. Goed vlees. Groente/fruit ruimer bij stalletjes op parkeerplaats busstation Victoria. Vriendelijke bevolking. Aantal dagen wandelend zonder auto is prima bevallen, daarna (goedkoop te huren in Victoria) wel aan te bevelen. Gozo is vrij laag, maar behoorlijk bulterig. Vanaf de citadel in Victoria (’s avonds heel sfeervol) kun je alle dorpen en gehuchten aanwijzen.. Victoria is het enige (winkel)centrum van Gozo. Gozo kent slechts struiken, een enkele boom en wat kleinschalige landbouw. In voorjaar wel veel rotsplanten e.d. in bloei. Kusten zijn wonderschoon en imposant. Gozo heeft een heel eigen karakter. Je moet de vakantie wel zelf inhoud (kunnen) geven.

van der Wal
5-9-2006 Appartement is ruim, maar heeft helemaal geen terras dat uitkomt op het zwembad. Je moet over straat door een ander gebouw om bij het zwembad te komen. Niet handig met kinderen dus. Erg druk met Maltezer families die veel schreeuwen, en de ligbedden houden ze altijd bezet. Service was er niet, niemand ontmoet die bij het complex hoorde. Enige pluspunt is een welkomstpakketje op zaterdagavond.
Gozo is erg kaal,veel te druk met lokale auto's, en de bevolking is niet erg toeschietelijk.
De zee is prachtig, helder water, 1 zandstrand dat goed bereikbaar is, het andere is erg klein, verder rotsplekken om te zwemmen. Erg veel kwallen, waar je gemene brandblaren van kreeg.
Voor kleine kinderen niet praktisch, voor grote erg saai. Ik denk vooral leuk voor kinderloze stellen, maximaal een weekje, dan heb je alles drie keer gezien. (eiland is formaat Vlieland)