Hotel Comino**** in Comino Malta beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Comino**** Comino

Beoordelingen Hotel Comino****

Island of Comino, SPB10, Comino
Hotel Comino scoort een 7,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Comino****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Comino**** in Comino, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Comino**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malta. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Comino. Vergelijk Hotel Comino**** met andere accommodaties in Comino.

10 beoordelingen over Comino****

6,6
5,1
"WARE RAMP --> Dit nooit meer!!"
Catharina en Jeffry
31-10-2008 Dit dus noooit meer voor ons!!
Nog nooit zoiets meegemaakt!4**** is dit dus zeker niet waard!Eten smakeloos en GEEN variatie!Hygiene en properheid(vooral restaurant,brr..)héél ver te zoeken!Niet gezellig en zeker niet romantisch!!"The Blue Lagoon is ok maar dat is het dan ook.Geen animatie en geen touroperators gezien!
GEEN AANRADER,of als je toch de keuze wil maken neem zeker genoeg boeken,spelletjes,...mee!!!anders very boring!!!Héél spijtig als je naar een weekje verlof uitkijkt en dan zoiets moet meemaken!Jammer!!!

Familie
Irene
20-7-2008 Heerlijk om tot rust te komen.
Wij zaten in een bungalow en het zag er inderdaad wat oud uit allemaal, maar de rit van en naar het hotel is een belevenis, en als je niet van avontuur houd kun je idd beter in het hotel gaan zitten. Maar je zit toch meer buiten, want het is er heerlijk zwemmen en snorkelen.
Leuk animatieteam, en goed eten, mag wel wat gevarieerder.

issabel
10-10-2007 wij waren er begin okt.,we lagen in de bungalow, erg ver gelegen van het hotel,zeker nooit nemen,het sanitair erg verouderd en handoeken versleten tot op de draad.grote ruimte dat wel.maar erg onaantrekkelijke meubels.fietsen hebben we er niet gezien.er was een shutteldienst tussen bungalow en hotel, maar een vuil wrak,De rest was oké

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Comino**** bij:

Familie, Aug. 2007
I Lommers
15-8-2007 Heerlijke plaats om helemaal tot rust te komen.
Vooral als je voor de bungalows kiest die tien minuten van het hotel afliggen.
Het eten is zeker niet slecht, alleen nogal aan de flauwe kant.
De kamers van de bungalow zijn wat verouderd maar de bedden slapen heerlijk en alles is schoon.
Het personeel is super vriendelijk, vooral als je een praatje met ze maakt komen ze helemaal los.
Een echte aanrader dus dit hotel en de omgeving.

Cristel
29-7-2007 Wij waren er eind juli 2007. Het is een heerlijk hotel om even écht niets te doen. Wij waren er 4 nachten. Langer wordt misschien saai. Het eten is goed, hotel is netjes en het zwembad is schoon. Ook de strandbedjes liggen lekker, het hotelbed overigens is iets minder. De bevolking van Malta komt in het hotel langs voor een dagje uit. Er zijn ook bungalows te huur. Maar die liggen zover van het hotel af. Ik zou daar niet voor kiezen. Bij de bungalows is echt niets te krijgen en je moet telkens naar het hotel lopen voor ontbijt etc. Niet handig dus. Maar het hotel is een aanrader. Wij gaan terug!

met partner, Juli 2007
"Vakantie op een onbewoond eiland"
rikky
15-11-2008 zoek je rust, ga dan naar comino, heerlijk weer, mooie accomodatie, zeer vriendelijk personeel

Gerrit en Leidy
11-6-2007 Het hotel heeft een fantastische ligging, wanneer je kamer hebt met zeezicht kijk je uit over de baai en heb je een werkelijk prachtig uitzicht. Er is altijd wel een plek te vinden zowel aan het grote (zoutwater) zwembad als op één van de hoteleigen strandjes. Het personeel is zeer, zeer vriendelijk en hulpvaardig. De All-inn formule is zeer uitgebreid. Alleen wanneer je niet van rust houdt moet je hier niet naar toe gaan.
De eigen duikschool is prima en mocht je gaan, geef Antoine onze groeten!

Fred en Danielle
6-10-2006 Wij waren hier in sept.06 en hebben het heerlijk gehad.Vriendelijk personeel het eten erg goed en gevarieerd,hotelmanager is erg behulpzaam en levert snelle service het is er lekker rustig en er is genoeg te doen.Het is er netjes en schoon.Zeker een aanrader!Wij zijn al 2 keer geweest en gaan volgend jaar nog een keer.

Afred J. Kwak
26-10-2005 Prima om een week helemaal niets tedoen. Ik was hier in het najaar en heb genoten van de rust die er hing. Gozo is per boot ( evenals Malta) prima te bereiken en een dagje Gozo is zeker een aanrader! redelijk Kleine kaners, maar alles prima verzorgd. Zorg alleen wel dat je een kamer met zeezicht hebt, anders zit je op je balkon naar een muurtje te staren. Het eten was redelijk, maar varieerde vrij weinig. verder was de schoonmaak idd prima inorde! Prima locatie voor rustzoekers..

Marleen Berneel
11-4-2005 Wij waren in het hotel van 01/04/2005 tot 08/04/2005. Het weer was niet zo goed; Maar het is heerlijk op het eiland en het hotel en personeel zijn uitstekend. Personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk. Het hotel heeft een buitenzwembad die na de storm die wij hadden onmiddelijk terug wordt leeggemaakt en gekuist. De schoonmaaksters zijn proper en vriendelijk. De hotel manager is dagelijks aanwezig en heel behulpzaam. Alleen is het minpunt dat we daar geen andere televisiezenders konden ontvangen dan Italiaanse.De ligging ja het is een eiland en dat moet men per boot doen maar dat vonden wij heerlijk. Niets dan lof over het eten. Marleen & José