Hotel Westin Langkawi Resort& Spa***** in Langkawi Maleisië beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Westin Langkawi Resort& Spa*****

29 mei 2012

Hotel Westin Langkawi Resort& Spa***** Langkawi

Beoordelingen Hotel Westin Langkawi Resort& Spa*****

Jalan Pantai Dato Syed Omar, 07000, Langkawi
Hotel Westin Langkawi Resort& Spa scoort een 9,1 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Westin Langkawi Resort& Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Westin Langkawi Resort& Spa***** in Langkawi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Hotel Westin Langkawi Resort& Spa***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Westin Langkawi Resort& Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Maleisië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Maleisië. Vergelijk Hotel Westin Langkawi Resort& Spa***** met andere accommodaties in Langkawi.

30 beoordelingen over Westin Langkawi Resort& Spa*****

"Te grootschalig. Niet voor honeymoners!"
Wies
13-7-2011 we zijn hier 7 nachten verbleven, na ons verblijf in Tanjugn Rhu Resort. Het is dat we Westin al hadden betaald, anders waren we terug gegaan.
Positief; uitzicht, kindvriendelijk, veel te doen in het resort en in de buurt, veel zwembaden, aapjes in de buurt (wel agressief)
Negatief; veel grote schelpen in zee, kort strand, te grootschalig dus weinig persoonlijke service (wat je wel verwacht van Maleisie maar hier niet!), erg veel krekels, erg veel last van het harde geluid van boten die 24/7 langs komen!!.
Voor gezinnen met jonge kinderen leuk, voor stelletjes, vooral Honeymooners zeker niet, want hier kun je echt NIET je rust vinden!
Wij waren er voor onze honeymoon, helaas kregen wij niet het beetje extra wat wij wel hadden verwacht.
Je betaalt hier veel geld voor, en dat is het zeker niet waard!

met partner, Okt. 2010
"Droom hotel !"
P.Hunter
23-12-2010 Wij hebben het Westin Hotel in Oktober 2010 bezocht.
Dit is een echte "aanrader" voor de luxe vakantieganger !

met oudere kinderen
"Schitterend hotel, "
Drums
30-7-2010 Super hotel prachtige kamer. Uitstkende service, Vrijwel niets op aan te merken. Prima ontbijt, relaxte ongedwongen sfeer. Enige minpuntje was dat de zee erg vlak en troebelig was en er geen wind stond om te surfen, maar ja daar kan het hotel ook niets aan doen, het is nu eenmaal een rustige baai Verder waren de prijzen aan de hoge kant, zelfs voor Nederlandse begrippen, maar absolute aanrader, ook voor kinderen.

met partner, Juli 2010
"Ongelooflijk plekje op aarde"
Jet
24-10-2010 Juli 2010 een deel van onze huwelijksreis doorgebracht in The Westin. In 1 woord; GEWELDIG. Vanaf de boot kon je het hotel al zien liggen en het is ongeveer tien minuten lopen vanaf de haven. Leuk weggetje met veel aapjes. Kunnen wel brutaal zijn, zijn voederen gewend. De luxe is ongekend. Wij hebben nog nooit zoiets gezien. Het uitzicht vanaf het zwembad staat op ons netvlies gegrift. Prachtig. De kamer was erg schoon en we werden leuk onvangen met een upgrade kamer en wijn en bonbons voor onze huwelijksreis. Lekkere bedden, mooie badkamer, leuk balkon. Het ontbijt is ongekend, alles ligt in het ijs en/of wordt vers voor je gemaakt. Het zwembad is brandschoon en de ligbedjes zijn perfect. Alleen de prijzen aan de bar zijn belachelijk. Het driedubbele van wat je er in de supermarkt voor betaald en soms nog meer! Op het eiland zelf is weinig te beleven, je kan wel dagtochten maken. Het strand is rustig, weinig wind en warm water.
Super genoten!

met partner, Dec. 2009
"Heerlijk echt uitrusten!"
nine van barneveld
6-1-2010 Schitterend ontworpen hotel waar je echt van de rust kunt genieten. Ontbijtbuffet is echt ongekend. Heerlijk aan het strand en ondanks dat er veel gasten zijn voelt het heel rustig aan. Echt een aanrader als je lekker wilt uitrusten. Op het eiland zijn voor de rest niet zo heel veel dingen te doen.

met partner, Nov. 2009
"Ongedompeld in luxe!"
Judith
9-12-2009 Na wikken en wegen toch voor Westin gekozen, prijzig voor asia-area, doch zeer zeker de moeite waard. De infinity pool is fantastisch, evenals de ocean-view room.
Er heerst een gevoel van rust, ondanks dat er toch veel mensen zijn. Je kunt nog wandelen op het (hotel) stand wandelen in je eentje (dus zeker niet zo massaal als Penang beach. Wel wat verwijderd van andere eetgelegeheden, maar wel starbucks & Big Apple donout om de hoek. Alles straalt rust uit, iets wat we zochten en vonden!

met partner, Juni 2009
"Heerlijk resort met alle gemakken"
Maikel
22-6-2009 Relaxte locatie om van je honeymoon te genieten, zwembad met zeezicht en cocktailbar, privestrand en uitgebreid ontbijt.

met partner, Feb. 2009
"Geweldig hotel op een paradijselijk plekje"
Ria
19-5-2009 We waren al een aantal keren op Langkawi en vonden altijd het Tanjung Rhu de top. Maar de Westin is minstens zo goed. Prachtige ligging, heerlijk rustig en ruim plaats overal. Zowaar een buffetrestaurant op niveau en het restaurant aan zee heerlijk romantisch. Kamers heel goed en personeel super vriendelijk!

met partner, Dec. 2008
"Gaan zeker terug!!"
liefhert
2-8-2009 wat een fantastisch hotel! Ik vond de ligging echt geweldig, prachtig uitzicht op de baai en ultiem genieten van de ondergaande zon. Heel sereen en echt heel bijzonder. Het eten is fantastisch, mensen bijzonder vriendelijk en de kamer was fantastisch. Natuurlijk enorm genoten van het heavenly bed!!
Luxe, luxe en nog eens luxe, maar ook heerlijk ontspannen in de spa! Een ultieme aanrader

met partner, Dec. 2008
"Westin is perfect!"
Mike
14-1-2009 Het Westin Langkawi is the place to be. Perfecte zwembaden, mooi restaurant met uitstekende kaart, bijzonder aardig personeel en een super uitzicht over zee.