Batu Caves Kuala Lumpur Maleisië. Informatie & Beoordelingen Batu Caves ~ Zoover

Beoordelingen Batu Caves

30 mei 2012

Batu Caves

Beoordelingen Batu Caves

Sri Subramaniam Temple, 68100, Kuala Lumpur
Wil je weten wat anderen vonden van Batu Caves in Kuala Lumpur? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Batu Caves.
Wil je weten wat anderen vonden van Batu Caves in Kuala Lumpur? Op deze pagina lees je beoordelingen van Batu Caves. Je kunt 32 vakantiefoto's van Batu Caves bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Maleisië. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Maleisië. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Batu Caves in Kuala Lumpur.

5 beoordelingen over Batu Caves

met vrienden, Sept. 2011
"De moeite waard"
zwartebas
21-11-2011 wij zijn met de trein daar heen gegaan (vanuit KL) en je kunt er de hele dag rondlopen. Neem vooral een Garra rufa behandeling....

zakelijk, Mrt. 2011
"Cultuur in wereldstad"
Rene
16-4-2012 Net buiten KL. eindelijk een stukje echt Azie in een moderne omgeving. Prachtig uitzicht en toch een snufje cultuur en religie.

met partner, Jan. 2011
"Wel aardig"
menno
6-6-2011 De Batu Caves zijn zelf een stuk minder indrukwekkend dan het beeld ervoor en de trap die je naar de grotten brengt. Het beeld is immens groot en indrukwekkend. De trap is pittig en er zijn een hele hoop apen te zien, pas goed op je spullen want ze grissen alles uit je handen. De grot zelf maakte op mij weinig indruk. Het stonk er enorm, maar dat scheen te komen doordat er net een tien daags festival geweest was

met partner, Nov. 2010
"Je moet het gezien hebben"
Rene
5-2-2011 De Batu Caves is een plek die je gezien moet hebben, al is het niet een heel erg bijzondere plek. Kijk uit voor de stelende apen en neem genoeg water mee als je de trap beklimt.

met een groep, Aug. 2009
"Batu caves hindoe grot"
Chris
5-1-2012 Tijdens onze rondreis dor Maleisië hebben we ook de Batu caves hindoe grot bezichtigd.
Je moet hem wel gezien hebben als je in de buurt bent , maar hij is niet bijzonder.
En het stinkt er enorm.
Ook moet je giga veel trappen op om boven te komen.
Een beetje een vieze oude uitstraling heeft het geheel zeg maar.

Beste accommodaties in Kuala Lumpur