Beoordelingen Chalet Sepilok Jungle Resort

20 mei 2013

Sepilok Jungle Resort
Beoordelingen Chalet Sepilok Jungle Resort
P.O.Box, 90723, Sandakan
Overweeg je om een verblijf te boeken in Chalet Sepilok Jungle Resort in Sandakan, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Chalet Sepilok Jungle Resort zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Chalet Sepilok Jungle Resort scoort een 6,9 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Chalet Sepilok Jungle Resort in Sandakan, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Chalet Sepilok Jungle Resort, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Chalet Sepilok Jungle Resort de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Chalet Sepilok Jungle Resort vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Maleisië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Borneo (Sabah en Sarawak). Vergelijk Chalet Sepilok Jungle Resort met andere accommodaties in Sandakan.

14 beoordelingen over Sepilok Jungle Resort

5,4
met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer!"
Michel
17-9-2011 Wij zijn daar (2 volwassenen en 1 kind van 14) juli 2011 geweest. Wij hadden 2 'cabins' met een tussendeur tussen beide kamers. Bij het openen liepen we direct met ons gezicht het spinnenrag in (ach ja...jungle he). Bij het betreden bleek al snel de oude en onverzorgende staat. Wij hadden kamer 57 en 58 (direct bij de ingang naar het zwembad). Toen wij in de middag laat aankwamen en wilde gaan zwemmen bleken we toegang te moeten betalen! Niet heel duur maar toch vreemd voor gasten, daarbij was het water zeer warm en heel troebel dus totaal niet verfrissend. Nu verwacht in geen gouden kranen maar dit was ons te slecht. Neem daarbij de eerder genoemde slechte maaltijden (ontbijt bestond uit een klein stukje omelet, zo klein als een luciferdoosje en boterham met suiker, geen buffet) en dan kom je hier snel van terug. De bekende loopbruggen kunnen mooi zijn ware het niet dat deze onderweg vol met rotzooi en gereedschap lagen. MINI TV, ga naar het tegenover gelegen Nature resort, veel beter

met partner, Jan. 2011
"Had er wel meer van verwacht.."
Rach
4-4-2011 Op vliegveld Sandakan ticket gekocht voor taxi naar Sepilok Jungle, klein half uurtje rijden. Receptie supervriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Mooie omgeving, kamer schoon maar geen luxe, mag wel een opknapbeurt hebben. Eten in restaurant matig. 5 minuten lopen van Orang Utang opvang. Tip: regel middags bij de entree een prive avondwandeling met de ranger. Veel leuker dan overdag, ook niet duur

met partner, Aug. 2009
"Superomgeving en ligging park, jammer van de rest."
Mieke
19-8-2009 Chalet: Prima! Schoon, voldoende ruimte en dichtbij de faciliteiten (standaard kamer a/con).

Ligging: Op steenworp afstand van Sepilok (orangutan). Het resort ligt 25 km van Sandakan zelf af. Het resort heeft een eigen chauffeur die je voor RM100 naar Sandakan brengt, telefoonnummers van taxi hebben ze niet (??).

Personeel: Het personeel was niet vrolijk, volgden enkel de opdracht/bestelling, kon geen lach vanaf. De badmeester daarentegen was erg vrolijk en lief!

Positief: Het park ziet er GEWELDIG uit! loopbruggetjes over het water, midden in de jungle, mogelijkheid wandelingen te maken op het park en dieren als: eekhoorns, vleermuizen en neushoornvogels storen zich niet aan de aanwezigheid van mensen op het park, leuk! Sepilok Orangutanreservaat is super

" Aandachtspuntje" : Het resort ligt ver van Sandakan af, daardoor kan het park vragen wat ze willen (geld), zoals vervoer, dagtrips (duur!), of elke dag opnieuw entree van het zwembad betalen, klantvriendelijkheid.

De beste prijzen en lastminutes voor Chalet Sepilok Jungle Resort bij:

"Eenvoudig, maar goed"
René Mors
24-9-2008 Mooie omgevingl. Hele vriendelijke mensen. Niets was ze te veel. Prima service. Toen we voor een paar dagen de jungle ingingen, konden we onze duikspullen daar laten staan en ze weer ophalen toen de trip achter de rug was. De kamers en het ontbijt zijn eenvoudig. Maar daar is de prijs ook naar. Het eten is er goed en goedkoop.

met partner, Sept. 2008
"Voor één nacht goed te doen"
Susan
30-9-2008 Wij hadden de executive room met fan en airco. De kamer is netjes, maar inderdaad wat snoezelig en het rook er zeer muf. Het licht viel ook een aantal keer uit, maar ze hadden generatoren. Een zaklamp is wel aan te bevelen. We moesten over een boardwalk een stuk lopen om bij het restaurant te komen. Wel een erg mooie omgeving. We hebben daar ook gegeten, garnalen met vegetarische rijst, en dat was prima te doen! Het personeel is inderdaad niet zo vriendelijk, ondanks dat het helemaal niet zo druk was. Wat betreft het zwembad, daar waren ze nog steeds mee bezig!

"Niet echt super"
tamara
14-8-2008 we hebben hier twee nachten geslapen om de apen te zien, meer is hier ook niet te beleven.
de kamers waren niet erg goed, douche die overal heen spuit, ontbijt zeer matig, maar de prijs was ook niet al teveel, en als je net uit het hyatt komt is het nogal een verschil ;-)

de omgeving van het hotel is wel mooi.

E. Hoekstra
17-10-2007 Wij hadden een wat goedkopere kamer van 45 ringit per nacht (fan), gedeelde badkamer.
Service was niet goed, na twee keer iets gevraagd te hebben en een duidelijke toezegging dat het geregeld zou worden, bleek het nog niet voor elkaar te zijn.
Eten was niet lekker en ook nog vrij prijzig. Het zwembad was niet beschikbaar ivm een verbouwing. Vooraf bij boeken niet aangegeven.
De ligging daarentegen was erg goed: op loopafstand van het Sepilok Orangutan centrum.

Het personeel van het kantoor in Sandakan deed ons een heel ander gevoel geven van deze lokatie (luxer, mooie tuin etc.). Viel mede daarom tegen.

desiree
8-10-2007 Wij hadden de standard double room met fan (RM50):neem airco, want met fan is het nog steeds zweten.Smoezelige kamer met zeil op de grond dat her en der afbladderde.Douche en wc is samen 1 m2, dus alles wordt nat als je doucht.Tuin is prachtig, eten vonden wij prima (niet super goedkoop inderdaad), je loopt zo naar de Orang Utans.Schijnt dat ze ook executive rooms met airco en luxer hebben, beter wellicht?Voetmassage 30 min. kost RM 60.

Maartje & Joost
3-9-2007 Wij slapen in de wild life lodge. De kamer is prima voor wat je ervoor betaalt (55 RM) Het eten valt tegen, zeker als je gewend bent om langs de straat te eten is dit niet te vergelijken en vrij prijzig. Gelukkig zit het vlak bij het orang utan centrum! De mensen zijn een beetje stug en erg gewend aan het toerisme. Afdingen met boeken van trips en uitstapjes helpt.

met partner, Sept. 2007
Astrid
19-10-2007 Vooral de locatie is hier erg mooi!
Tuin met grote waterpartij is met loopbruggen, erg leuk aangelegd. Neushoornvogels komen hier regelmatig! Mooi om te zien!
Accomodatie wat gedateerd, maar gelukkig werkt de onmisbare airco hier erg goed.
Service en vriendelijkheid kan beter. Bediening is wat onverschillig. Ontbijt wordt eentonig (wat brood met jam) als je hier 4 nachten verblijft.
Het is op loopafstand van het Oerang Utang Centrum en een goede hub naar Sandakan/voor een riviertocht. Boek die bij Mr Adji (freelancer), die is met 15 euro pp een stuk goedkoper dan de rest.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit