Hotel Veligandu Island resort**** in Rasdu / Rasdhoo Atol Malediven beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Veligandu Island resort****

9,5

30 mei 2012

Zonsopkomst

Beoordelingen Hotel Veligandu Island resort****

NORTH ARI ATOLL, Rasdu / Rasdhoo Atol
Hotel Veligandu Island resort scoort een 9,3 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Veligandu Island resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Veligandu Island resort**** in Rasdu / Rasdhoo Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Veligandu Island resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Veligandu Island resort**** met andere accommodaties in Rasdu / Rasdhoo Atol.

15 beoordelingen over Veligandu Island resort****

9,5
met partner, Mei 2011
"In één woord GEWELDIG!!!"
Familie van der Wer...
30-6-2011 Het is een prachtig klein eiland en het personeel is erg vriendelijk.
Bijna iedereen kiest voor het all inclusive arrangement omdat het anders erg duur is. Ontbijt, lunch en diner zijn dan in buffet vorm. De keuze is enorm vis, vlees en altijd zowel rijst, pasta als aardappelgerechten met salade en toetjesbuffet. Het eten is SUPER!!
Je kunt snorkelen maar ook duiken op het huisrif! De duikschool op het eiland heeft Nederlandssprekende begeleiders en is een echte aanrader.

Het is hier alleen maar genieten.

met partner, 2010
"Geweldige Huwelijksreis"
Arnold
26-7-2011 Veligandu is werkelijk waar een paradijs op aarde. Wij verbleven in een watervilla met jacuzzi en dit was echt heerlijk. Luikjes open, zicht op zee en bubbelen maar. De villa was ruim en het bed lag heerlijk. In de lagune om onze villa zwemmen van kleine roggen tot zandhaaien....echt prachtig om te zien. Het eten (wij hadden all-inn) was ruim en elke dag anders. Wij vonden het eten echt van hoogstaande kwaliteit. Het personeel was erg vriendelijk. Hopelijk ligt het in ons bereik om de reis over te doen!

met partner, Juni 2010
"Prachtig resort"
Thijs
28-6-2010 Erg mooi en heerlijk rustig resort, zeer geschikt voor huwelijksreis. Veel jonge stellen op het eiland, voornamelijk Duitsers en Britten.

Villas zijn erg mooi en modern ingericht. Veel privacy op het eigen terras met prima faciliteiten om te zonnen. Beach Villas liggen aan het openbare strand, dus daar heb je minder privacy. Alles wordt goed schoon gehouden.

Het buffet is echt geweldig: lekker, aandacht voor garnering en veel keus. A la carte restaurant is leuk om aan het strand te eten, maar wel tamelijk duur en beperkte kaart.

Duikschool is prima geregeld, maar let wel op dat je bij aankomst kijkt wanneer het open is en je check dive regelt; duikschool is maar 1 uur per dagdeel open. Je kunt per dag 2 bootduiken maken. Het huisrif is niet echt bijzonder (en gids is verplicht).

Je kunt op het eiland alleen in USD betalen. Frisdrank is $5 per glas, bier $6, fles water $3 . Dus je kunt zelf uitrekenen of all inclusive zinvol is.

"Echt een paradijs!!!!"
Arnold en Marieke
5-5-2010 Wij zijn hier begin april 2010 geweest. Wat een geweldig resort!
Aardig personeel die altijd voor je klaar staat, goeie service, erg uitgebreidt buffet, elke dag iets anders te eten. Wij zaten in een Jacuzzi watervilla, dit is een enorme aanrader. Ook al verblijf je alleen maar op het resort (dit is het eiland), je verveeld je geen moment.

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Top vakantie"
Peter
17-8-2011 Heel mooi resort met voldoende ruimte voor iedere gast.

Voor vertier is er regelmatig wat te doen in de prachtige bar.

Koraal is heel mooi en veelsoortige vissen. Egypte is op sommige plekken qua koraal completer.

Echt genoten.

met jonge kinderen, 2009
"Matig"
Eddy
1-10-2010 in vergelijking met andere eilanden echt tegenvallend.
positief: spa, vriendelijk en goede treatments
negatief: zeer kindonvriendelijk, matig restaurant (dochter liep er een salmonella bacterie op), zeer beperkte keuze eten, a-la-carte is altijd leeg, fitnessruimte heeft 2 kleine oude apparaten, koraal is dood overal.

samenvattend: hotels als Kurumba (zelfde categorie) en Conrad Hilton(duidelijk hogere categorie, ook qua prijs toegegeven) geven de echte "wow" ervaring.

met partner, Juni 2009
"Schitterend eiland met goede prijs/kwaliteit"
vanDaal
22-6-2009 Algemene indruk:
Schitterend eiland. Veligandu is op en top verzorgd. Het management is naar mijn idee hetzelfde als dat van Meeru Island; nadat ze daarvan een succes hebben gemaakt, is nu Veligandu aan de beurt. Het eiland is flink opgeknapt en er is een aantal schitterende watervilla's aangelegd. Het is wel een klein eiland (75 bij 500 meter), waardoor je na ongeveer een week wel alles gezien hebt.

Ligging:
Veligandu ligt op ongeveer 20 minuten vliegen (westwaarts) van Male en ligt in de Noord Ali atol. Het is in ieder geval een hele ervaring om er met een watervliegtuig heen te vliegen, naar ons idee een stuk interessanter, sneller en aangenamer dan met de boot.

Service:
Er is veel personeel aanwezig op het eiland. Zelfs het strand en paden worden aangeveegd! Ze zijn zeer attent en soms ook pro-actief. Ze kunnen vrijwel allemaal Engels, maar hele conversaties is lastig.

Eten:
Het eten is uitgebreid, goed en gevarieerd.

Kamers:
Ik zou voor de JWV gaan. Met name nr's 101 t/m 110

met partner, Mei 2009
"Stukje Hemel op Aarde"
Jiska
19-5-2009 Onlangs (mei 2009) op huwelijksreis geweest. Jacuzzi Watervilla gehad. Nu ruim 1,5 jaar oud en nog steeds fantastisch qua inrichting en verzorging. Super service, vriendelijk personeel, zeer goede buffetten, 2-persoonstafeltjes, badhandoeken verzorgd. Excursies: Night Fishing & Snorkelen: top. Sunset Dolfijn excursie: voor maand mei geen aanrader i.v.m bewolking en geen dolfijnen gezien. Bleven 10 dagen en dat hadden er meer mogen zijn. All Inclusive geboekt, is aanrader i.v.m. de hoge prijzen voor drank en eten. Neem redelijk wat $1 biljetten mee: kun je makkelijk fooi gegeven en wordt gewaardeerd (niet irritant om gevraagd).

"Droomvakantie"
Inge
30-8-2008 Een aanrader van formaat. Niks aan te merken aan deze bestemming. Prachtig uitzicht, prachtige kamers, geweldig eten (zelfs ik als vegetariër had meer dan keuze genoeg), fantastisch personeel (altijd even vriendelijk en toch professioneel). Een aanrader voor de genieters onder ons. Zon, zee, strand, lekker eten en rust; onze droomvakantie.

Cindy
15-5-2008 Prachtig resorteiland. Recent gerenoveerd. Ook nieuwbouw erbij. Wij kregen een nieuwe Jacuzzi Watervilla aan de zijde waar de zon ondergaat. Echt super. Het eten is perfect geregeld, veel keuze en goede kwaliteit. Verder ook een mooi huisrif, geweldige spa en de vooral de snorkelexcursie is een aanrader. Goed personeel ook.. Ik zou zeker terug gaan.