Beoordelingen Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa****

24 mei 2013

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa****
Beoordelingen Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa****
Furanafushi 39, 2015, Noord-Malé Atol
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** in Noord-Malé Atol, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa scoort een 9,2 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** in Noord-Malé Atol, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa**** met andere accommodaties in Noord-Malé Atol.

38 beoordelingen over Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa****

"Gweldig"
patricia
1-7-2011 Wij zijn van 17 juni tot en 26 juni in het Sheraton Full Moon geweest op huwelijksreis. In 1 woord geweldig. We hadden een waterbungalow. Helemaal super. Eten was erg goed veel variatie. De mensen zijn heel erg vriendelijk en als je iets vraagt wordt het gelijk gedaan.
Het resort word heel goed onderhouden elke dag zijn ze s'morgens vroeg al alle bladeren en alles aan het harken vegen enz.
Ook het duiken was erg indrukwekkend. hele goede uitleg gehad was voor beide de eerste keer. Hebben een trio gemaakt naar een local eiland ook erg leuk. Ik vind het een echte aanrader.

met partner, Mrt. 2010
"Heerlike plek voor ontspanning en kennis zeeleven."
ing Robert Garvelin...
1-3-2011 We komen over een week voor de derde keer en er zullen nog enkele malen volgen.
Als je alle zorgen wil vergeten moet je naar Full Moon. En een trip met het watervliegtuig maken als je van bijzonder koraal houdt.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Geweldige resort!"
bianca
26-2-2010 Supermooi resort. Veel privacy aan het strand. De waterbungalow's zien er prachtig uit. Wij hadden een beachvilla aan zee aan de kant van de waterbungalow's. Het water ziet er prachtig aan. Is een kwartier met de speedboot van male international airport, heel erg fijn vanwege onze baby. Alles waar we om vroegen kregen we kosteloos. Zo kregen we een babystoel en werd de melk in een magnetron verwarmd en naar ons kamer terug gebracht. Ook midden in de nacht!

met partner, Aug. 2009
"Perfecte vakantie"
herman en angelina
12-9-2009 dit is echt een paradijs op aarde, nog nooit zo iets meegemaakt,
alles is perfect geregeld, accomofatie, weer, enz alles perfect.
hier 1 jaar samenzijn gevierd.
liefst volgen jaar weer

"Super vakantie,top!"
valerie
6-7-2009 bezocht met partner, prachtig weer ondanks regenseizoen, geen druppel water gevallen! eten lekker, gevarieerd.vol pension een aanrader gezien dure prijzen a la carte. eenmaal a la carte gaan eten in ban thai, zeer lekker maar wel prijzig 150 euro voor twee hoofdschotels en een fles water, twee glazen wijn!
cottage beach bungalow geboekt! echt top,zeer mooie badkamer,alles kraaknet,tweemaal per dag schoongemaakt en verse handdoeken.
profesioneel duikteam,mooie boten,verzorgd materiaal. zeer veel grote vissen,er zitten zelfs zandhaaien in de lagune! super vakantie gehad, maar zeer duur als je geen vol pension neemt, en ook de drankjes zeer prijzig, 12euro voor een coctail, 5 euro voor cola,bier,water. maar ah, we hadden de beste tijd, dan denk je daar even niet aan.

met partner, Aug. 2008
"Paradijsje!"
M W
19-8-2008 Mooi watersportcentrum, elke dag wakeboarden.
De Thai Baan heeft zeer goed eten!
Het is de perfecte honeymoon!

moon
25-6-2008 we zijn hier een aantal jaren geleden geweest en willen zeker nog eens terug!
supergaaf! echt een droom eiland.
voor wie nog gaat..... GENIETEN....

met partner, Juni 2008
"Serious Paradijselijk !!!!"
Karin Dubbelman
4-8-2008 Wij hebben onze honeymoon doorgebracht op dit schitterende eiland! 8 dagen zijn we hier verbleven. We hadden een prachtige waterbungalow met alles er op en eraan, dat is echt wel een must. De beachbungalows zijn ook mooi, maar staan minder mooi aan het water. Het eten was super, 2x per week buffet. Wij hadden halfpension gekozen en daar zijn we enorm blij mee geweest. Apart eten is erg duur. We hebben de dagexcursie met het watervliegtuig gedaan, dat was echt paradijselijk, gaan bbq-en op een onbewoond eiland!!! Hoe mooi kan het allemaal zijn en dan dat uitzicht.... Personeel is uitermate vriendelijk en alles is brandschoon. Wat ook heerlijk is, is het honeymoon-treatment in het Spa (welke overigens uitgeroepen is tot beste Spa ter Wereld in 2006!!). Juni/ Juli is eigenlijk een regenmaand op de Malediven, we hebben 8 dagen op het resort gezeten, 1 avondje hebben we regen gehad, dus dat viel enorm mee. Kortom zeker een goede keuze om naartoe te gaan!

met partner, Jan. 2008
Sandra van Egmond
14-1-2008 Afgelopen week zijn we 8 dagen op Full Moon te gast geweest. Onztettend vriendelijk personeel. Alles is heel erg schoon, ze komen ook 2 keer per dag je waterbungalow schoonmaken. Prachtig waterbungalow met fantastisch uitzicht. Veel gesnorkeld en alle trips vanauit het resort gedaan. Snorkelen, dolfijnen kijken, big game vissen, vlucht met watervliegtuig, eiland hoppen, sunset vistrip. Alles was even goed verzorgd. Wij hadden LO geboekt en zijn elke avond in een ander restaurant gaan eten. Dit beviel ons prima. Personeel is ontzettend aardig en zij doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Wij denken dat we niet snel weer zo'n perfecte verzorgde vakantie gaan hebben. er viel echt niets te zeuren!! Zeker boeken als je twijfelt!!

met partner, Dec. 2007
wilma
12-1-2008 Wij zijn tussen kerst en nieuwjaar daar geweest, en wij vonden het echt een paradijs eten was goed bediening uitstekend. Wij hadden een waterbungalow badkamer was een plaatje bad met uitzicht over het water,ga weer sparen ;)

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?