Hotel Makunudu Island**** in Noord-Malé Atol Malediven beoordelingen 9.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.986 bezoekers online
Home > Malediven > Noord-Malé Atol > Hotel Makunudu Island****

Beoordelingen Hotel Makunudu Island****

10 februari 2012

9,5
5,7
huisje

Hotel Makunudu Island scoort een 9,4 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Makunudu Island****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Makunudu Island**** in Noord-Malé Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Hotel Makunudu Island**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Makunudu Island**** met andere accommodaties in Noord-Malé Atol.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

89 beoordelingen over Makunudu Island****

met partner, Nov. 2011
Droomplekje
Leontina
23-11-2011 We zochten een vakantie waar we heerlijk tot rust konden komen en waar je niet teveel kunt doen. Uiteindelijk is dit Makunudu geworden. Het is paradijselijk! De natuur is prachtig op het eiland, het huisrif geweldig kleurrijk en vol vissen en het eten vonden wij heerlijk. Alles is op het eiland redelijk eenvoudig, maar juist die eenvoud maakt het weer mooi. Het is zeker een aanrader voor mensen die geen glitter en glamour zoeken, maar luxe eenvoud en rust zoeken en dit weten te waarderen.

Stukje paradijs op aarde
Karin & Lennart Pee...
4-8-2011 Wij zijn net terug van onze huwelijksreis in paradijs. Het is een fantastisch eiland met super vriendelijk personeel met geweldige service en fantastisch eten!
Wat een luxe om daar een paar dagen rond te lopen, je waant je werkelijk in paradijs.
De hutjes zijn een goed verblijf, bedden mogen iets beter, en het is goed vertoeven zo vlak bij de zee. Het eten in het restaurant is heel divers, geen enkele keer hetzelfde gegeten en van een zeer horde kwaliteit. Wij hopen er nog een keer terug te komen.

@Angelique we hebben gezocht naar je bordje maar we hebben hem helaas niet terug kin en vinden.

What a place
nicolas
21-8-2011 Juli laatstleden 2 weken op Makunudu doorgebracht.

Indien je de echte Malediven wil ontdekken,zoek niet verder!
luxe accommodatie zal je er niet vinden,noch paalwoningen,echter dat heeft ons geen moment gestoord op Makunudu.Itegendeel,zo blijft het kleinschalig.er kunnen 75 mensen logeren,en het was volzet.Echter weet ik echt niet waar iedereen vertoefde overdag,de rust is wonderbaarlijk!Wij zijn totaal geen natuurmensen,wij waren gewoon op zoek naar een bestemming die ons rust zou geven en waar we tijd voor elkaar zouden vinden.
We hebben dit allemaal gevonden,en zoveel extra
Al zijn we geen natuurmensen,tocht heeft de uitstraling ons 'geraakt'
zo een pure schoonheid...

eten is top!beter dat een 5* in griekenland
door de kleinschaligheid hebben ze alles in de hand,
je 'eigen' ober de hele reis lang,(zelf op sandbankdinner gaat deze mee) heeft een persoonlijk gevoel.

kortom een aanrader!

best off all: it doesn't break your wallet

special thx to meyla,chamoona,malli

Fantastisch!
Remco en Remy
8-8-2011 Onze zomer (duik) vakantie 2 weken doorgebracht op Makunudu. Omschrijving voor het hele resort is Fantastisch! De uitstraling van een eiland is precies wat je je voorstelt bij een tropisch eilandje. Het eten is bijzonder goed en ver boven het gemiddelde niveau van een Nederlands restaurant. Het duiken en de duikschool zijn super. Het personeel is vriendelijk maar niet opvallend aanwezig. Het huisje is simpel maar goed, en de schoonmaak 2 x per dag is erg prettig ivm het zand wat je binnnenloopt en wat door het dak valt. Mocht je nog twijfelen, zoek je rust, fantastische duikplek en zeer goed eten. Stop dan met zoeken en ga naar Makunudu. Tijdens ons verblijf zeer veel Duitsers en Italianen, een paar Fransen en 1 stel nederlanders (zie de reactie hieronder ;o) ). We hebben ondanks het regenseizoen slecht een paar buitjes gehad en van de 15 dagen slecht 2 "minder zonnige dagen gehad. Een droomvakantie, we komen zeker nog een keer terug in het Manta Seizoen.

Heerlijke honeymoon!
joooanne
7-10-2011 Op Makunudu hebben we een heerlijke huwelijksreis gehad. Vanaf het vliegveld was het nog zo'n drie kwartier reizen met een speedboot, en eenmaal aangekomen op het eiland valt de lange reis gelijk van je af... het is zo'n mooi eiland! Echt hoe je het ziet op de plaatjes: blauwe zee, wit strand, palmbomen, cocktails in de bar. De huisjes zijn mooi en traditioneel; bij ons huisje helaas niet echt strand, maar een paar tientallen meters verderop wel. Het eiland is heel klein, daarom waren we er na een week wel "klaar" mee. Nog een paar leuke excursies gedaan (snorkelen, vissen bij zonsondergang). Die waren inclusief, dat wisten we niet eens bij het boeken! Alleen drinken tijdens de excursies is peperduur (biertje = 5 euro). In de bar/restaurant kun je je ook beter houden aan de kaart, anders betaal je veel (bijv: koffie is gratis, cappucino ong. 5 euro!). De kwaliteit van het eten is goed.

met partner, 2011
Geweldig!
Angelique Doggen
24-6-2011 Wij zijn hier in 2004 geweest op huwelijksreis! Een fantastische bestemming met schitterende huisjes MET AIRCO, geweldige service, lieve obers, heerlijk eten. Kortom uitmuntend. Kindvriendelijkheid geef ik een laag punt omdat het natuurlijk een klein eiland is, waar geen arts aanwezig is. EVEN EEN VERZOEKJE. Mijn man en ik hebben toen een palmboopje neergezet met bordje. Ik zou het geweldig vinden als iemand hier een foto van wil maken. Ben zeer benieuwd of het boompje het overleefd heeft na de tsunami. Hij moet ergens staan als je van het restaurant afkomt en naar de huisjes loopt, dan krijg je een splitsing, de rechtse splitsing, aan de rechterkant. Ik hoop dat iemand het kan vinden. Op het bordje staat: "Honeymoon Vincent & Angelique 28th may 2004". Alvast bedankt voor het zoeken ;-)

met partner, Apr. 2011
Heerlijk rustig
fam Boom
2-5-2011 voor de derde keer naar Makunudu en dit keer in huisje 38
Dit was het mooiste en grootste huisje van het eiland, en een super grote overdekte veranda voor je deur van zo'n 10 bij 5 meter terwijl de andere huisjes een vlonder hadden van nog geen 1 meter. We hebben het dit keer goed getroffen.
Wel heel erg jammer dat het koraal en het aantal grote haaien een heel stuk minder is dan 5 jaar geleden.

met partner, Dec. 2009
Geweldige vakantie!
Bianca van Rens
8-1-2010 Wij hebben een fantastische vakantie gehad op Makunudu! Het is een romantisch eiland voor mensen die rust zoeken. Wij vonden het huisrif niet helemaal top maar het duiken helemaal super. Dolfijnen gezien en een pracht aan verschillende vissen!
Het personeel is ontzettend aardig en dienstbaar, niks is teveel. Laat je schoenen thuis want deze heb je inderdaad niet nodig.

Nog een aantal handige tips: neem waterschoenen mee. Op dit eiland kun je niet pijnloos rondlopen door het aangespoelde dode koraal. Op de meeste plekken moet je ook via laag koraal in het water om te zwemmen. Er zijn stekkers in de kamer voor de stroom dus kun je de verloopstekker thuis laten. Er is een kleine bibliotheek waar ook Nederlandse boeken in staan. We hebben zelf 2 boeken achtergelaten voor jullie!
Qua voorkeur: huisje 1 t/m 18 liggen op de wind & veel strand (fijn als het warm is, maar vanaf ca 16u geen/minimaal zon) 19 t/m 35 juist hele dag zon maar bloedheet. Net wat je wilt!

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pieter en Catherine
18-10-2009 Wij hadden een hutje net op de hoek van het eiland, waar je niemand zag als je in het water lag of op je ligbed voor het hutje lag. Dit is zo'n bijzondere ervaring, alsof we samen op een onbewoond eiland waren. Je moet er wel tegen kunnen dat er hagedissen in je kamer lopen. Ze kunnen naar binnen, maar zijn banger voor ons dan wij voor hun. Onderwaterwereld GEWELDIG, ik zal nooit vergeten dat ik oog in oog stond met een haai, prachtige vissen ook! Voor duikers echt super! Als je gaat snorkelen let op het koraal je houdt er nare littekens aan over op je been als je niet oplet. Let op er liggen mooie grote schelpen in het water voor het hutje onze Italiaanse buurman wilde er een meenemen maar kwam erachter dat er een beestje in leefde. Ze kunnen giftige pijlen op je afschieten. Dit hotel trekt veel oude hippies aan, 1 met de natuur ipv glamour. Onvergetelijke ervaring.

met partner, Aug. 2009
Paradijsje op aarde
Sandra & Michel
21-8-2009 Begin augustus hier op het eiland geweest, in 1 woord geweldig. Personeel is ontzettend aardig en willen je het zo aangenaam mogelijk maken. Onderwaterwereld is schitterend en het water zelf van een zeer lekker temperatuurtje. Het eiland zelf is klein maar dat maakt het ook bijzonder, binnen 5 minuten rond. Het eten is van zeer goede kwaliteit evenals de bediening. Qua entertainment is er niets dus ga hier niet heen als je elke avond iets wilt, de huisjes zijn goed en simpel dit maakt het geheel erg leuk en artistiek. Voor de echte rust zoeker en genieter is dit eiland zeker aan te bevelen, voor kinderen is er niet echt veel. Duikschool is goed en netjes en ook super vriendelijk. Wij zaten zelf in huisje nr 8 en hadden nagenoeg een prive strand voor ons neus, dit is wel aan de winderige kant van het eiland maar met de hitte was dat niet echt erg. Als je lekker met z'n 2-en eruit wilt en rust zoekt is dit het perfecte eiland!

9,5
5,7