Hotel Club Faru*** in Noord-Malé Atol Malediven beoordelingen 8.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Club Faru***

Noord-Malé Atol
Hotel Club Faru scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Faru***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Faru*** in Noord-Malé Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Club Faru*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Club Faru*** met andere accommodaties in Noord-Malé Atol.

1 beoordeling van Club Faru***

1 beoordeling
"Goede prijs / kwaliteit verhouding"
Bart
11-8-2008 Ik ben in juli 2008 twee weken naar Club Faru geweest. Hier kan ik als volgt over informeren;

- goede service / vriendelijk personeel
- zowel ontbijt/lunch/dinner waren goed en voldoende variatie
- Kamers zijn blokken van 6 appartementen, ze zijn niet heel mooi maar wel erg ruim, en worden elke dag schoongemaakt
- Ligging is een minpuntje je ziet één gehele kant van het eiland het vliegveld, dat is jammer. Het eiland zelf vond ik wel mooi
- Prijs/kwaliteit; wij boekten via een Duitse touroperator en waren € 1400,- pp kwijt voor twee weken all inclusive, dit vond ik achteraf het geld meer dan waard!

Eindconclusie; als je voor een betaalbaar bedrag naar de Maladiven wilt is dit een perfect hotel. Wil je echter een luxere vakantie dan raad ik je een ander eiland aan, hier betaal je dan ook meer voor. Tip; wij boekten op vakantievanafduitsland.nl dit scheelde ons ca. 800 euro pp!