Vakantie Beoordelingen Noord-Malé Atol Malediven vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Noord-Malé Atol

5,8
6,6
9,7

2 juni 2012

Noord-Malé Atol

Beoordelingen Noord-Malé Atol

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Noord-Malé Atol. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Noord-Malé Atol. Ben je zelf op vakantie geweest naar Noord-Malé Atol? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Noord-Malé Atol scoort een 9,6 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Bungalow, 1 (Cruise)schip en 26 Hotels in Noord-Malé Atol. Op Zoover vind je bovendien 26 vakantiefoto's van Noord-Malé Atol. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Noord-Malé Atol. Bekijk ook andere accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven.

15 beoordelingen over Noord-Malé Atol

4,6
6,1
9,5
9,9
"Geweldige honeymoon"
mariska
Sfeer
28-6-2011 dit is echt het paradijs op aarde. nog mooier dan op de foto's. alle dagen mooi weer. 2x een klein buitje gehad. eten is echt mega lekker, voor ieder wat wils. de wijn en bier ook prima. dus all inclusive is aan te raden. ook de massages bij de water spa zijn heerlijk. ook zie je er mooie vissen tijdens het snorkelen. er waren wel alleen maar engelsen. wij waren de enige nederlanders, maar dat mocht de pret niet drukken. tripje naar noord male was niks aan. de vismarkt stinkt ontzettend en het is veel te druk met scooters. ook weinig bezienswaardigheden. dus gewoon lekker op je eilandje blijven en genieten maar!

"Prachtige stranden "
Merijn en Susanne
Omgeving
28-9-2009 Noord-Malé Atol ligt redelijk dicht bij het vliegveld maar hier heb je weinig tot geen last van! Voor ons was het ongeveer 20 minuten met de speedboot naar het resort. De Malediven zijn in het algemeen een echte romantische bestemming. Voor uitgaan en cultuur moet je hier niet zijn.

alleenreizend, Nov. 2008
"Wonderbaarlijk!"
danielvanderhaeghen
Sfeer
22-4-2012 De Maledieven zijn het paradijs op aarde...

martijn
Stranden
23-9-2007 erg mooie eilanden! je kunt geen foto laten mislukken hier!!! neem wel all in !! anders erg duur!!! en voor de rest kun je allen maar genieten van de mooie dingen en van het lekkere eten

met partner, Sept. 2007
Herman en Ronald
Stranden
4-10-2007 Zijn niet echt van het eiland waar ons resort was afgeweest. Alleen voor een middagje Malé. Een drukke stad met veel verkeer. Niet echt een stad om cultuur te snuiven. Wel leuk om te bezoeken zijn de vis en fruitmarkt. Hier zijn wel veel mensen ook van andere eilanden om hun waar te verkopen en in te kopen. Souvenier shoppen is echt niet leuk in malé. Je word echt continu aangesproken om binnen te komen en laten je niet 1,2,3 met rust.

Sander Bouwma
Stranden
20-3-2007 Ik ben 2 keer op de Malediven geweest en het is 2 keer heel goed bevallen. Het is een weliswaar relatief dure bestemming maar het geld is het dubbel en dwars waard.
De eerste keer was ik in hotel Blue Lagoon op Kuramthi op het Rasdu atol en we zijn vorige week teruggekomen van Meeru Island resort op het Noord Male Atol.
Beide bestemmingen absolute aanraders!

Jordana
Stranden
5-2-2007 Malediven zijn een paradijs op aarde.
Ik wil alleen 1 goede tip aan iedereen meegegeven. LAAT JE KOFFERS extra dichtmaken op schiphol. Want van de mensen die bij ons in het vliegtuig zaten waren er zeker 20 koffers STUK en opengebroken!
Wissel geen Maledief geld om maar gewoon Amerikaanse dollars

W. Beulque
Stranden
29-12-2005 Wij zijn op de full moon geweest niet ver van de hoofdstad male . Male zelf is de moeite om eens te doen maar je bent er inderdaad in 2u rond maarja wanneer je er bent kan je dit evengoed een meenemen .Prachtige witte zandstranden nog nooit gezien .

Antoinette Smits
Stranden
16-11-2005 Wij waren op Dunikolu Island (Coco Palm) Een paradijs op aarde. De transfer vanuit Male is met een watervliegtuig. We zaten in een villa op palen in de zee met eigen zwembad en op-/afgang naar het rif). Erg exclusief en duur, maar de moeite waard het te doen. We zijn 1 week geweest en langer zou saai geworden zijn. Alle excursies gedaan (dolfijnen gezien, op een prive eiland met prive ober en kok gegeten, een full-moon etentje, een bewoond eiland bezocht en ons heerlijk laten verwennen in de spa. O ja, de onderwaterwereld is adembenemend!!!! De terugweg was ook leuk. We moesten in Male lang wachten, en toen hebben we een "gids" gehuurd die ons de stad heeft laten zien. Erg leuk (vismarkt, groentemarkt etc.). Wij zijn in de grootste hoofdstad van de wereld geweest (Mexico C) en in de kleinste van de wereld (Male). Erg grappig. De ene ben je in dagen niet uitgekeken, de ander in 2 uur!

met oudere kinderen, Okt. 2005
"Het paradijs op aarde!"
Wendy Men
Stranden
25-6-2009 Als je een keer op deze witte stranden geweest bent, ben je verwend en beschouw je de andere stranden als 'geel' en 'minder mooi' (wat helemaal niet zo is).