Hotel Meeru Island Resort*** in Male Atoll Malediven beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.245 bezoekers online
Home > Malediven > Male Atoll > Hotel Meeru Island Resort***

Beoordelingen Hotel Meeru Island Resort***

30 januari 2012

9,5
honeymoon suite

Hotel Meeru Island Resort scoort een 9,3 uit 10, op basis van 116 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Meeru Island Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Meeru Island Resort*** in Male Atoll, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 603 vakantiefoto's van Hotel Meeru Island Resort*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Meeru Island Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Meeru Island Resort*** met andere accommodaties in Male Atoll.

106 beoordelingen over Meeru Island Resort***

met partner, Jan. 2012
Paradijs
adrie.vanweert
31-1-2012 Dit is een onvergetelijke vakantie geweest.
De 700 serie is aan te bevelen.
Het personeel is zeer vriendelijk, en overal waar je komt is het een ontspannen sfeer.
Het eten is er goed en er word een lekker pilsje getapt.
Kortom je komt er niets tekort. [tip] voor de minibar een bijbetaling van 24 € is het wel waard.

Wij gaan er zeker terug.

met partner, Okt. 2011
Absoluut en droom locatie!
Dick en Roeleke van...
13-11-2011 We hebben al heel veel plekken in de wereld bezocht, maar dit is echt ongeëvenaard! Foto's, films en woorden kunnen niet voldoende beschrijven hoe geweldig het hier is. Voor ons was het een droom, houd je van rust, privacy, mooi weer, prachtige locatie, vriendelijk personeel, luxe, goed eten, etc. dan moet je hier echt en naar toe!

Onvergetelijke Honeymoon
Rene van Aken
11-10-2011 Echt een fantastisch eiland een paradijs op aarde. Alles is uitermate goed geregeld. Ook heel erg mazzel gehad met het weer. Complimenten voor het eten, veel afwisseling en groot assortiment. Heerlijk om op je blote voeten (op het zand) door het restaurant te lopen. 700 villas vonden wij de mooiste met zicht op de zonsondergang maar ook de jacuzzi staat beter, de huisjes zijn wel iets ouder en daarmee minder modern. Gewoon heerlijk in het huisje met de balkon deuren open en genieten van het uitzicht en de vissen. Let wel op: All inclusief heb je in twee varianten all inclusief en all inclusief plus (zie tips). Duik begeleiding is erg goed en ook de excursies zijn leuk maar let op voor veel dingen moet je (flink) bijbetalen. Sunset cruise met mooie ondergang van de zon en dolfijnen onderweg. Zie ook ons filmpje op you tube, zoek naar: Honeymoon Rene & Danielle Meeru Island - Maledives

Als 2 filmsterren
eva jonk
14-8-2011 Toen we aankwamen op het eiland, waren we al verbijsterd. we hadden een huisje op het strand met een jacuzzi. Een mooi schoon en modern huisje met alles er op en eraan. Erg privé , met je eigen stukje strand. Het eilandje was best klein maar je kwam amper iemand tegen. 2 keer per dag kwam er een roomboy die je huisjes schoonmaakte. In het restaurant had je een vaste ober, die uiteraard na 2 dagen precies wist wat je wilde drinken.Het eten was lopend buffet, ik heb ooit beter gehad, maar zeker niets te klagen.
Al met al een fantastisch mooie vakantie

Mooiste plekje op aarde
marislove
27-8-2011 wij waren hier van 5-6 t/m 19/6 alle dagen mooi weer gehad. mooie strandvila met jacuzzi. het eten is super. voor ieder wat wils en elke dag afwisseling. in het echt nog mooier dan op de plaatjes. we hadden excursie naar male. maar dit is geen aanrader. er valt weinig te bezichtigen dus lekker op het eiland blijven. we hebben genoten van onze huwelijksreis. ook van de heerlijke massages op de waterspa.

met partner, Dec. 2010
Paradijs op aarde
Wilja
2-9-2011 Meeru resort is echt een stukje paradijs op aarde. Je hoeft alleen maar na te denken over waar je je strandbedje gaat neerzetten. Wij hadden all-inclusive geboekt en iedere maaltijd was een waar feest, zeer gevarieerd eten voor ieder wat wils. De buffetten waren een echt kunstwerk. Diverse activiteiten konden geboekt worden (wel tegen een behoorlijke prijs) en bij het all-inclusive deel zaten al enkele activiteiten in, zoals sunset boottochtje (met een beetje geluk zie je ook dolfijnen), kano huren, een uurtje surfen en een massage.

met partner, Juni 2010
Nooit meer regenseizoen
kristof en ineke
21-6-2010 Het betreft een prachtig eiland maar ik heb toch enkele bedenkingen. Vooreerst het regenseizoen...We zijn 10 dagen ter plaatse geweest waarvan 6 dagen regen, regen en nog eens regen. Ganse dagen bewolkt donker weer en de overige 4 dagen kwam de zon er sporadisch door en dan vooral voor de middag. Alle geplande aktiviteiten vielen in het water door het weer. Op den duur begint dat wel te vervelen in je hut, zeker als je zover reist...Het eten was ok maar weinig varierend. Enkel het buffetresaurant was begrepen in de prijs. Alle de rest was ontzettend duur en een serieuze meerprijs zoals excursies, spa-threatments (want wat kan je anders doen in de regen), enz...
Al bij al hebben we enorm genoten van de reis maar toch had men ons kunnen verwittigen ivm het weer. De verhalen van korte buien en nadien brede opklaringen bleken in ons geval niet te kloppen. Ook hadden we het gevoel geweldig veel betaald te hebben in vgl tot andere vooral zeer jeugdige mensen die daar rondliepen.

met partner, Mei 2010
Fantastisch
jajcbrands
21-8-2011 Zeer mooi resort! Onze huwelijksreis was echt schitterend! je wordt helemaal in de watten gelegd en het eten is zeer goed.
Roggen, haaien, papegaaivissen etc gezien, de flora en fauna is prachtig.
Als advies zou ik wel meegeven om met een watervliegtuig naar deze bestemming te gaan want het is een dik uur met de boot en dat is niet zo heel erg prettig.
We hadden een strandvilla met jaccuzzi!

Geweldig!
melissa
8-3-2010 Wat een sprookje! Wat een droom!

Net terug na 2 weken op dit eiland en het was geweldig!

Gewoon alles! De sfeer, het eten, het personeel en natuurlijk de witte stranden en de azuur blauwe zee. Het is ECHT zo blauw als in de brochure!

Heb de eerste week in een JBV gezeten en de tweede week in een JWV en beide zijn super in gericht! Je jacuzzi is lekker helemaal prive en je kan echt enorm tot rust komen. Dit hebben we dan ook gedaan! Iets om nooit te vergeten!

Transfer met watervliegtuig is aan te raden! Heel mooi om te zien en na een lange reist maar 10 minuten vliegen.

Het mooiste wat we tot nu toe gezien hebben
sally en marc
21-2-2010 Wij zijn geweest van 27januari tot z
even februari 2010.Voor ons was het super.Wij hadden een jaccuzi water villa.Aan die kant van het eiland was er veel wind zeer verkoelend en aan de andere kant heel warm zonder wind.
De zee temperatuur was zalig.De bediening was super en het eten was zeer lekker en gevarieerd.Een top aanrader voor iedereen.Wij keren zeker nog eens terug

9,5
9,6