Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort***** in Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol) Malediven beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort*****

6,5

2 juni 2012

Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort***** Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)

Beoordelingen Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort*****

Meedhuffushi, 13100, Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)
Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort scoort een 7,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort***** in Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort***** met andere accommodaties in Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol).

6 beoordelingen over Vilu Reef Beach & Spa Resort*****

6,5
met partner, Mrt. 2010
"Nooit meer..."
W. Voorn-Oosterwal
25-6-2010 Wat een slechte vakantie was dit! Nooit eerder wilden wij zo graag naar huis.
De Malediven zijn prachtig, boven en onder water, nooit eerder zulk mooi koraal gezien, maar de rest... Vilu Reef is een massaal, volgebouwd zeer klein eilandje, in 10 min ben je rond over een strandje wat half is weggespoeld en waar iedereen zijn eigen plekje 'bezit'.
De watervilla's zijn mooi, maar te veel waardoor het speciale eraf is. Het klotsen van het water kan heel storend zijn, 'gelukkig' maakt de airco veel lawaai waardoor je dat niet meer hoort. De jacuzzi is een klein badje, waar je niet gezellig met z'n 2tjes in kan genieten van de sterrenhemel.
De service is erg slecht, geen service op het strand of kamer, je moet alles zelf halen en terugbrengen. All inclusive is niet all inclusive, je moet eten binnen strak gezette tijden in een zeer massaal restaurant zonder airco/fan/zuchtje wind, ramen worden dichtgedaan terwijl je nog zit te eten, je mag geen eten meenemen.
Er zijn teveel regeltjes!

"Nog mooier dan in de boekjes!!"
E&J
25-8-2008 We zijn 2 weken op huwelijksreis geweest en het was echt in 1 woord GEWELDIG!
Super romantisch,elke dag opnieuw.
de hele sfeer op het resort,alles klopt!
superblauw water,wit strand,zoals het hoort!
Zaten in een beachbungalow(zeker een aanrader als je van strand houdt)
WB waren ook prachtig,maar was nogal een eindje lopen.
Het eten was zeer gevarrieerd en zag er prachtig uit(zeker het dinner aan het strand op vrijdag)
Alles was perfect,prachtig eiland(wel klein,maar dat valt niet eens op)
je kan vanuit je hut gelijk het rif bewonderen met je snorkel.
Prachtige vissen hebben we gezien,elke duik was weer bijzonder.
Volgens de terugkomers is vilu reef een van de mooiste resorts.
dus voor de mensen die twijffelen,GAAN!!!

Viola
30-4-2008 Prachtig eilandje! Wij hebben in een beachvilla gezeten, nr 161, aan de lagoonzijde. De reis per watervliegtuig is echt waanzinnig! Zo mooi! Het eiland zelf is prima onderhouden, villa's zijn ontzettend netjes, prachtig bed in het midden van de ronde kamer, matras was prima. Mooie buitenbadkamer, echt leuk! Huisrif super mooi en ook het eten is prima. Je hebt er 2 restaurants, buffet en alacarte. Buffet is bij HP inbegrepen. We hebben nog een dolfijnentour gedaan, heel veel dolfijnen gezien. Ook bij het snorkelen zwem je tussen hele scholen met de prachtigste vissen. 's Avonds is er ook altijd wel wat te doen, tafeltennistoernooi, karaoke, liveband, hartstikke leuk allemaal. Echt een aanrader, dit kleine paradijsje. Jammer: werkeiland wat best dichtbij ligt en de huisjes aan de rifzijde hebben geen strand... maar je zit wel prachtig aan het water! ;-)

met partner, Okt. 2007
niek
29-10-2007 rustig resort met uitstekend eten (als je langer dan 7 dagen verblijft wel herhaling van de thema's; geen probleem want het aanbod aan voedsel is zeer ruim) en vriendelijk personeel en mooie omgeving. De watervilla's zijn goddelijk mooi en hebben door de konstante bries een heerlijke verkoeling. Twee weken vond ik persoonlijk wel wat lang. Zo'n beetje alle excursies gedaan en als je niet echt van de hele dag in de zon liggen houd (gelukkig ook wel regelmatig een verkoelend tropisch buitje) is er niet veel anders te doen.

Rob
8-12-2004 Wij zijn er in april 2004 geweest en hebben het uitstekend naar onze zin gehad. De verhalen over overboekingen hoorden wij ok. Blijkbaar hadden we geluk. De bungalow was prima in orde en ook de service en het eten waren perfect. Dat harde matras is waar. Na twee weken ga je liever op het strand slapen dan weer op dat harde bed. En het gebrek aan parasollen op het strans stoorde wel eens. Maar al met al een mooi resort waar je zeker kan genieten van een heerlijke vakantie.

Zeger en Sylvia , ...
31-8-2004 We zijn er geweest van 9 februari tot 23 februari 2004. Het is een heel mooi eiland. Veel italianen en japanners,erg weinig nederlanders.De villa´s zijn heel mooi, eiland is erg mooi met brede parelwitte stranden.Het eten was zeer goed, ze doen ook echt alles voor de gasten om het hun naar de zin te maken. 1 klein minpuntje was dat het matras van het bed erg hard was.We zijn 4 jaar geleden naar een ander eiland geweest wat ook erg goed bevallen is , maar dit eiland vonden we toch mooier.Het weer is daar perfect,je hoeft echt geen vest of schoenen mee te nemen.Ongedierte zoals muggen of vliegen hebben we niet gezien.