25-6-2010
Wat een slechte vakantie was dit! Nooit eerder wilden wij zo graag naar huis.
De Malediven zijn prachtig, boven en onder water, nooit eerder zulk mooi koraal gezien, maar de rest... Vilu Reef is een massaal, volgebouwd zeer klein eilandje, in 10 min ben je rond over een strandje wat half is weggespoeld en waar iedereen zijn eigen plekje 'bezit'.
De watervilla's zijn mooi, maar te veel waardoor het speciale eraf is. Het klotsen van het water kan heel storend zijn, 'gelukkig' maakt de airco veel lawaai waardoor je dat niet meer hoort. De jacuzzi is een klein badje, waar je niet gezellig met z'n 2tjes in kan genieten van de sterrenhemel.
De service is erg slecht, geen service op het strand of kamer, je moet alles zelf halen en terugbrengen. All inclusive is niet all inclusive, je moet eten binnen strak gezette tijden in een zeer massaal restaurant zonder airco/fan/zuchtje wind, ramen worden dichtgedaan terwijl je nog zit te eten, je mag geen eten meenemen.
Er zijn teveel regeltjes!
30-4-2008
Prachtig eilandje! Wij hebben in een beachvilla gezeten, nr 161, aan de lagoonzijde. De reis per watervliegtuig is echt waanzinnig! Zo mooi! Het eiland zelf is prima onderhouden, villa's zijn ontzettend netjes, prachtig bed in het midden van de ronde kamer, matras was prima. Mooie buitenbadkamer, echt leuk! Huisrif super mooi en ook het eten is prima. Je hebt er 2 restaurants, buffet en alacarte. Buffet is bij HP inbegrepen. We hebben nog een dolfijnentour gedaan, heel veel dolfijnen gezien. Ook bij het snorkelen zwem je tussen hele scholen met de prachtigste vissen. 's Avonds is er ook altijd wel wat te doen, tafeltennistoernooi, karaoke, liveband, hartstikke leuk allemaal. Echt een aanrader, dit kleine paradijsje. Jammer: werkeiland wat best dichtbij ligt en de huisjes aan de rifzijde hebben geen strand... maar je zit wel prachtig aan het water! ;-)