27-6-2007
Dit eiland overtreft echt elke verwachting. Nooit eerder op de malediven zo'n supereiland meegemaakt, alles is perfect, het personeel, de duikschool, het eten, de vriendelijkheid etc. Iedereen is enorm service gericht, zodra je het restaurant in komt geeft men bv een hand.. Chefkok checkt regelmatig of alles naar wens is. Elke avond ook iets te doen in de bar, en gelukkig er is maar 1 bar dus iedereen komt daar naartoe. Heel gezellig.
Het rif is om te snorkelen supermooi, heb de meest mooie kleuren wéér gezien (na heel wat jaren ze niet gezien te hebben). Gewoon vanaf de mainjetty het water in gaan en je hebt alles onder handbereik.
er is 1 minpuntje, een week op dit eiland gaat te snel voorbij....
tip; neem all inclusive, drankjes/eten maakt je reis anders erg kostbaar. Ik spreek uit ervaring
22-4-2006
Een supereiland! Volledig rondom te bewandelen terwijl je geniet van het warme weer en prachtige heldere en zeer warme water.
Het huisrif is prachtig en vanaf het strand makkelijk te bereiken. Uiteraard zijn de mooiste tropische vissen te zien (wij hebbebn o.a. gezien: anemoonvissen, zeepaardjes, zeeschildpadden, manta, morenen, octopus, roggen, babyhaaien, dolfijnen, papegaaivissen en de meest prachtige gekleurde vissen).
Het eten is echt super! Elke middag en avond andere gerechten, veel keus en erg goed verzorgd.
Bij de serena-spa hebben we heerlijke massages gehad (ayurvedisch en verzorgd door sri lankese dames).
Vanuit onze bunalow zat je binnen 10 meter op het prachtige witte strand waar genoeg bedjes zijn (elke bungalow heeft eigen matjes voor op de bedden met strandbadlakens).
Wij hebben er echt van genoten!!! Een pluim voor het eiland, het resort en het enorm aardige personeel!
Suzanne en marcello
p.s. Heerlijk een week lang geen schoenen of slippers aan..