Villa Sun Island**** in Ari Atol Malediven beoordelingen 8.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.395 bezoekers online
Home > Malediven > Ari Atol > Villa Sun Island****

Beoordelingen Villa Sun Island****

30 januari 2012

Villa Sun Island**** Ari Atol

Villa Sun Island scoort een 8,9 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Sun Island****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Sun Island**** in Ari Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Villa Sun Island**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Villa Sun Island**** met andere accommodaties in Ari Atol.

32 beoordelingen over Sun Island****

met partner, Jan. 2012
Geweldig!
Marieke
23-1-2012 Wij hebben het geweldig gehad. Een echt bountyeiland.
Personeel is heel vriendelijk.
Alles is goed geregeld.
Transfer vanaf Male gaat tegenwoordig met een gewoon vliegtuigje, daarna moet je nog ongeveer 15 minuten varen.
Meerdere keren dolfijnen gezien vanaf de boot.
Eten is goed en gevarieerd.
Kamers zijn in goede staat en 2 keer per dag komt er een schoonmaker.
Super!

met partner, Nov. 2011
Helemaal geweldig!!!!
Crist Coppens
5-12-2011 We hadden een watervilla op sun island.Wat geweldig helemaal top. Daar mag de Carribieen niet aan ruiken.We hadden all inclusive wat ook goed was.Heerlijk gegeten. TWEE maal de whale shark gezien , prachtig.Ook reue schilpadden en grote manta`s.Kortom snorkelen was toppie.
Ik kan geen mindere dingen bedenken van dee vakantie. personeel ook super aardig.We vlogen van Dusseldorf. Jammer was dat de eigenaar van de villa eilanden een eigen vliegveld heeft laten aanleggen zodat je niet meer vanaf male met het watervliegtuig gaat maar met een klein gewoon vliegtuig.Je hebt overiges op het park geen last van de luchthaven die op 10 minuten varen met het bootje ligt.Excurcies waren gevarrieerd en allemaal tussen de 50 en 70 dollar,dus betaalbaar.Komend jaar gaan we weer. echt Bounty

met partner, Okt. 2011
Prachtig eiland
janneke
24-10-2011 We zijn hier deze maand geweest.Als enige Nederlanders! Prachtig eiland, wel groter als we dachten. ook wij hebben fietsen gehuurd, wat echt nodig is. We zaten in huisje 528, ver van de faciliteiten gelegen, dat was een nadeel. We hebben 5 duiken gemaakt, werkelijk fantastisch. Wel veel plankton, waardoor het zicht niet overal even goed was. Het zwembad is geweldig, de zee is nergens mooier als op de malediven. Drankjes zeer duur, een cocktail kostte gemiddeld 15 Dollar!
Het eten is zeer goed en gevarieerd. Personeel spreekt over het algemaan slecht Engels. Snorkelen achter het Italiaanse restaurant zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2010
Super!
Sander
21-7-2011 Dit was mijn derde keer Malediven en weer was het adembenemend! Hotel is prima, kamers zijn goed. Vrij groot eiland, je kunt dan ook fietsen huren en dat is geen overbodige luxe. Verder veel faciliteiten, als een spelletjeshal, squashbaan, voetbalveld, Spa, sauna, jacuzzi. Ook relatief veel excursies te boeken voor relatief redelijke prijzen, nachtvissen zat in het AI package. Ik blijf overigens All inclusive aanraden als je Malediven boekt, los van het feit dat het financieel gezien beter uitpakt (je moet drinken vanwege de warmte) is het ook gemak. De drie eilanden tour is een aanrader!
Verder weer mijn dhihevi woordenschat enorm uitgebreid dankzij het zeer vriendelijke personeel. Nog een fijne zaak van dit eiland is dat je het huisrif lopend/fietsend kunt bereiken!

Mooi eiland
Robin & Kim
8-2-2009 We zijn hier in december geweest met vrienden. Het eiland is vrij groot met diverse bars/restaurants en mooi zwembad met poolbar. Er is genoeg te doen ook al ga je niet duiken (we hebben 1 proefduik gemaakt bij het huisrif, zeer goede begeleiding). Snorkelen is ook zeer de moeite waard. Het huisje zag er netjes uit. De eerste dag lagen we ver van de duikschool, na dit kenbaar gemaakt te hebben aan de receptie werden we de volgende dag "verhuisd" dichterbij. De fietshuur is ook ideaal, alleen de verhuurders zijn een beetje nors. Het eten/drinken is aan de dure kant. De trip met het watervliegtuigje is zeker de moeite waard. Verder is dit eiland een aanrader.

met partner, Juli 2008
Topper
petra bours
22-7-2008 All inclusive concept is niet wat je er van zou verwachten. Het geldt niet voor het hele eiland en niet voor alle restaurants en drankjes

Hans & Elize Weijte...
29-5-2008 Wij zijn hier geweest op onze huwelijksreis na 5 dagen Sri Lanka. Prachtige accommodatie, super water bungalow met veel privacy. Het eten was heel goed, jammer dat je met je all inclusive niet in alle restaurants kunt eten en niet alle drankjes kunt bestellen. Bijv. wel koffie maar géén cappucino...Je kunt wel opwaarderen naar gold of platinum card, maar dat is heel erg duur! Het personeel is bijzonder vriendelijk en het is heel schoon overal. Wij hebben er geweldig genoten!!

Familie
Vera
19-5-2008 Wij zijn in eind februari 16 dagen met vrienden en onze dochter geweest. Het was echt super. Wij hebben met zijn alle ieder dag veel gesnorkeld en natuurlijk in het zwembad gezwommen. Het uitzicht vanaf je hotelkamer was echt een plaatje. Ook All-in haal je er met gemak uit. Ook het watervliegtuig was top. Wij gaan zeker nog een keer terug

met partner, Mrt. 2008
chris melis
13-3-2008 prachtig eiland, wel groot, beste een fiets huren, 3$ p/d, eten heel lekker. drank in restaurant fris 4$ water 3$ in minibar veel duurder.we zaten in delux kamer, nr 534 wat op een bouwwerf leek, na 3x aandringen hebben we een andere kamer gekregen, 1 dag later. 416, prachtig netjes, ons stukje strand was heel prachtig. wat betreft snorkelen, noppes, het coraal is dood, snorkeltocht gemaakt idem. ex swimming with the shark whale, geen gezien, ze beweren 99% er een te zien??? heb wel met 2 manta's gezwommen, prachtig. vorige maal hebben we fun island gedaan, is meer romantis. sun island is mooi vr ieders wat, vr ons een beetje te groot en slecht rif, maar we hebben toch een prachtig verlof gehad, geboekt met eentouroperator en gevlogen met buitenlandse luchtvaartmaatschappij, zeker aan te raden, goede service, zeker watervliegtuig nemen is duur maar zeker de moeite waard

met partner, Feb. 2008
Rolf en Mariëlla
7-3-2008 Wij zijn eind februari teruggekomen van een week Sun Island, na een rondreis door Sri Lanka. Een ideale combinatie, zeker door het perfecte weer in deze maand. Het hotel is ons erg goed bevallen; de waterbungalows werden zeer goed onderhouden en tweemaal per dag schoongemaakt. Het kwaliteit van het eten in restaurant Southern Star was heel goed. Elke dag een ander thema. De stranden en het water waren bijzonder helder en paradijselijk.
De transfer vanaf Malé was met de boot wel erg lang (3 uur) dus voor de terugreis hebben we dit ge-updated naar een watervliegtuig: echt spectaculair en, met twee tussenlandingen, ongeveer 45 minuten.