Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo**** in Ari Atol Malediven beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo****

2 juni 2012

Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo**** Ari Atol

Beoordelingen Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo****

Huvahendhoo island, 00160, Ari Atol
Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo**** in Ari Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Lily Beach Resort Huvahendhoo**** met andere accommodaties in Ari Atol.

2 beoordelingen over Lily Beach Resort Huvahendhoo****

9,7
Familie, Dec. 2007
Brigitta Luykx
13-1-2008 Wij zijn afgelopen kerst naar Lilybeach geweest.
Is echt een aanrader je wordt echt in de watten gelegd. Eten was ontzettend goed erg gevarieerd.
Duiken is ook goed minpuntje huisrif niet altijd toegankelijk door de sterke stroming. Dus je bent genoodzaakt bootduiken te maken. Maar dit is geen straf duikgebied is erg mooi. Stranden zijn ook erg mooi en ideaal voor snorkelaars mooi ondieprif om te snorkelen en voor ervaren snorkelaars ook leuk om langs het huisrif te snorkelen stijle wand met erg veel scholen vis.
Al met al een mooie vakantiebestemming voor een onbezorgde vakantie.

met partner, Juli 2003
"Geweldige plek op de wereld"
Joyce
20-11-2009 Super de luxe !!! 2 weken heerlijk in het paradijs in onze eigen watervilla. Voor 2 weken is dit heerlijk, langer niet want dat is het eiland al snel te klein. Service is heel erg goed en attent. We hebben onze trouwdag gevierd en een verjaardag, op deze speciale dagen mocht je op het strand eten en met de verjaardag was er zelfs een taart !! Super
Een nadeel is dat we een tafel moesten delen met een ander stel, elke dag !! Het is al eventjes geleden dus misschien dat dat nu niet meer zo is.
Zou ik bij een evt volgende keer niet in toestemmen.