Beoordelingen Hotel Hilton Maldives*****

_
Hilton Maldives*****
Beoordelingen Hotel Hilton Maldives*****
Noonu Atoll, Ari Atol
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hilton Maldives***** in Ari Atol, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hilton Maldives***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Hilton Maldives scoort een 10,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hilton Maldives***** in Ari Atol, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hilton Maldives*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Hilton Maldives***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Hilton Maldives***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hilton Maldives***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Hilton Maldives***** met andere accommodaties in Ari Atol.

8 beoordelingen over Hilton Maldives*****

9,6
9,5
met partner, Sept. 2010
"Ongekend service level, nooit eerder meegemaakt!"
Dennis Minderhoud
31-10-2010 Het service level bij Hilton Iru Fushi is zo ongekend hoog, dat maak je zelden mee. Personeel is aardig, behulpzaam, lacht, en staan altijd voor je klaar.
Eten in buffetvorm is niet zomaar een buffet, maar een overweldigende keuze aan van alles en nog wat, meestal ter plekke vers bereid.
Wij hebben hier ook een wedding ceremony geboekt, waar we geen seconde spijt van gehad hebben. Zo mooi, en zo goed geregeld met weddingplanner en al. 15 minuten voordat onze ceremonie zou beginnen begon het hard te regenen. Konden we het gewoon een dag uitstellen, geen enkel probleem "het moest immers de mooiste dag van ons leven worden, en daar hoort zon bij", aldus de weddingplanner. De dansers, 'dominee', chauffeur et cetera werden naar de volgende dag geboekt zonder enige extra kosten.
Ook noemenswaardig is dat je elke dag een uur gratis kan kanoën, gratis snorkeluitrusting krijgt, en niets met vouchers o.i.d. werkt! Echt een zorgeloze vakantie, zoals vakantie bedoeld is!

met partner, Dec. 2008
"Absoluut paradijs, beste hotel ooit"
kakkers op vakantie
15-9-2009 Als je naar de Malediven gaat wil je niet "net niet". Dus ga je naar Conrad Hilton. Dat is het helemaal. Heel vriendelijk personeel, groter in aantal dan het aantal gasten (maar daar merk je niks van). Onvoorstelbaar mooie beachvilla gehad (we dachten bijna dat we die met meerdere mensen moesten delen zo groot), die zijn ruimer en luxer dan de watervilla, maar voor de beleving is allebei wel mooi om mee te maken. Het is net of het personeel al aan alles heeft gedacht voor dat je er zelf aan denkt. Alles is even luxe, maar toch bescheiden. Weinig Russen gezien vlak voor Kerst, wel veel families (expats) met kids. Eten is onbeschrijfelijk lekker, in het onderwater restaurant hoef je echt je dollars niet uit te geven. En duiken is top! Haaien in overvloed, maar ook die zijn vriendelijk.

met partner, Sept. 2007
Rob
6-9-2007 Super hotel, super service, super locatie. Af en toe een bui, dat heb je in het regenseizoen en ze zijn snel weer voorbij.
Dure locatie, en het is iedere dollar waard.
Boek twee weken vooraf de bijzondere uitjes die je wil doen, zodat er plaats is. Het Ithaa restaurant is erg bijzonder, en zeker de moeite waard.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hilton Maldives***** bij:

met partner, Aug. 2007
Maarten
27-8-2007 Net terug van een "last minute" naar Hilton Maladiven. In één woord: onovertroffen! Ook wij zijn al op heel wat plekken in de wereld geweest waar men het woord "luxe" als slogan heeft. Maar dit resort maakt als enige alles écht waar: uitstekende restaurants (aanraders Wine Cellar, Vilu en Private Dinner), zeer comfortabele kamers (wij hadden de Watervilla Superior, een aanrader!), schitterende snorkelmogelijkheden en bovenal een ongelofelijk vriendelijk en servicegericht personeel, waarbij ik nooit het gevoel heb gehad dat ze het "speelden". Het kwam recht uit hun hart!

Patrice & Hans -- ...
1-6-2007 1ste deel.
Juist terug (eind mei) van 14 dagen rust op Rangali Eiland.
Wij zijn al op vele plaatsen op onze aardkloot geweest, zoals Bali, Bora Bora, Dom Rep, Egypte, Zanzibar, Senegal ... Maar dit overtreft alles ! De luxe en de service overtroeft de beste hotels die wij al gehad hebben, misschien niet The Four Seasons ... Dit is het beste wat je kunt vinden ! Zeker qua prijs/kwaliteit in acht genomen, HILTON RANGALI is meer dan 5 sterren waard. Dan spreek ik niet alleen qua accomodatie, service, diversiteit aan eten/restaurants maar zeker ook door de persoonlijk begeleiding die je op de 2 (3) eilanden te beurt valt, niets is teveel en alles word voor je supervriendelijk en snel in orde gebracht.

Deze combinatie vind je nergens anders ter wereld (prijs in acht genomen) 't is echt het einde ...
Voor wat sporten betreft, er is alles wat je je kunt inbeelden, van een gym tot big-game fishing, alle mogelijke watersporten en onderwatersporten.
En wat voor velen ook zo nodig is, ook al is het hotel volgeboekt je vind er zeker je eigen, stil, romatisch plekje onder de zon.
Echt een aanrader voor iedereen die eens graag in de watten gelegd wil worden.

Bert en Agnes
22-2-2007 Wij waren in het Hiltonhotel in februari 2007 voor een uitgestelde honeymoon. Oh boy, hier schieten superlatieven echt te kort... Twee fantastische eilanden die zo weggelopen zijn uit het aards paradijs. Parelwitte stranden, unieke watervilla's met een groot zonneterras en een trapje recht in de Indische oceaan die kan doorgaan als een mega-aquarium. Héél vriendelijk personeel. Ik raad je aan om onmiddellijk bij aankomst de diverse restaurants al te reserveren. Aanbevolen : Wine Cellar ( doe Kavita de groeten ), Vilu restaurant, private candlelightdinner on the beacht ( superromantisch ), Wine & Cheese Bar en het Ithaa-onder-water-restaurant. Het is het beste hotel waar we ooit geweest zijn. Niet twijfelen, gewoon doen !!!

met partner, Sept. 2006
laurens
11-2-2008 Beste vakantie ooit, het kost een paar centen maar dat krijg je ook echt wel terug.Open lucht badkamer, zwembad in de tuin, het strand ligt aan de tuin en daat staat een bedje voor je klaar. inde middag komen ze langs met vers fruit en drinken. En overal krijg je bevroren handdoekjes heerlijk. En wat te denken van het ontvangst, je wordt verwelkomt dor 15 man personeel, je koffers mag je zelf niet aankomen die worden naar je huisje gebracht, je krijgt een glaasje jus en natuurlijk een bevroren handdoekje, te veel om op te noemen.

els
23-5-2006 SUPER SUPER SUPER
je waant je in het aards paradijs,
het is niet goedkoop maar zeker de moeite waard once in a lifetime !!
personeel supervriendelijk, lekker eten, rustig, kortom een AANRADER !!!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?