Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives***** in Ari Atol Malediven beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives*****

9,5
9,6

2 juni 2012

Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives***** Ari Atol

Beoordelingen Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives*****

Centara Grand Island, 20026, Ari Atol
Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives scoort een 9,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives***** in Ari Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 103 vakantiefoto's van Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives***** met andere accommodaties in Ari Atol.

11 beoordelingen over Centara Grand Island Resort & Spa Maldives*****

9,5
9,6
met partner, Feb. 2012
"Optimaal genieten"
Petra Jungjohann
18-3-2012 heerlijk resort met drie goede restaurants, waaronder een Thai en twee barretjes. Wij waren een beetje huiverig voor het all-inclusive concept, maar geen volgeladen borden of juist lege schalen bij het buffet, noch dronken Engelsen op het eiland. Wel: rust, warmte, luxe, persoonlijke aandacht, heerlijk en gebalanceerd eten met goede huiswijnen etc etc.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Wauw, wat een mooie vakantie!"
Sander
17-3-2012 Wauw wat zijn we hier vaak op een positieve manier verrast! Dat heeft onze vakantie echt helemaal af gemaakt, het was dus geweldig! Personeel doet werkelijk alles voor je, zonder dat het overdreven is of niet gemeend, dat heeft een heel groot verschil gemaakt met andere vakanties. De e-zone voor de kinderen is een dikke plus waard, het eten in het buffet restaurant is super, elke dag een ander thema, daarnaast elke dag veel keus, en lekkere verse culinaire spullen! We hadden een beachvilla, ligging direct aan strand, mooie grote veranda, grote badkamer, 2 douches, 2 wc's, buitenbad, 2 flatscreens, 2x per dag schoonmaak en 2x schone handdoeken, kortom subliem. Het huisrif is geweldig op dit eiland, het rif is rondom het eiland en je kunt dan ook heel makkelijk om het hele eiland snorkelen, haaien, murene, schilpad, roggen, dolfijnen, etc gezien, heel gaaf.
Het watersportcentrum, de fitness, de tennisbaan -> allemaal goed in orde. Dit was onze 4e keer Malediven maar wel de beste keer!!

met partner, Feb. 2012
"Uitstekend, wel duur"
Nederland
13-2-2012 Mensen zijn erg vriendelijk, proberen allemaal een praatje met je te houden.
Wij verbleven in Sunset waterbungalow nummer 58' met het rif voor de deur. Het is er echt prachtig !
Van Rifhaai tot rog, je hebt alles direct voor de deur, top. De club optie vind ik niet de moeite waard. Wel erg goede service bij de club, je betaald hier wel erg veel voor.
Wat je vooral moet doen is het diner op het strand, geweldig.
Op je blote voeten, onder een adembenemende sterren hemel, een klein beetje wind, met een privé butler, een werkelijk fantastisch diner geserveerd krijgen.

Wat betreft het eten,

Wij kwamen net van Dubai, dan is het eten wel even een stapje terug. Service is wel uitstekend, Thai restaurant kun je lekker pittig eten.

Kortom een hele fijne week gehad, vooral doen.

met partner, Jan. 2012
"Koraalrif voor de deur"
ellyrouw
25-1-2012 Centara is een heerlijke plek om te verblijven!De ligging, op 30 minuten per airtaxi van Malé, is perfect.Wij verbleven in een deluxe sunset waterbungalow en hiervan hadden de meeste een buitengewoon prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. De huisjes zijn ruim, schoon en zeer praktisch ingericht. Elke dag tweemaal housekeeping en nieuwe handdoeken. Service overal uitmuntend en zeer vriendelijk.
De AI formule is prima, zeer goede keuken, vooral de Thai met elke middag en avond een zgn. set-menu in de AI. Maar ook het Reefrestaurant was buitengewoon, met veel variatie en een plezierige presentatie.Goede huiswijnen en cocktails, inbegrepen in de formule. Heel goede duik- en snorkelmogelijkheden en het huisrif ligt voor je deur. De materiaalkeuze voor de bungalows en het onderhoud hiervan had op een hoger level kunnen zijn, maar we hebben het hier over een viersterren resort met een heel goede 'value for money'! Gevarieerd publiek, in onze reisperiode overwegend veel Chinese bezoekers.

met partner, Okt. 2011
"DROOMVAKANTIE"
Claes Kathleen
21-10-2011 Dit resort is zeker de moeite, we zijn hier 1 week maar geweest, het was er ongelooflijk mooi, weer prachtig, bediening perfect.
Een min punt was het reefrestaurant, de andere restaurants moest je reserveren en zoals bij velen, is het dikwijls al volzet. De tai was perfect, het italiaans restaurant was ongelooflijk.
De sfeer, de coctails waren met precisie gemaakt en niet zoals bij veel all inclusive er ingesmeten. De ambiance, het personeel, het kon niet op.
Zeker de prijs:kwaliteit zit hier perfect. Wij hebben ook gebruik gemaakt van kanos, pedalos en surfing, dit was alles gratis en natuurlijk de snorkling was FANTASTISCH. Wij vinden dit resort een AANRADER VAN FORMAAT. Zeker 5 sterren waard.

met partner, 2011
"Dit is echt het paradijs!"
EvaSmit
24-7-2011 Het is echt een droomeiland.De kamers zijn prachtig voorzien van alle luxe.Het zeewater is echt superblauw en het is zeker aan te raden te gaan snorkelen.Het eten was erg goed vooral in de à la carte restaurants.Het personeel is heel erg attent, ze zijn altijd opgewekt en doen echt alles voor je.Kortom onze vakantie kon niet meer stuk en we hebben een geweldige honeymoon gehad!

"Dit is een paradijs!"
Eva Smit
12-7-2011 Wij zijn net terug van onze honeymoon hier en het is echt een droomeiland. Van het ophalen op het vliegveld naar het watervliegtuig, incheken werkelijk alles werd voor je geregeld. De kamers zijn prachtig met een buitenbad/ douche een 2e toilet boven etc. Het strand is echt super blauw en het is zeker aan te raden te gaan snorkelen. Een min puntje vond ik dat wifi en snorkels niet bij de prijs inbegrepen zaten, beide +\- $30 voor 5 dagen. Het eten was erg goed vooral in de à la carte restaurants. Het personeel is heel erg attent, ze zijn altijd opgewekt en doen echt alles voor je. Kortom onze vakantie kon niet meer stuk en we hebben een geweldige honeymoon gehad!

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Echt paradijs"
brigittethys
26-4-2011 Dit is mooier dan in de folder PRACHTIG mensen zijn supervriendelijk alles is daar gewoon perfect als je van rust houdt.Ga zeker nog eens terug

Brigitte&Steffi

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Heerlijk relaxen, schitterend resort"
H&H
7-12-2010 We hebben ontzettend genoten op dit prachtige resort in een mooie familie-watervilla voorzien van alle luxe. We hebben dolfijnen en zeeschildpadden gezien vanaf het terras! Heel erg vriendelijk personeel, goede service (begon al op het vliegveld) en een goede duikschool.
Goede prijs/kwaliteitverhouding, een aanrader!

met partner, Nov. 2010
"Vriendelijk paradijs"
jan franken
24-11-2010 Voor de 2 e maal naar de Malediven. Vergeleken met kuramathi minder mooi eiland maar wordt ruimschoots gecompenseerd door het vriendelijke personeel. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een super vakantie. Het eten is gewoon goed.
Het weer was tijdens ons verblijf een stuk beter dan de noordenlijker gelegen Male en kuramathi. Zijn in verhouding wel veel chinese, Thaise en Japanse vakantiegangers. Alles bijelkaar optellend kiezen we toch voor Centara daar de prijs en kwaliteit meer met elkaar in verhouding zijn zeker van wege het feit dat |
Centara 1000 euro voor 2 personen goedkoper was.