17-3-2012
Wauw wat zijn we hier vaak op een positieve manier verrast! Dat heeft onze vakantie echt helemaal af gemaakt, het was dus geweldig! Personeel doet werkelijk alles voor je, zonder dat het overdreven is of niet gemeend, dat heeft een heel groot verschil gemaakt met andere vakanties. De e-zone voor de kinderen is een dikke plus waard, het eten in het buffet restaurant is super, elke dag een ander thema, daarnaast elke dag veel keus, en lekkere verse culinaire spullen! We hadden een beachvilla, ligging direct aan strand, mooie grote veranda, grote badkamer, 2 douches, 2 wc's, buitenbad, 2 flatscreens, 2x per dag schoonmaak en 2x schone handdoeken, kortom subliem. Het huisrif is geweldig op dit eiland, het rif is rondom het eiland en je kunt dan ook heel makkelijk om het hele eiland snorkelen, haaien, murene, schilpad, roggen, dolfijnen, etc gezien, heel gaaf.
Het watersportcentrum, de fitness, de tennisbaan -> allemaal goed in orde. Dit was onze 4e keer Malediven maar wel de beste keer!!
13-2-2012
Mensen zijn erg vriendelijk, proberen allemaal een praatje met je te houden.
Wij verbleven in Sunset waterbungalow nummer 58' met het rif voor de deur. Het is er echt prachtig !
Van Rifhaai tot rog, je hebt alles direct voor de deur, top. De club optie vind ik niet de moeite waard. Wel erg goede service bij de club, je betaald hier wel erg veel voor.
Wat je vooral moet doen is het diner op het strand, geweldig.
Op je blote voeten, onder een adembenemende sterren hemel, een klein beetje wind, met een privé butler, een werkelijk fantastisch diner geserveerd krijgen.
Wat betreft het eten,
Wij kwamen net van Dubai, dan is het eten wel even een stapje terug. Service is wel uitstekend, Thai restaurant kun je lekker pittig eten.
Kortom een hele fijne week gehad, vooral doen.