Hotel Equator Village*** in Addu Atol Malediven beoordelingen 8.9 | Zoover

Hotel Equator Village*** Addu Atol

Beoordelingen Hotel Equator Village***

Gan Island, 35100, Addu Atol
Hotel Equator Village scoort een 8,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Equator Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Equator Village*** in Addu Atol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Equator Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Malediven. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malediven. Vergelijk Hotel Equator Village*** met andere accommodaties in Addu Atol.

3 beoordelingen over Equator Village***

9,8
9,8
Familie, Juli 2007
Stijn van der Leeuw
10-8-2007 Ik ben er afgelopen zomer heen geweet (2007)
Het was 2 weken puur genieten, niet al te luxe maar toch niet slecht,
Het eten was minder, maar de dessert waren uitmuntend.

Hélène
26-8-2005 Ik ben hier al weer ong.8 jaar geleden geweest en dit is echt een droom op aarde!Resort was geweldig,mooi zwembad,goede bungalow en wat een onderwaterwereld!!!Het bed werd iedere keer weer op een andere manier opgemaakt en werd versierd met allerlei bloemen.Wat je zeker moet doen is een mountainbike huren(wel vroeg vertrekken gezien de hitte!)en naar de(buur)eilanden gaan.Hier wonen erg aardige mensen.Het massatoerisme was in die tijd in Gan nog niet aanwezig wat het een prettige sfeer gaf.Wat ook aan te bevelen is om te gaan eten op het strand.Hier werkt de voormalige kok van de Engelse koningin(als zij het eiland bezocht).Je kunt excursies boeken maar wij hebben zelf iemand gevraagd die een bootje had.Samen met hem zijn we met een aantal gasten de zee op geweest om vis te vangen.Bij terugkomst in het hotel is de kok nog aan het werk gegaan om de vis klaar te maken voor ons!SUPER!!

Gido de Bok
20-2-2005 Het equator village resort is een eenvoudig resort met niet la te
veel luxe zoals je van de malediven gewend bent.
Het is er echter wel schoon en je boekt het resort op basis van
all-inclusive.
Wij hebben hier verbleven van 5 t/m 14 februari 2005. Wij zijn fanatieke
duikers en in deze periode hebben wij manta's gezien en wit-tip-,grijze
rif- en verpleegsterhaaien. Verder zater er veel napoleonbaarzen,
schildpadden, barracuda's adelaarsroggen, bladvissen,
spitssnitkoraalklimmers en veel meer.
Vanuit dat oogpunt zeker een topbestemming