Accommodaties Liwonde

Er zijn nog geen beoordelingen van Liwonde.
Het weer

20° / 35°

10 oktober 2015

Liwonde
-
Wordt Liwonde je vakantiebestemming, maar wil je nog wat meer informatie over deze bestemming, dan kunnen wij jou daarbij zeker helpen. Op deze pagina vindt je onder de tabbladen allerlei extra informatie die je kunnen helpen bij het plannen van een vakantie naar Liwonde.
Even geduld a.u.b.

2 lodges Malawi, Malawi, Liwonde

Alleen accommodaties in Liwonde worden getoond
Je hebt gekozen Land
Malawi
Regio
Malawi
Bestemming
Liwonde
Straal:
Scoort goed op
Ligging (1)
Service (1)
Prijs / kwaliteit (1)
Eten (1)
Aantal beoordelingen
Minimaal 1 (2)
Minimaal 5 (1)
 
 
7,8
6 beoordelingen
Erg sombere plekRelaxte plek, een zijn met de natuur, aanrader !
7,5
2 beoordelingen
18,5 km tot centrum
Prachtige liggingwat een rust

Wordt Liwonde je vakantiebestemming, maar wil je nog wat meer informatie over deze bestemming, dan kunnen wij jou daarbij zeker helpen. Op deze pagina vindt je onder de tabbladen allerlei extra informatie die je kunnen helpen bij het plannen van een vakantie naar Liwonde.
Wordt Liwonde je vakantiebestemming, maar wil je nog wat meer informatie over deze bestemming, dan kunnen wij jou daar zeker bij helpen. Op deze pagina vind je onder de tabbladen extra informatie die je kunnen helpen bij het plannen van een vakantie naar Liwonde. Zo vind je hier tips over hotels, appartementen en bed & breakfasts en allerlei bezienswaardigheden en attracties die je niet mag missen op deze vakantiebestemming. Mochten de tips je niet precies die informatie geven die je graag had gewild, dan kun ook een vraag stellen op ons vraag & antwoord forum. Het antwoord op jouw vraag zal niet door Zoover zelf gegeven worden, maar wij doen wel ons best om ervoor te zorgen dat andere reizigers jouw vraag beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook een voorproefje nemen op jouw vakantiebestemming door de foto’s en video’s van andere reizigers te bekijken. Over het algemeen geven deze foto’s en video's een goed beeld van wat je kunt verwachten van Liwonde. Mocht je meer behoefte hebben aan echte beoordelingen kijk dan even onder de tab beoordelingen en lees wat anderen van deze bestemming vonden. Onder de tab accommodaties vind je tevens een groot aanbod van hotels, appartementen, campings en andere accommodaties in Liwonde. Vergeet niet de beoordelingen van deze accommodaties te lezen en wij zouden het zeer op prijs stellen als je bij terugkomst de bestemming, de accommodatie en wellicht ook door jou bezochte attracties, even zou willen beoordelen. Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Lodges in Liwonde. Gebruik de filters aan de linkerkant om jouw ideale accommodatie te vinden. Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Liwonde. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Liwonde. Bekijk ook andere accommodaties in Malawi. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malawi.