Super
Wij zijn in september met deze cruise vanuit Miami naar de bahamas gevaren. Werkelijk alles is aan boord! Een geweldige ervaring iedereen is super aardig. Tip: drankjes in de schooner bar, heel erg leuke bediening. Zo zat zijn we nog nooit geweest. Verder alles netjes, kamer elke dag schoon en fooi kun je geven aan wie je wil. Is helemaal niet verplicht. Ze maken overal mooie foto's die een mooie herinnering zijn voor later. Wij hadden een buitenhut klein maar efficient ingericht! Ik kijk nog steeds elke dag naar onze foto's. Het was zo mooi!!!
doen !!!!!!!!!!!
net terug 25 januari weg naar de bahamas geweldig schip, enthousiaste kaptein prima eten mooie trip gemaakt ook heel mooi is het eiland van de rederij goed verzorgd alles schoon , als je kan gewoon doen!!!!! als tip huur een fiets op Key West en fiets het eiland rond
Voor herhaling vatbaar
Mooi schip goede service fantastish eten.
Alleen de drankjes aan boord zijn wel pittig aan de prijs.
Zijn net eergisteren terug gekomen.
goed
het is een mooi schip maar wel kleiner dan de splender en een niet te vergelijken met de navigator ook allebei van royal carribean
ik vind deze maatschappij wel de beste van de 3 die ik gehad heb (princess-carnival)maar het blijft een ultieme vakantie gevoel hebben hoor op zo een schip!!!!!
5 Sterren Cruise
Alles op of aan het schip is geweldig en 5 sterren waard. Service, hutten, eten en animatie! Heerlijke relaxen voor 5 dagen en een ontzettend leuke route.
Voor iedereen wat wils!
Een cruise is echt geweldig en niet alleen meer bedoeld voor senioren! Al het personeel op het schip is er op gericht om jouw een onvergetelijke vakantie te bezorgen, de service is echt geweldig en er is altijd wat te doen op het schip. Het eten is echt heerlijk, genoeg keuze ook in het buffet restaurant en de kwaliteit van het a la carte restaurant is super. We hebben 5 dagen lang onze vingers erbij op gegeten. Jammer dat de drank niet inclusief is. De bestemmingen Bahama's en Coco Cay zijn prachtig wat de stranden betreft. Ook in oktober nog lekker 32 graden, echt heerlijk! Key West is alleen Duval Street leuk, de rest stelt weinig voor. Een ding is zeker: Wij boeken zeker nog eens een cruise!
Fantastische cruise Majesty of the seas
Wij hebben een combinatiereis gemaakt, die er als volgt uitzag: 1 week Florida, (Orlando, Clearwater, Fort Meyers en Miami) 5 dagen cruise, en 1 week Curacao.
Het hoogtepunt was zonder meer de 5 daagse cruise met de majesty of the seas.
Geweldige service, goed eten. mooi schip. Na een uur op het schip was ik al verkocht en ga dit zeker nog een keer doen. een aanrader. En het leuke is, dat er nauwelijks Nederlanders aan boord waren.
Harry
Super fantastich
Aankomst bij het schip, koffers qorden meteen overgenomen. Geen lange wachtrijen om in te checken. Kamers zijn kleiner dan op de foto echter wel erg goed onderhouden. Personeel uiterst vriendelijk niets is te veel om voor je te doen. Schip schoon, netjes onderhouden en groot. Activiteiten in overvleod voor ieder wat wils.
Min puntje, betalen van parkeergarage na die tijd, fooien aan de medewerkers 10 dollar per gast per dag.
Super
5 daagse cruise gemaakt met de Majesty of the Seas (3 t/m 7 aug), echt een super ervaring! Het personeel was zo geweldig (waitress tafel 59 en stateroom meneer kamer 2011 erg vriendelijk).
Eten (ontbijt/lunch + dinner) heerlijk (Moonlight & Windjammer). Op dag 1 kun je voor 27 dollar een frisdrank arrangement kopen. Zo kun je de hele dag door bij elke bar 'gratis' frisdrank of water halen. En je krijgt een leuke coca cola beker erbij. Alcohol niet inbegrepen. Dinnertijd 18.00 of 20.30 kun je veranderen. Menu elke dag weer anders bestaande uit 3 gangen.
Een prachtig schip met vele activiteiten voor jong en oud. Winkeltjes aan boord (niet al te duur).
Reddingsoefening 1e avond verplicht, geinig om mee te maken. Zwembad zoutwater minder.
Binnen kamer klein maar goed te doen. Bedden prima. Badkamer klein maar de douche met prima temperatuur water. Flatscreen tv en kluisje aanwezig in kamer.
Fooien (met Arke) inbegrepen, kun je verdelen in envelopen laatste avond.
Fantische ervaring
Van 6 t/m 10 juli een 5-daagse cruise gemaakt. Van het begin tot het einde goede service en fijn vakantiegevoel gehad. Enige minpunt was de wat kleine hut die wij met z'n vieren moesten delen, maar behalve voor het slapen, douchen en omkleden was je daar niet aanwezig. Het is een geweldige ervaring geweest. In de nabije toekomst hopen wij nog een keer een dergelijk reis te kunnen maken. De Bahama's waren erg leuk en Cococay heel bijzonder.