Hotel Villa Germanoff in Ohrid Macedonië beoordelingen 8.2 | Zoover

6,1
6,5
1,5

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Villa Germanoff

Car Samuel 57, 6000, Ohrid
Hotel Villa Germanoff scoort een 8,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Villa Germanoff? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Villa Germanoff in Ohrid, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Macedonië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Macedonië. Vergelijk Hotel Villa Germanoff met andere accommodaties in Ohrid.

3 beoordelingen over Villa Germanoff

6,1
6,5
1,5
alleenreizend, Sept. 2011
"Mooi en schoon"
Paul
26-9-2011 Prachtig gelegen in het centrum. Pianoroom en upper apartment hebben een balkon op het Zuid Westen met prachtig uitzicht op het meer.

"Zeker geen 4 sterren."
Fam. Walda
2-10-2011 We zijn net terug van een weekje Macedonie, zeker de moeite waard. Mooie omgeving en een geweldig groot meer. Germanoff is zeker geen 4 sterren waard, we hebben al heel wat hotels gezien echter 2 sterren is meer dan genoeg. Komt vooral door de badkamer. De is groot maar zeker niet echt schoon te noemen. Badspullen kan je niet kwijt geen plankje of kastje, niets, dan maar op de grond je spullen neerzetten. Wij hebben de eigenaar 1 keer gezien, er werdt geen intresse getoond naar de huurders toe. Het uitzicht is mooi als je het niet erg vindt om deels tegen dakpannen aan te kijken en een wat roestige schotelantenne. Eten kan je werkelijke binnen 2 minuten lopen. Toch maar gaan.

"Zeker hierheen komen!!"
Brenda
13-5-2010 We zijn vorig jaar in Ohrid geweest en vrienden hebben dit hotel voor ons gereserveerd. Het kon niet beter, mensen zijn lief de kamer (niet groot)de badkamer wel zag er super uit. Het is ook zeker betaalbaar, we hebben hier niet gegeten maar als je naar buiten loopt kan je overal terecht. We komen zeker terug.